מה דעתכם על הסיפור הזה?

דגן100

New member
מה דעתכם על הסיפור הזה?

אנא קיראו בסבלנות וללא שיפוטיות. אני מבקש דעה של אנשים שעברו חוויות של בגידה כמשתתפים פעילים ומכירים קצת את העולם הזה. אני בן 41, נשוי כבר הרבה שנים ואב לילדים. עד לפני חצי שנה לא בגדתי באשתי למעט מקרה אחד שהיה לפני 10 שנים של סטוץ קצר מאד נטול-רגשות וחסר-משמעות (רק סקס). מאז לא בגדתי למרות שהיו לי המון הזדמנויות שבהן יכולתי לבגוד בקלות, פשוט לא רציתי. אני נוסע מידי פעם לחו"ל וגם יוצא למילואים לעיתים קרובות ככה שאם רק רציתי היו לי שפע של הזדמנויות. בעבודה שלי יש מישהי בת 35, נשואה ואם לילדים, מאד יפה ומושכת בעיני, ממש מתוקה וסקסית. במשך הרבה זמן אני מאד מחבב אותה והיא אותי. אבל לא חלמתי אפילו לגעת בה או להתקרב אליה. אני מנהל מחלקה בחברה גדולה והיא עובדת במחלקה שלי. מידי פעם מדברים ככה בעינייני בוקר טוב ומה שלומך ליד מכונת הקפה ולא יותר מזה. שנינו הרגשנו שהיחס שלנו אחד לשני שונה מאשר לאחרים. אבל כאמור לא היו לי שום תוכניות לבגוד או לגעת בה. לפני 6 חודשים יצא לנו להיות לבד במקום כלשהוא בעינייני עבודה. אחרי שסיימנו הלכנו לבית-קפה ושם התגלגלה שיחה שהפכה מאד אישית ומשם התפתח ביננו רומן לוהט. אנחנו נפגשים פעם בשבוע למשך כמה שעות, מסתגרים בצימר ועושים חיים. אני והיא מאד נמשכים אחד לשני בכל מובן ובמיוחד בסקס מדהים, הכי מדהים שהיה לי. מדברים הרבה בטלפון כמה שאפשר. לא מזמן התברר לי משיחות איתה כי 4 חודשים לפני שהתחיל הרומן שלי איתה היא שכבה עם מישהו שאני מכיר שגם הוא נשוי ועובד בחברה שלנו. מתברר שהיה להם רומן של כמה חודשים עד שהוא עזב את החברה ובעקבות כך עזב את הארץ. עוד התברר לי שהיו לה כמה מחזרים נשואים בשנים האחרונות שלדבריה לא היה שם יותר מנשיקות. במשך כמה שנים היא די מרוחקת מבעלה ומבלה המון מחוץ לבית בלעדיו. כל הרקע הזה קצת מטריד אותי. אמנם גם צלי היה איזה סטוץ קצר אבל אצלי המצב שונה באופן מהותי. מה דעתכם על המקרה? על אישה שמנהלת את חייה ככה? זנ מציק לי. היה לי מאד קשה לשמוע את הסיפורים הללו ואני שואל את עצמי למה היא סיפרה לי את זה? היא אמרה שזה ישב לה על הלב. אבל אני שואל את עצמי למה? אולי זה היה כדי לעורר אצלי קנאה. אני מרגיש עם זה רע. התאהבתי בה אבל אני ברגשות מעורבים. עוד דבר שהיא סיפרה לי זה שהיא מאד רצתה אותי. ממש חלמה להיות איתי. אפילו ריכלה עם חברות שלה כמה שאני גבר שווה וחתיך. כמובן שזה מחמיא לי אבל זה גם עושה לי רגשות מעורבים... כאילו שהייתי לעוד אחד מסדרה של גברים שהיא סימנה. בחיים לא הייתי מנחש עליה שהיא בוגדת כפי שוודאי אף אחד לא היה חולם שאני בוגד. למי שבא להתחיל לתקוף אותי ב... "גם אתה בגדת... אז מה אתה רוצה?" ועוד תגובות כאלה, אז אגיד כי אני יודע שהשאלה שלי עלולה להישמע צבועה. אבל זה בא ממקום של סימני שאלה ומצוקה. כי אצלי היה מקרה אחד בודד וחסר משמעות, קצר ביותר וזה נגמר לפני שנים. אשמח לחוות דעתכם.

