מה דעתכם על הפלה פיננסית

gamani4

New member
מה דעתכם על הפלה פיננסית

הזכות לאב-לעתיד להצהיר שהוא מוותר על כל זכויותיו וחובותיו כלפי ילד אם תבחר האישה לא לעבור הפלה פיזית. לגיטימי?

yagluli

New member
מעניין .. סוגייה אתית

האב מצהיר שהוא איננו מעוניין בילד והאישה לא מוכנה להפיל .. זה ממש מהפכני ! הפמיניסטיות ימותו עליך ;) הייתי אומר שזה רעיון מצויין.. אבל העולם מתקשה לקבל רעיונות שלי.. אבל אני חושב שזה מגלם שיוויון בצורה טובה.. זכותי לא להפוך לאב אם אינני מעוניין בכך, סקס הוא כבר מזמן לא דבר קדוש.. לא ?

Love Today

New member
סקס זו צורת התרבות של המין האנושי

זה שהתרבות הפכה אותו לביטוי של אהבה, רגשות, הנאה, חיבור בין אנשים, סמל סטטוס של גבריות וכו' זה יפה וטוב.אבל אלה רק קונטוציות תרבותיות.. לא רוצה להפוך לאב? תקיים יחסי מין בטוחים. רוצה להיות בטוח שלא תהפוך לאב? תקיים יחסי מין רק עם אישה שאתה בטוח שאם היא תכנס להריון אתה תגדל איתה את הילד, ולא אל תקיים יחסי מין בכלל. הריון זה לא משחק ולא הצגה, מדובר פה בחיי אדם לכל דבר. ויותר מכך מדובר בחיי אדם שתלוי ב100% בהורים שלו. אתה יודע בכלל מה ההשפעה של חיים ללא דמות אב על הילד? אתה יודע מה זה לפרנס ילד לבד בכלל?? איך אישה תפרנס ילד + עצמה [ במקרה ומדובר בילד אחד בלבד..] אחרי לידה והריון בזמן שהיא צריכה להניק אותו ולשמור עליו כדי שיתפתח כמו שצריך? אתה יודע בכלל מה המשמעות של להביא ילד לעולם? משום מה לא נראה לי, אחרת זה עצוב לשמוע דברים כ"כ פאטתיים וילדותיים מאדם בוגר. אלה דברים שהיתי מצפה לשמוע מבן נוער עד גיל 20.

yagluli

New member
אתה שבוי ידידי..

שבוי בתפיסה הפוכה לגמרי.. חחח אין לי איך לדון עם בן אדם כמותך, הייתי שולח אותך לראות איך בעלי חיים מתרבים .. תסתכל על יונקים בעיקר.. אחרי שתלמד מה החשיבות של החיזור והרגשות בתהליך הרבייה.. נמשיך לדבר :) אני מצטער שאני מפספס את הציפיות שלך ב 3 שנים, אני בן 23, אבל גם בגיל 17 האמנתי ככה.. אז אתה לא כזה טועה :) שבוע מקסים

Love Today

New member
עוד פעם אתה מדבר אלי בלשון זכר?

אני בחורה! תודה רבה נא לפנות אלי בלשון נקבה.. מה אכפת לי מה הרגשות של החיות בזמן הסקס, ממש מעניין לי את התחת. העובדה היא שסקס זו הדרך היחידה הטבעית להביא ילדים לעולם. ברגע שאתה מקיים יחסי מין תהיה מודע לעובדה שיכול להיות שהבחורה תכנס להריון ממך, ותהיה אחראי על המעשים שלך. לא רוצה שהיא תכנס להריון? תקיים מין בטוח. לא בטוח שהוא בטוח? אין בעיה, תשתלט על הזין שלך ועל תעשה סקס. אל תבוא לבכות כמו תינוק על טעויות שעשית כמו גבר. לכל אדם בר דעת ברור שסקס יכול להוביל להריון, הקשר הוא ישיר. אם אתה לא מוכן לזה אז אל תעשה את זה! מישהו כפה את זה עליך? ברגע שנוצר הריון אתה היית שותף לתהליך, הילד נוצר מהזרע שלך ומגיע לעולם => חובתך לדאוג לו ולפרנס אותו. הילד הוא של האישה לא יותר ממה שהוא שלך, ביצית שלה וזרע שלך 50-50 אז תתחיל לצאת מהסרטים שלך. אין דבר כזה לחתום על ויתור זכויות , אלא אם כן אתה רוצה להעביר אותו לאימוץ / מוסד ליתומים.

Love Today

New member
וואלה.?:O

מי יודע באמת? אני אבקש מחבר שלי שיבדוק, אולי הוא פיספס משהו בדרך בכל ה7 שנים שאנחנו ביחד.

