מה דעתכם להפוך את זה למסורת שבועית?

חהמן

New member
חה!

אנחנו שמחים לראות שמכל מה שכתבנו, את התמקדת ברבע משפט, פירשת אותו לא נכון, והתעלמת מכל השאר. את יודעת מה, את צודקת. אנחנו יסמנים של בצלאל. למען האמת, אל תגלי לאף אחד, אבל אנחנו בצלאל. אנחנו דמות פיקטיבית שבצלאל המציא כדי להגיב לעצמו ולעודד את עצמו. ובגלל שאנחנו יודעים שבצלאל הולך לבקש את זה (מן הסתם...) אנחנו הולכים לסיים את השיחה הזאת כאן. זה לא קשור לנושא המקורי וזה מיותר. ואם אנחנו כבר בצלאל, אז נמשיך בקו. אם את רוצה להמשיך את השיחה, את מוזמנת לפנות אלינו במסר אישי. חה! אנשי חה!

Tali1912

New member
וואלה נכון

בחרתי ברבע משפט להגיב על המגילה שלכם. כמו שאמרתם אני עושה כל שעולה על רוחי
וכן עלה לי בראש שיש מצב שמסתתר כאן דמות פקטיבית גם טרחתם לציין את זה שאחד מכם הוא עובד בתפוז אז לא פלא שבין השורות יש כאן סינג'ור.

חהמן

New member
אף אחד מאיתנו לא עובד בתפוז.

וכמו שכבר אמרנו, השיחה הזאת מיותרת, בשביל שיחות דביליות אנחנו יכולים לדבר עם עצמנו. אנשי חה!

Bezalel P

New member
אני עובד בתפוז. אנשי חה, למיטב ידיעתי, לא.

ובכך מופרכת תיאוריית הקונספירציה שלך.

חהמן

New member
הי!

זאת הייתה תאוריית הקונספירציה שלנו! וזה שאנחנו יודעים שזה לא נכון, לא אומר שאנחנו לא רוצים זכויות יוצרים! וגם עד כמה שאחנו יודעים אנחנו לא עובדים בתפוז. אלא אם כן תאוריית הקונספירציה שנייה שלנו נכונה, ואז תפוז שולטים בכל מערכות הבנקים בארץ, ובכל האוניברסיטאות בארץ, ובכל אתרי האינטרנט בארץ. כי אם זה נכון, אנחנו עובדים בתפוז. חה! אנשי חה!

Bezalel P

New member
אני לא יכול לאשר או להכחיש ../images/Emo11.gif

אגב, אם אתם עדיין מחפשים דמות חדשה לקומיקס, אפשר לקחת מישהו חולה רדיפה (כמו מל גיבסון ב"תאורית הקשר").

Tali1912

New member
הצחקת אותי

אם בצלאל מעדיף ממשק פתוח זאת אומרת שהוא גם נלחם? הלו? אין מילה אחרת שמתאימה? מי שנגד הממשק הוא במלחמה? או שהוא פשוט לא חייב להסכים עם הרוב?

מה? מי? מה?../images/Emo12.gif

לא הבנתי מה ניסית להגיד, אבל מה שאני ניסיתי להגיד זה שאת לא צריכה להיות נגד בצלאל כרגע, כי הדיעה שלו בעיניין די זהה לשלך.

suki da yo

New member
בכל מקרה נמות

שפעת זו סיבה טובה יותר מאיידס... אפשר לספר בדיחות יותר מצחיקות על למות משפעת...

חהמן

New member
חה!

עכבר, זה לא ממשק תגובות, אלו טחנות רוח! תפסיק להילחם בהן לפני שמשהו רע יקרה לסנצ'ו סלע. זה לא שבתפוז לא מכירים בקיום של הבעיה, זה שאין להם פתרון שמספק אותם עדיין. זאת הייתה התשובה של בצלאל כבר שלוש פעמים ברצף. מצד שני, היות וזה מאבק מיותר ודבילי, מן הסתם אנחנו מוכנים לקחת בו חלק! רק לשם הדביליות... בוא פשוט נשאיר את השרשור הספציפי הזה בחיים. פעם ביום צריך להיות מספיק טוב, אתה תיקח את המומלצים והאהובים, אנחנו ניקח את סערת הטוקבקים? בין השלושה האלה בטוח שיהיה יותר מאחד ביום. אנשי חה!

למעלה