נשקניתת

New member
../images/Emo20.gif ברוך הבא

עושה רושם שמלבד בעיית האגו שלך בנוגע להשתרללות שלה (בעבר) די טוב לך במערכת היחסים הזו . לא אתיימר ואנעל את נעלי הפסיכולוג אך ההתנהלות שלה כנראה נבעה ממחסור בתשומת לב וריקנות מסויימת בחייה האישיים . היא פגשה אותך ומאז אתם יחד כבר חצי שנה
אני הייתי רואה זאת כדבר מאוד מחמיא, ולגבי העתיד תיאלץ לראות מה ילד יום . בהצלחה

דגן100

New member
לנשקנית

תודה על התגובה. האמת היא שמה שמציק לי זה בכלל לא האגו. כלומר, בהתחלה כשהיא סיפרה לי על אותו גבר הייתי בשוק טוטאלי ומאד כאב לי כי אני מאוהב בה והידיעה שהוא שכב איתה הפריעה לי מאד. אולי אפשר לקרוא לזה אגו? לא יודע. לא מתווכח עם האבחנה הזאת יותר מידי. בעיני זה משהו אחר, כאב עמוק על כך שמישהו "זר" נגע במישהי שיקרה לי כל כך. אחר כך זה התחלף בתחושה קשה של גועל ממנו. כל פעם שהייתי חושב עליו הייתי נזכר בסיטואציה שהוא והיא שכבו וזה היה מגעיל אותי, לא הייתי מסוגל לראות אותו או לחשוב עליו. גם זה עבר. מה שמטריד אותי עכשיו זה שאני מאוהב בה מאד ואני שואל את עצמי מי האישה הזאת שאני מאוהב בה? איזה מן אדם היא שבוגד ככה חופשי, שיש לו כל מיני סיפורים על חיזורים ונשיקות עם גברים? טוב, נכון שאני נשמע חרא כי גם אני בוגד עכשיו אבל אני מרגיש שאצלי זהלא משהו סדרתי וקבוע אלא משהו שפתאום קרה ללא תכנון ולא אורח חיים. אני מאוהב בה מאד וזה מטריד אותי, איזה אישה היא?

נשקניתת

New member
אני לא מכירה אותה ../images/Emo13.gif

אז גם לא אוכל לנסות לתת לך תשובה . אתה עצמך יודע מי אתה וברור מאוד שיש בה משהו שמפריע לך . האופציות שלך הן : 1. להשלים עם העובדה שהיא כזו ותקבל אותה כפי שהיא . 2. לגאול את עצמך מייסורך ולסיים את הקשר . אין פיתרון קל

דגן100

New member
לטניה

לא התשובה לא אצלי, הלוואי והייתי יודע את התשובה. אם זה היה ככה לא הייתי כותב כאן. מה דעתך על ההודעה שלי? תראי, יש לי כל מיני מחשבות, למשל שהיא בוגדת כי אין לה אהבה בבית, אין לה תשומת לב. אין לה תשוקה וסקס טוב. אבל העובדה שזה דבר שחוזר על עצמו ומלווה אותה כבר כמה שנים כולל בגידה אחת של ממש שכללה רומן של כמה חודשים. היא טוענת ששכבה איתו רק פעם אחת וכל השאר היה מזמוזים ברכב למינהם. אני לא כל כך מאמין לזה אבל גם אם כן... גם ברכב אפשר להגיע די רחוק... וזה לא כל כך משנה. אני מוטרד ומחפש עוד דעות תודה