Matsman

New member
7 שנים ? נשמע מצ'עמם

אבל כמו שסוק רשם, זה מה שבנות מחפשות. בהצלחה בחתונה

Love Today

New member
ללאאאאאאאא אל תגיד לי

שאתה באמת מקשיב לאדם עם נכות רגשית ולוקח את דבריו כתובנות אבסולוטיות על החיים

Love Today

New member
תגיד

אתה היית מוכן לצאת שנה- שנתיים ואף יותר עם בחורה שיש לה קצת תסביכים נפשיים? נגיד, יום אחד היא באה אליך ואומרת שהיא מאוהבת בך ומתה לשכב איתך ועושה רושם שהיא מאוהבת בך, פתאום שבוע אחרי זה היא לא עונה לטלפונים וטוענת שאתה מנסה לאנוס אותה כשאתה נוגע בה מינית? מעיפה אותך מהבית לא פותחת לך את הדלת, אומרת לך שהיא שונאת אותך.. או מישהי שאומרת שהיא בת זוג שלך אבל מדי פעם היא יוצאת עם גברים אחרים ושוכבת איתם, מסננת אותך בטלפונים לתקופות של חודש- כמה שבועות? סתם שאלה... תגיד לי אם היית מוכן לזה כאדם בוגר בן 20. תסתכל שניה בפרספקטיבה קדימה תגיד לי אם תהיה בן 30 סוג קשר כזה יתאים לך?..

Matsman

New member
לגבי המקרה הראשון

לא. לגבי המקרה השני- במידה וזה מוסכם על שנינו שאלה יחסים פתוחים- כן. עוד לא מצאתי מישהי כזאת, אבל אני אמצא.

Love Today

New member
נמנמנמנמנ

זהו שלגבי המקרהה שני לא התכוונתי ליחסים פתוחים, התכוונתי שאתם בני זוג באופן רשמי במערכת יחסים סגורה והיא מתנהגת בצורה כזו. אתה אומר שאתה לא מוכן לסוג יחסים כאלה, כלומר עם אישה הפכפכה שלא ברור מה היא רוצה ממך ומה היא לא רוצה, שמשנה את דעתה לגביך ולגבי הקשר כל שני וחמישי. אני בטוחה שבחורה כזו היית לוקח בתור סטוץ ולא מבזבז איתה שנים מהחיים שלך אפילו לא כאדם צעיר בן 20 בטח לא בן 30 עם מחשבות על עתיד של משפחה וכו'.. כלומר, אתה רוצה קשר שיש לך בטחון בבחורה ובקשר ביניכם. אז איך אתה אומר שכל מה שנשים רוצות זה ביטחון? שויש הבדלים כ"כ משמעותיים וקיצוניים בין המינים? לדעתי כל אדם רוצה לדעת שהוא לא מזבז את השנים היפות שלו על אדם הפכפך שמשנה את המציאות הקימת כל פעם ולא סגור על עצמו וסוחף אותו לתוך מערבות של בלבול וחוסר יציבות. זו לא נחלת הנשים בלבד, ואתה בעצמך אמרת שאתה לא רוצה סוג קשר כזה, ואתה גבר למיטב ידעתי. אני מציעה לך לחשוב על זה מדי פעם...

Matsman

New member
מה שסוקרטס אמר

הוא שמה שאתן מחפשות כל הזמן הוא 'לסגור פינה'- "שיהיה גבר בבית שידאג לתחת שלה והיא תוכל להשריץ צאצאים בשקט". אם אני רוצה ביטחון ותיאום ציפיות, זה לא אומר שאני מחפש לסגור פינה. מבחינתי כל עוד אני שלם עם עצמי הפינה שלי סגורה. אני לא מחפש אותה אצל אף אחת. בגלל זה אני יכול להנות. אתן, אם נסגרתן על מישהו שהוא נוח לכן וסה"כ סבבה לכן, תחפשו כמה שיותר מהר לחיות איתו ולהביא לו ילדים. אצלינו זה לא ככה. גם הכוסיות שלא יהיו גברים להודות בפה מלא שהם כאלה, לא יוכלו להתנתק מהטבע שלהם ויפזלו לאחרות. תמיד. גבר אמיתי יודע שהפינה שלו היא בינו לבין עצמו ולא מחפש אותה אצל אף אחת. הוא מבין שזוגיות היא בסה"כ פונקציה של נוחות, אז למה להתפשר ? אני אומר את זה מתוך אכזבה. אני רואה לא מעט בחורות שוות שאחרי מעט מאוד קשרים שהיו להן נתקעו על אחד, ומהצד זה נראה שהן אומרות- וואללה, סה"כ בכיף שלי. אני מרוצה. אני אוהבת איך שהוא נראה, הוא מביא משכורת, יש לו חברים נחמדים, ונראה לי שהוא יוכל לקנות לי בית ולהביא לי שני צילי וגילי. בחיאת גיסה שלי. איפה המעבר לממוצע ? איפה הלחיות, הלהתרגש ? איפה הלהתנסות ולחוות הרבה, לחיות את החיים ? איפה לא להתפשר רק כי זה נוח ? איפה לשחרר את היצר ולהזדיין כמו שצריך עם מי שאת רוצה ? איפה האש ? במקום זה- לסגור את הפינה. גבר נוח, בית, שני ילדים, כלב. וואו, איזה חיים יפים. יופי.

