מה דעתכם להפוך את זה למסורת שבועית?

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo45.gif על ההשתתפות בשל הדביליות!!

ואפתח בטעות אישית שלי, שבגלל שהיא לא בבלוג שלי אין לי דרך לתקן אותה (בבלוג שלי בכל רשומה אני מגיבה לא נכון לתגובה האחרונה ואז מגיבה שוב במקום הנכון ומוחקת).

יש לי שאלה רלוונטית:

למה אי אפשר לעשות שברגע שלוחצים על תגובה מסויימת ממשק התגובות הראשי ייעלם?

mary lou

New member
למה לא?

הרי ממילא צריך ללחוץ עליה כדי להגיב לה או שגם אני לא הבנתי את התשובה?

Bezalel P

New member
בדיוק בגלל זה.

כשהיא ללא תוכן, אז לא ילחצו עליה בשביל לקרוא, ואז לא תראה אפשרות "הגב לתגובה זו", וימשיכו להגיב באמצעות הוספת תגובה ראשית.

mary lou

New member
וזה לא בדיוק מה שקורה עכשיו?!

וחוץ מזה, אם כבר התכנסנו כאן חצי ממקרים האלו הם באגים באתר ולא קשורים לבחירה הנכונה שלנו. ויש גם את עניין המנויים. המנויים. המנויים. מה ביקשנו? שהדברים שעבדו פעם ימשיכו לעבוד? (ובכלל, הבעיה במנויים מרגישה לגמרי כמו התערבות בתוכן)

Bezalel P

New member
זה מה שקורה עכשיו, והרעיון הוא למצוא פתרון

הציעו פתרון אפשרי, אז הסברתי למה הוא יפתור רק חלק מהמקרים. מה הבעיה עם המנויים? איזה התערבות בתוכן?

wranger

New member
אופס, ברח לי.

התכוונתי שעד שיימצא פתרון שיפתור 100% מהמקרים, אפשר לאמץ פתרון שיפתור רק חלק מהמקרים. הרי להשאיר את המצב הקיים פירושו לפתור 0% מהמקרים.

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif

רציתי לכתוב
, כי זה נשמע הגיוני כל כך שזה הזכיר לי תרגילים במתימטיקה, אבל אתה צודק בכל זאת

wranger

New member
אוף, תפסיקו להסכים איתי. ../images/Emo10.gif

רק הבוקר השלמתי עם בצלאל.

suki da yo

New member
קודם כל אתה לא תגיד לי מה לעשות

ואני אסכים איתך מתי שאני רוצה, בסדר?

wranger

New member
למה, כי את אדומה עכשיו?

את מתכוונת להשתמש בכוח העצום שיש לך עכשיו כדי להגיד לי מתי תסכימי איתי ומתי לא? כי אם כן אז זו אפלייה על בסיס צבע עור. אה, צבע כינוי! את לא מעלינו, השחורים!

suki da yo

New member
אה... לא. נו...

זה בגלל שאני מרכז היקום ולכן מחליטה. אתה יודע שזה רק אינטרנט נכון? צבע הכינוי לא קשור למציאות (וזה שאני מרכז היקום קשור בקשר הדוק למציאות, שיהיה ברור.)

suki da yo

New member
אני גם לא ירוקה.

הדבר היחיד בבלוגו שלי שמציאותי זה העגילים

mary lou

New member
בדיוק כמו שטל אמר

ואני רוצה להאמין שאנחנו מספיק אינטילגנטים כדי להתגבר על המספר המזערי הזה של טעויות זה לא שיש לכם משהו יותר טוב כרגע... והמנויים, אתה יודע, נכחדים בקצב.כאילו מישהו מחליט מי כן או לא צריך לקרוא. תוך שבוע אתה נשאר שם לבד :|

mary lou

New member
הם נעלמים

אצל כמה וכמה אנשים (לא מרצון, כלומר, אנשים שלא מחקו את עצמם/נמחקו פשוט נעלמו מהרשימה והפסיקו לקבל עדכונים. וכשאני אומרים אנשים אני מתכוונת ל60 אחוז מהם
). זו בעיקרון תקלה טכנית (גם הבעיה התגובות היא לדעתי חצי-טכנית) אז זה שייך לפורום השני, אבל היי, לא יזיק שתהיו מודעים לכך...

למעלה