ואפתח בטעות אישית שלי, שבגלל שהיא לא בבלוג שלי אין לי דרך לתקן אותה (בבלוג שלי בכל רשומה אני מגיבה לא נכון לתגובה האחרונה ואז מגיבה שוב במקום הנכון ומוחקת).
וחוץ מזה, אם כבר התכנסנו כאן חצי ממקרים האלו הם באגים באתר ולא קשורים לבחירה הנכונה שלנו. ויש גם את עניין המנויים. המנויים. המנויים. מה ביקשנו? שהדברים שעבדו פעם ימשיכו לעבוד? (ובכלל, הבעיה במנויים מרגישה לגמרי כמו התערבות בתוכן)
את מתכוונת להשתמש בכוח העצום שיש לך עכשיו כדי להגיד לי מתי תסכימי איתי ומתי לא? כי אם כן אז זו אפלייה על בסיס צבע עור. אה, צבע כינוי! את לא מעלינו, השחורים!
זה בגלל שאני מרכז היקום ולכן מחליטה. אתה יודע שזה רק אינטרנט נכון? צבע הכינוי לא קשור למציאות (וזה שאני מרכז היקום קשור בקשר הדוק למציאות, שיהיה ברור.)
ואני רוצה להאמין שאנחנו מספיק אינטילגנטים כדי להתגבר על המספר המזערי הזה של טעויות זה לא שיש לכם משהו יותר טוב כרגע... והמנויים, אתה יודע, נכחדים בקצב.כאילו מישהו מחליט מי כן או לא צריך לקרוא. תוך שבוע אתה נשאר שם לבד :|
אצל כמה וכמה אנשים (לא מרצון, כלומר, אנשים שלא מחקו את עצמם/נמחקו פשוט נעלמו מהרשימה והפסיקו לקבל עדכונים. וכשאני אומרים אנשים אני מתכוונת ל60 אחוז מהם
). זו בעיקרון תקלה טכנית (גם הבעיה התגובות היא לדעתי חצי-טכנית) אז זה שייך לפורום השני, אבל היי, לא יזיק שתהיו מודעים לכך...