מה דעתכם על הסיפור הזה?

י ו א ב

New member
שוּ קלת דעת?

על מה אתה מדבר? הרי התאהבת בה, בגלל שהיא "קלת דעת"... עזוב, תהנה ממה שיש לך ותפסיק לנסות לנתח לה את האישיות.

אתה מחפש מצוקה...

במקום בו נמצאת לך רק הנאה... וזה ממש מתחת לאף שלך. מה אכפת לך איך היא מנהלת את חייה? היא זיון טוב? כייף לכם בשעות שאתם ביחד? כל עוד אתה לא הולך להתחתן איתה, לך תעשה חיים איתה.

י ו א ב

New member
נראה לי

שהיא פשוט אוהבת ריגושים, ולא ממש חייבת מערכת יחסים יציבה או התאהבות פראית... אתה לעומת זאת, מעדיף טלנובלה (על כל המשתמע מכך) אין משהו רע באף אחד מהמקרים - עניין של העדפה. פשוט תהנה ואל תכנס לסרטים.

espresso111

New member
אני לא מבין אותך

טוב לך, אתה מרגיש על גג העולם, אז למה לחפש פגמים במקומות שהם לא קיימים, כל עוד טוב לך תהייה שם, ואם רע לך לך משם.

אתה מתעלם מהבעיה הגדולה יותר

אתה מנהל והיא עובדת שלך. אתה יכול לקדם אותה או לפטר אותה. תגיד לי, אתה דפוק?

דגן100

New member
למבקר הגבולות

כן אני המנהל שלה. אמנם לא המנהל הישיר אלא המנהל של המנהלת של המנהלת שלה... כלומר היא לא מדווחת ישירות אלי אלא יש לה מנהלת ומעל המנהלת שלה מנהלת נוספת ומעליה אני... לא שזה משנה. מבחינת העבודה אם זה יתגלה זאת תהיה קצת בעייה. אבל אני לא דואג כי אני בעמדה מאד יציבה בעבודה. יש לי ידע ונסיון עשירים ומאד נדירים בתחום שלנו ככה שהמנכ"ל לא ייגע בי לרעה. אם הוא מעיף אותי מחר אני אצל המתחרה... אני גם לא כופה עליה כלום והכל נעשה מרצון ואני סומך עליה שלא תשתמש בזה לרעה נגדי. מכסימום ירננו קצת בעבודה. לא מפריע לי בכלל, יש אצלנו בעבודה סיפורים שיכולים למלא סדרת טלנובלה ככה שאני לא דואג. אני אוהב אותה וטוב לי איתה והמפגשים שלנו הם נהדרים, סקס בשמיים וצחוק וכיף אמיתי. העבודה לא מדאיגה אותי בכלל.

במילים אחרות, לה יש יותר גברים ממך...

וליתר דיוק יותר גברים, מהנשים שהיו לך. וכמו שאמרו חז"ל, אישה שמזיינת היא זונה, גבר שמזיין הוא גבר גבר?

מבין אותך ../images/Emo72.gif

אני למשל מרגיש שאני מאד מיוחד ואפילו אימא שלי אמרה לי את זה עוד כשהייתי ילד קטן
באופן טבעי אנחנו המיוחדים מצפים ליחס מתאים מהסביבה
למשל זאת שעובדת איתך, מן הסתם היה מצופה שהיא תקלוט את המיוחדות שלך ותימשך רק אליך אבל זאת נמשכת לכולם ופתאום אתה מרגיש שאולי אתה לא כל כך מיוחד... חבר שלי אומר שהכל שטויות אומר שזה כמו שכשהרכבת עוצרת בתחנה אתה עולה ולא ממש מעניין אותך מי עלה קודם...העיקר שתביא אותך ליעד שלך...
אני לא ממש מבין בזה כי לא יוצא לי לנסוע ברכבת

ג'ונסי-תשאל את חבר שלך...

שאם הוא משווה את הבחורה לרכבת, האם הוא היה עולה עליה גם ביום חמישי כשהרציפים עמוסים לעייפה באלפי אנשים?
לפעמים עדיף לנסוע בטרמפים זריזים ומהירים :)

לא קשור בכלל לקנאה- זה נקרא כנות

אני בכלל לא מבינה מה אתה רוצה ממנה.. אתה צריך להעריך אותה שהיא אמרה לך. לי אישית גם יצא לספר לאנשים שהייתי איתם- והם גם התעניינו ורצו לדעת. אם אתה נמשך אליה ומחבב אותה והסקס מדהים- עזוב את זה.. היא אישה חופשיה ומשוחררת ומותר לה לעשות מה שהיא רוצה...

אולי לקודמים היה יותר גדול ?

פתאום הבן אדם מגלה שהוא בתחרות עם כל הגברים במקום העבודה, תודה שזה טיפה מלחיץ

למעלה