אני חושבת

שעצם זה שזה מטריד אותך והעלת את זה פה, זו תשובה. אתה מצפה שמישהו פה ישכנע אותך אם זה נכון או לא? זה הרי תלוי בגישה שלך בלבד: אם תחליט שמעניין אותך רק מה שיש בן שניכם, וככה אתה מבסוט - אז יופי. אם תחליט שיכולות האקרובטיקה שלה מתאימות יותר לקירקס - אז גם יופי. זה רק אתה יודע מה אתה מעדיף.

י ו א ב

New member
שנים

שאני מנסה לרמוז לך שאני שווה וחתיך ואצלו הבחנת בזה על הפוסט הראשון? נפגעתי עמוקות

י ו א ב

New member
רואה שאני ../images/Emo189.gif../images/Emo35.gif

בשתי שורות שיפרתי לך ת'הרגשה
וזה כבר סתם בונוס (אם בא לך כמה דקות מהנות)

בא לי10

New member
אין קשר בין הסוגיה שאתה מעלה לבין עולם בגידות

הסוגיה היתה עולה גם אם הייתם נפגשים ושניכם הייתם רווקים. מה שבאמת מלמד שלא חווית קשרים רבים לפני הנישואים. זה טבעי וזה רגיל שלבן/בת הזוג יהיו קשרים קודמים. אם הקנאה קשה לך מדי, תצטרך לשחרר. בהצלחה

אני לא יגיד

לך שאתה צבוע, כי זה לא יעזור לך להבין את הרגשות שלך.... אבל, יש הרבה מאוד סיבות שנשים בוגדות, חלק כתבת וחלק לא ידועות לך. הבגידות החוזרות שלה לא מעידות על זה שהיא בן אדם רע או זול או "משומשת". הם בהחלט יכולים להעיד שהיא אישה עם צרכים ואומץ ואוהבת הרפתקאות ולא מתפשרת ואוהבת להרגיש שהיא חיה ומושכת וסקסית ולהרגיש את הריגושים של קשר חדש. כל אחד בנוי אחרת, וזה שאתה "הצלחת" לא לבגוד עד עכשיו לא אומר שאתה יותר מוסרי או טוב ממנה. לפעמים צריך להסתכל על כל החבילה: בזכות זה שהיא משוחררת וחזקה ויודעת מה היא רוצה - היא בחרה אותך! האם זה היה משנה אם היא לא הייתה נשואה? וסתם "שרלילה"?(אני לא מאמינה במילה הזאת בשיט - אבל אני מקצינה) אין הבדל בין בגידה של 6 חודשים + סטוץ לאומת 2 בגידות + 4 נשיקות + 5 ליטופים...... תנסה להשתחרר מזה למען הכיף שלכם ביחד. בהצלחה!

דגן100

New member
לאורה הכפולה5

אני לא חושב שהיא שרלילה, גם אני לא מאמין במושג הזה. כל אחד זקוק למשהו אחר בחייו ומשיג את זה בדרכו. אני בעצמי בוגד היום ואני מבין מאד את הצורך הזה. מה שמטריד אותי זה שהיא קצת קלת דעת, שזה בא לה בקלות רבה. אני באמת מנסה לשחרר כי אני מת עליה ממש ומאד כיף לנו ביחד. הפגישות, השיחות, הסקס! אני האמת מכור אליה כבר. נמס ממנה. לא אוותר עליה בגלל זה. קצת מוטרד מהעתיד אבל נהנה מההווה מאד.

אתה מוטרד מהעתיד...

באיזה בנק לקחת משכנתא או אולי לאיזה גן לרשום את הילד שייוולד לכם? העתיד שלכם נמצא רק בצימרים ידידי. תהיה מוטרד רק אם מנוע החיפוש של גוגל יקרוס פתאום.

למעלה