מה דעתכם על המאטריקס?

דרדרית

New member
../images/Emo33.gif בוקר טוב

לא ישנה ציפ? בגלל הערפדים???
שבת שלום גם לך

דרדרית

New member
מה, את לא מחזיקה כמה

אריות מתחת למיטה שישמרו עליך?????? קחי בינתיים אריה קטן

chipi

New member
לא אריות אלה שום נגד ערפדים

אבל הריח פשוווווווווווווט חבל´ז!!!

באמת?

מה אני מדבר... בטח שבאמת! אז... סתם מתוך סקרנווווות: - איך (מאיפה) - כמה - ולמה שלך בתודה בן

לגרלד ולשאר הערפדים

אני אמורה כאילו להזדעזע? רק שתדע, לשתות דם של אנשים נשמע לי מאד לא הגייני, ומתכון בטוח לחטוף כל מיני וירוסים ומרעין בישין. מה קרה, לשחוט עז כבר לא טוב? טוב אולי צריך אחרי הכל הוסיף את זה -->

אז הגיע הזמן לאיזה סיפור עוצמה, לא?

אם תסכים... מה, לדוגמא, הצלחת לעשות? האם שברת את מחסום המציאות, או שמדי פעם אתה מצליח לשבור אותו? כולנו נשמח לשמוע דוגמא למשהו שהצלחת לעשות - רובנו זקוקים לסיפורי העוצמה האלה, כי הם עוזרים לנו להאמין... שלך בתודה בן נ.ב. הבהרה לכל מי שקורה את ההודעה הזאת: "סיפור עוצמה" זה דיווח-אמת (לא סיפור אגדות) על הצלחה במשהו שתובע עוצמה כדי להצליח לבצע אותו, כלומר משהו שדורש יכולת חריגה, או פשוט מקרה של הצלחה בחלימה / כישוף / ראיה/ התכוונות או אפילו סתם מקרה מרשים טלפתיה וכולי...

Jerald_Admonds

New member
כן אני כאן בערד ../images/Emo42.gif

ואיפה אתה? נכון שאתה רוצה ללמד אותי קונג פו?

מה זה רוצה, משתוקק... (או שלא)

או שכן? או שלא? בעצם... למה לא? כי... למה כן? מה???

Jerald_Admonds

New member
יש יותר מידי פיזיקאים בחדר

אני פוחד שהם יאכלו אותו אם אני אספר על משהו

אל תשים עליהם!!!!

הם סתם מהווים השתקפות של הפחדים שלך!... ספר!... אני רוצה לשמוע! אני רוצה לדעת את האמת! אל דאגה... אנחנו נוכל לקבל אותה (מלבד מי שלא יוכל... אתה לא מספר את זה לו... תאר לך שקרלוס היה נמנע מהספרים בגלל הביקורת העתידית עליהם?!...). אפילו אם התפרקת לאטומים, עפת לחלל, הפכת לזאב ערבות או הצלחת להיות בו-זמנית בשלושה מקומות - אני רוצה שתספר על כך ללא חשש וללא פחד! אם הסיפור אמיתי - אני רוצה אותו כאן!! עכשיו!!! ושמישהו ינסה לעצור אותנו!!!! שלך באהבה בן

מאד לא מדויק.

ראשית, התפתחות המדע לא נעצרה. פשוט אנחנו, האנשים ברחוב, כבר לא מסוגלים יותר להבין על מה המדענים האלה מתחנטרשים שם, אז הכל נשמע לנו אותו דבר. שנית, החזרה לאמונה שאנחנו חווים בתקופתנו היא חלק מתופעה מחזורית שהאנושות כבר עברה כמה פעמים: תמיד יש תנודות מקיצוניות אחת של רציונאליזם מוחלט לעבר הקיצוניות השניה של נטישה מוחלטת של רציונאליזם. אומנם לא תמיד מגיעים לנקודות הקצה, אבל התנועה לאחד הכיוונים תמיד קיימת. כיום, בעקבות ה"מודרניזם" הקלאסי של סוף המאה ה-19 אנחנו בתנועה אל הקצה הרומנטי של הסקאלה. וזה לא קשור לקצב ההתקדמות של המדע!!! שלישית, רמת הביטחון שלנו בחיים הנחמדים היא לא יותר גדולה מאשר לפני מאה שנה, או לפני 1000. באמת, איך אתה יכול לדבר על ביטחון, ועוד בארץ, כשאי אפשר אפילו ללכת למסעדה או לשוק בשקט? בנינו לעצמנו אשליה של ביטחון כי זה חיוני לתפקוד הימיומי שלנו, אבל את זה אנשים עשו גם בימי הביניים, וגם בתקופת האימפריה הרומאית, ובעצם, מאז ומעולם. ככה זה אנשים. רביעית, אני חוששת שהעניין הזה עם "הטובים מנצחים" ו"אחרי מנה אחת של סמים מתים" לא חדר כל כך טוב כמו שאתה מתאר. הנוער הזה שאמור להיות כל כך מתוכנת, הוא מאד מתוחכם ומאוד ביקורתי כלפי התעמולה המתמדת שנשפכת עליו. וכמובן, ההיסטוריה שלך היא, איך לומר בעדינות, לא כל כך מבוססת, אבל כיוון שאני מריחה תיאורית קונספירציה, לא ארחיב הרבה בנושא.

