מה דעתכם על הסיפור הזה?

דגן100

New member
תירגע, אין תחרות

זה בכלל לא העיניין בעינייני תחרות, טוב לנו יחד והיא לא מפסיקה להלל ולשבח את הכל כולל בסקס. יש לנו סקס מדהים. שנינו נהנים מאד, נמשכים מאד. שנינו גומרים המון והיא לפעמים ממש מיללת בגניחות שונות מרוב הנאה
ואורגזמות לרוב גם אני מסופק לגמרי ומרגיש במובן הזה על גג העולם אין לי שום תחרות עם אף אחד שנינו פתוחים מאד ולא רק בסקס. הסקס מעולה לגמרי

דגן100

New member
לסולטן

קוראים לי דגן. מה לעשות? נולדתי בקיבוץ... לא בבית זונות
ומה דעתך על הנושא?

גם אנחנו לא נולדנו בבית זונות

לפחות לא רובינו ולא באופן רשמי . הקיבוצניקים קצת נאיביים , היא לא ילדה וטבעי שהיא הייתה עם גברים נוספים , מה אתה מרגיש שאתם יחד ? האם האמון בניכם מלא ? אתה חייב לדבר על התחושות שלך ולא לזרוק מלל טכני לאוויר

דגן100

New member
jake sully את האמת?

לא תודה, אל נא אל תסבירי. לא מעוניין בתגובות של אנשים שמגיבים כמוך. תשמרי את דעתך לחברים שלך. ממילא התגובה שלך כנראה תהיה ברמה נמוכה ובוטה - כפי שאת בעצם. אז תודה לא.

jake sully

New member
אני אוהבת לקבל מחמאות. תודה.

עדיין חושבת שאתה דפוק.
אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים.

ציניקני

New member
יש אנשים שלא מגיע להם כל הטוב הזה

וזו דעתי ואין בלתה
בחייאת זום זום היו פה כבר כמה ילדים שספרו על אהבת חייהם הם מאוהבים הם מאושרים רק מה - נסיכת חלומותיהם שוד ושבר לא חיכתה רק להם והיא לא בתולתה דקודשה - יעני כבר שכבה עם אחד או שניים לפניהם ורק בגלל זה הם שוקלים שלא למסד זו גישה שאולי מובנת (אולי) אצל ילדים שחונכו על אגדות שבהן הנסיכה בתולה יפיפיה שמחכה רק לנסיך שלה (גם אם צריך לישון מאה שנה\או להיות כלואה במגדל ללא דלת או גרם מדרגות). אבל מאדם שיודע דבר אחד או שניים בחיים הייתי מצפה ליותר אח שלו טוב לך איתה? היא לא משתרללת מהצד בנוסף? אז WTF

דגן100

New member
לציניקני

אתה מפספס לא אכפת לי שהיא שכבה עם אחרים גם אישתי שכבה עם אחרים לפני וגם כל החברות שהיו לי לפני אשתי היו בעלות נסיון מיני זה ממש לא העניין אני פשוט מוטרד מקלות הדעת שלה במעבר מאחד לשני לא קשור לנסיון מיני קודם

ציניקני

New member
לא ראיתי כאן קלות דעת

הרומן הקודם נגמר כי ההוא נאלץ לעזוב לא? כמה זמן היא אמורה לחכות? אל תשכח, זה לא קשר שיגמר בחתונה - זה קשר שיגמר נקודה מעצם זה, גם ה"חוקים" אם יש כאלה שונים אל תנסה להשליך אמות מידה של קשר בין אנשים לא נשואים לאנשים נשואים שבקשר נוסף - שום דבר טוב לא יוצא מכך מה שצריך לעשות זה לתאם ציפיות ולא יותר אל תקלקל לעצמכם את הטוב בגלל עודף מחשבות זה מיותר ולא לעניין תחיה את הרגע - זה הבסט שאפשר לקוות לו במערכת יחסים כמו שלכם

BazukaGirl31

New member
עכשיו כשקראתי את זה, אני מבינה מה מציק לך.

אבל הבחורה איתך - מזדיינת איתך, רוצה אותך, מספרת לך פרטים אינטימיים עליה, משתפת אותך בחייה. תגיד תודה וצא מזה, לאו דווקא בסדר הזה.

דגן100

New member
ל מלכת החושניות

לא מחפשים עובדים אבל אני יכול לסדר לך משהו פניות במסרים בלבד

למעלה