מה דעתכם על הסיפור הזה?

אתה שופט אותה

כי אתה מרגיש שאצלך זה קרה במקרה, כאילו "התפלק" לך רומן, ולה זה כביכול מתוכנן. אתה מרגיש מוסרי יותר ממנה, אמין יותר ממנה, ומאמין ברומנטיקה ובפרפרים ורודים יותר ממנה, וזה מציק לך. או שאתה פשוט מחפש תירוץ לגמור את זה, או שאתה פולניה שממציאה לעצמה כאבי ראש בלי סיבה. היא אישה שטוב לה בחיים, ועושה מה שבראש שלה. אם היא קלת דעת בעיניך - זה כנראה מה ששבה את לבך לכתחילה, ומה שגרם לזה שיש ביניכם רומן. או שתפסיק לשפוט אותה ותשחרר, או שתמשיך לאכול לעצמך את הלב עד שיום אחד תזרוק אותה ותגיד לה שזה בגלל שהיא זונה - ואז היא תתבע אותך על הטרדה מינית במקום העבודה, או אונס. [פה כבר נהייתי קצת צינית, סליחה] תבחר.

BazukaGirl31

New member
מה שאני אומרת על אישה שמנהלת את חייה כך,

זהה למה שאני אומרת על גבר שמנהל כך את חייו - לא בטוחה שהייתי בוחרת זהה, אבל שיהיה להם לבריאות

בקיצור, אתה אפס ככל הגברים

שחושבים שלהם מותר הכל ולנשים אסור. אגלה לך סוד קטן: זו שאתה מזיין- היא אישה, לא מכונית. הערך שלה לא יורד עם הקילומטרז'. אם אתה חושב שכן, הבעיה היא אצלך, לא אצלה.

ארתורו1

New member
לא אוכלת שמן?

הריפוד במושב האחורי נשאר מתוח? הטמבון לא נופל? המנוע סוחב בעליות?

תשמע, ילדותי קצת, לא?

כל עוד אתה נהנה מהסקס הכל טוב ויפה, אבל המחשבה שהיו שנהנו קודם לא באה לך טוב? גם ילדותי, גם מתחסד וגם קצת ניאנדרטלי
גם אם "סומנת" ו"נכבשת" מה בדיוק הבעיה פה? הקשר שלכם טוב, אין בעיה עם מקום העבודה, הסקס מעולה והחיים דבש, איפה יש פה בעיה? אתה לא מתחתן איתה, לא עושה איתה ילדים, אתה מגוון את השיגרה. העובדה אם היא מנוסה בתחום הקשרים מחוץ לנישואין או לא, לא אמורה להוות שיקול עבורך.

מסכימה איתך

איזה באסה לדעת שכולם היו שם לפנייך... בטח תתבאס יותר לדעת שגם אחרון לא תהיה... לא נורא אלה החיים

סטנגה Joe

New member
נראה לי

שאין לך טעם לעסוק בעבר שלה. אתה בהווה שלה. אם זה מספיק טוב לך ,תהנה ממנו ואל תתבחבש בעברה האפל. איך אמר ההוא בקונגפו פנדה, העבר מאחורינו, העתיד לפנינו וההווה הוא מתנה (Present עזוב אותך משטויות.

קסם82

New member
דעתי על מה שסיפרת ../images/Emo13.gif

מצליחה להבין אותך זה לא נעים לשמוע סיפורים כאלה מזאת שאתה נמס ממנה גם אם מדובר רק בקשר אסור ואתם לא רצים להתחתן מחר .... לא בטוחה שהיא קלת דעת וגם אם היא כן כזו אתה צריך או להרפות מלחשוב על מה שהיה לה בעבר או להפסיק להיות איתה. לדעתי בימי הרווקות יותר התעסקתי בלמצוא גבר "בררן" והיום אני לא אפסול על הסף מישהו שהיה לו רומנים יותר מימני או שהוא קל דעת יחסית. הרי אם היא מספרת לך את האמת זה אומר שהיא כנה איתך ואולי אף רוצה שתקנא וזה מצביע על כך שיש ביניכם משהו חזק ומלא ברגש... שיהיה בהצלחה

../images/Emo140.gif דגן - אנחנו בני אדם

וככאלו אנחנו לא שווים אחד לשני בעצם - השוני זה מה שמייחד אותנו . הגברת המתוקה שלך חוותה מס' מערכות יחסים מחוץ לנישואין , מצרכים שונים : סקס, תשומת לב , פינוק וכו' . סביר להניח שגם אחרי שהקשר בינכם , אם וכאשר הוא ייסתיים , יוליד בעקבותיו מערכות יחסים נוספות . כי זו היא , ככה היא אוהבת לנהל את חייה . בריגושים אין סופייים . אתה לעומתה מעדיף את הקשר המונוגמי בתוך מערכת יחסים צדדית
. יודעת שזה נשמע לא משהו , אבל זה הגיוני למדי . אנשים מונוגמים , אוהבים ורוצים להיות אהובים ע"י אדם אחד ( מלבד החוקיים שלהם ). הם אוהבים את השקט . את הבית שמתנהל כשורה ואת המאהב/ת הנמצאים שם לצידם . אולי זה מגיע אצלך מהמקום שאומר שאיתה רצית לחוות את הריגושים הראשונים ביחסים שכאלו : יציאה לצימר באמצע העבודה למס' שעות , נסיעה לים בשעות גנובות , נשיקה לוהטת ברכב והחשש שמה יראו , נגיעות גנובות במשרד . ולא לדעת שכבר היו שם לפניך . אתה צריך לפי דעתי להבין שאתם שניכם אנשים שונים . אם וכאשר תדע להשכיל זאת , אני בטוחה שתמשיך לאהוב את כל הצדדים היפים בה , כפי שאהבת ועודך אוהב .

ציניקני

New member
לפעמים אני שוכח שאני ציני

ואז יוצא לי לפרגן אבל זה לא קורה כל יום :)

למעלה