Jerald_Admonds

New member
איזה יופי מבקרים אותי ../images/Emo24.gif

אני אוהב את זה! את צודקת בהחלט ברוב מה שאמרת.. לא ניסיתי לדייק בדברי או לעסוק בקונספירציה מסוג כלשהו חוץ מזאת שיצרנו לעצמנו.. בקשר ל"טוב תמיד מנצח" שלא חדר כל כך טוב אני מסכים עם זה.. ציינתי רק את מה שהם ניסו להחדיר לא את מידת ההצלחה שלהם ובכלל הנוער הישראלי הוא באמת משהו שחבל על הזמן.. אנחנו צריכים להיות גאים בהם:) או לפחות ברובם. בקשר לביטחון.. כולנו עדיין נמצאים בתחושה מזוייפת של ביטחון למרות כל מה שצורחים סביבנו, אם אסון לא יקרה קרוב לבית אנשים עדיין ירגישו בטוחים. אני חושש שהמושגים שבהם אנחנו חושבים הם שונים למדי.. -סליחה על הצליעה בכתיבה הזאת פשוט רק קמתי ואני מטושטש- שי.

eliii

New member
אני דווקא אהבתי את כתבתך..פחות..

אהבתי את ההתנצלויות הגורפות.....יש לך דעות מענינות...ראוי שתעמוד על דעותיך גם אם מכשפה
(נחמדה והגיונית ככל שתהיה) זו או אחרת חושבת אחרת....זה נחמד שמנהלים שיחה...דיון... כל אחד אומר את דעתו...אבל אני לא רואה למה דווקא אתה מבין שניכם צריך להיות זה שמתנצל ומתרץ את עצמו...על כל פיפס... ועוד אחרי זה להתנצל על "צליעה בכתיבה" שלא הייתה......

אני לא חמודה!!!!

לגבי התעופה, אני סבורה שכן. חברה שלי שלמדה ביולוגיה הסבירה לי פעם שיש נוסחה לחישוב כוח שרירים לעומת משקל גוף המאפשרת לקבוע האם חיה מסוימת יכולה לעוף או לא, ואדם נמצא בדיוק בנקודת הגבול. כך שאין לי בעיה מיוחדת עם זה. אני לא מאמינה שאני יכולה לעוף, אבל מצד שני, אני גם לא במיוחד רוצה לעוף, אז זה בסדר. לגבי להפוך לחתול, יש לי בעיה מאד רצינית. ההפיכה לחתול מפירה את חוקי הפיזיקה (חוק שימור המסה) ואת זה אני לא יכולה לקבל. לעומת זאת, להפוך לזאב נראה לי די בסדר.

אבל מכשפה,

כן, כן, חוק שימור המסה, הבנתי, אבל לפי הפיסיקה בנאדם יכול לעוף בלי להיעזר במכשירים חיצוניים?! מה עם חוק הכבידה, הוא לא נחשב?!?! הסבירי נא... אם בנאדם יכול, אולי, לעוף, לפי דעתך הזהירה (שאני מבין שאת תמיד תשושי לשנות אותה אם תהיה לך סיבה טובה), אז... איך? איך הוא יכול לעשות זאת? באמצעות נפנוף הידיים? מה?... אמנם את מכשפת הפורום, אינני מנסה לטעון שלא (למרות שאני עדיין חושב שאת מאוד חמודה!... חה חה חה הו-הו-הו הא-הא-הא!!! נראה אותך מתמודדת עם זה!!!!), אבל אינני מאמין שאת מתכוונת לתעופה באמצעות מטאטא... שלך ב... (חה! סתם התכופפת! עבדתי עלייך הפעם!
) בן

למעלה