מה דעתכם להפוך את זה למסורת שבועית?

גם אצלי התחילו להעלם אנשים!

חשבתי שזה בגלל שהפוסט האחרון שלי לא מוצלח.. מה אני עושה עכשיו עם המנויים שנעלמו? הם לעולם לא ידעו שהם נעלמו, אז הם גם לא יחזרו. ומה אני עושה אם גם אני הוסרתי מכל מיני בלוגים? איך אני יכול לדעת שלא הוסרתי מאיזה בלוג?

mary lou

New member
מה אתה עושה?

אותו דבר שאתה עושה עם העיצוב של התגובות מתבאס מספיק פעמים ומקווה שמישהו ישמע. [וקצת יותר פרקטי: א. אתה לא יכול לדעת אבל אם אתה לא מקבל עדכונים זה רמז די עבה. אני אישית משתמשת בRSS כדי להיות כמה שפחות תלויה במערכת שאני יודעת שיש בה בעיות. ב. אתה יכול לנסות לצלם מסך או להעתיק את הכתובות של המנויים ואז תדע מי נעלם, אבל בוא נודה בזה, זו עבודה שלא כיף לעשות.]

Bezalel P

New member
זו אכן תקלה טכנית,

רק שחשבנו שמצאנו את הסיבה. אני צריך דוגמאות לבלוגים + כתובות מייל שנעלמו (לאחר שוידאתם שהמנוי לא ביטל את ההרשמה מיזמתו).

ע ל ו מ ה

New member
בצלאל, היית פה, אבל

לא המשכת דווקא את הדיון שכן מעלה פתרונות אפשריים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1762&msgid=103013908
יום נעים

אבל בצלאל, מה אנחנו עושים עכשיו?

מילא שאיבדתי מנויים, מה עם הבלוגים שעליהם אני מנוי? מה דעתך לאפשר לגולשים לראות על איזה בלוגים הם מנויים?

ע ל ו מ ה

New member
והפתרון של לשים את הטופס מעל התגובות?

הוא יפתור את הבעיה של התגובה האחרונה, לא? הוא גם לא יבלבל באמצע התגובות. הוא גם עוד יותר יעודד אנשים להגיב. כרגע יש במרומי התגובות את הקישור להוספת תגובה שרק מוריד אותנו למטה באותו עמוד. אפשר את השרשור הזה לשים בתחתית התגובות כדי שיקפיץ אותנו למעלה, ושהטופס יהיה מעל התגובות. איזו בעיה זה לא פותר? ובתמונה המצורפת כמה רעיונות לממשק תגובה בלי צורך לפתוח (שונים זה מזה רק במקום שהם תופסים). אם כי אני מודה שגם זה לא יפתור את הבעיה, כל עוד הטופס נמצא מתחת, כי שוב בתגובה האחרונה ישכחו להקליק על תגובה לתגובה.

כלכלונת

New member
זה לא יעזור לנו בכל מיקרה תפוז יתקנו את זה כשהם יוכלו. בינתיים אנחנו יכולים רק לצחוק. וזה שירשור משעשע למדי. מקסימום נמות משפעת ../images/Emo3.gif

mary lou

New member
לא נמות! לא נמות! בתפוז יש ויטמין C!

מצד שני יתכן שגם זה לא יעבור כמו שצריך... איך שלא יהיה, יותר סביר שנמות מהיאוש.

למעלה