Love Today

New member
גיסנו היקר

אם כדי לשמר את הלהבה שיש בתוכך אתה צריך לזיין כמה שיותר עם כמה שיותר בנות, להתפרע ולעבור על כמה שיותר נשים אין בעיה. שתדע שלך שיש גם נשים כאלה,שהכיף שלהן זה לעבור על גברים. שיהיה לך בכיף אני לא אומרת לךכ לום. למה אתה מכתיב לכולם מה האש שבוערת בתוכם? יש אנשים שהם זקוקים לזוגיות, שהם לא רוצים את הלבד שלהם, לא רוצים את הפינה שלהם עם עצמם, הם רוצים לחלוק את הפינה שלהם עם עוד מישהו. הם רוצים שכל בוקר תתעורר לידם מישהי שאוהבת אותם, מישהי שתפנק אותם ותביא להם ארוחה למיטה, מישהי שהוא יכול לסמוך עליה ולנהל איתה את החיים. יש גברים שמשתוקקים להביא ילדים לעולם אחרי כמה זמן של נישואין או קשרים ארוכים, אחרי הכל אנחנו יצורים חיים שרוצים להתרבות. יש גברים שהאש שלהם נשארת דלוקה רק כשיש להם מישהי שאוהבת אותם ורוצה להיות איתם, זה מה שעושה להם את זה. אותך מדליק זיונים עם בחורות שונות וזרות, אותם מדליק שתהיה מישהי שלא תוכל לחיות בלעדיהם. יש גברים שהמשפט "אני לא יכולה לחיות בלעדיך" שווה בעיניהם יותר מ100000000 זיונים. באותה מידה יש נשים שלא מסוגלות לחיות בתוך זוגיות סגורה, לא רוצות להתחתן ולהביא ילדים, רוצות את הסטוצים שלהם רוצות לשקוע בתוך הרים של זיונים ואורגיות. למה אתה קובע לאנשים מה לעשות בחיים שלהם? למה אתה אומר לכל גבר מראש שמה שיעשה אותו מאושר זה לזיין כמה שיותר? למה אתה כופה על גברים להסתדר תחת סרגל הגבריות שאתה הגדרת לעצמך? התרבות שבה אנחנו חיים שמה תבניות מאוד ברורות בעניני מגדר, הנשים רוצות ילדים ונישואין הגברים רוצים זיונים ושרלילות. אתה באמת חושב שזה נכון? תראה כמה אנשים שונים יש בעולם הזה, כל אחד מתחנך אחרת, כל אחד עבר דברים שונים ואחרים בחים שלו, כל אחד יש לו את האופי שלו, כל אחד יש לו את האהבות שלו את השנאות שלו. אז על סמך מה אתה אומר שלגבר להתחתן ולהביא ילד זה להתפשר? גם בשביל הגבר הכי קשוח בעולם, לראות ולהחזיק את התינוק שלו זה האושר העילאי. למה אתה בא ואומר לו "שלא תעז להגיד את זה, תמשיך שלחק אותה כאילו ילדים ואישתךזה הדבר הכי גרוע שקרה לך אי פעם. תמשיך להגיד שאתה מת לזיין בכמויות כדי שכולנו נראה אותך בתור גבר"? ברור שאתה לא באמת בא ואומר לו את זה, אבל החברה והסביבה הגברית היא זו שאומרת לו את זה כביכול. אני תמיד אומרת ואמרתי, זה שיש לך זין זה עושה אותך זכר כדי להקרא גבר אמיתי אתה צריך הרבה יותר. זה למה סוקרטס עם כל המוניטין שלו של זיונים בלי הפסקה, בעייני הוא רק ילד בטח לא גבר אמיתי. זה למה למרות שהוא נראה טוב בחים לא הייתי שוקלת את האפשרות של להמשך אליו או להיות איתו, כי הוא ילד בעייני לא גבר. ואני נמשכת רק לגברים אמיתיים.. וגברים אמיתיים הם כאלה שלא נותנים למדיה ולתרבות ולהכתיב להם את החיים ונכנעים תחת הלחצים של החברה להיות שובניסטים, לסלוד מזוגיות ואהבה , לדכא כל זכר לרגש שיש להם חוץ מחרמנות, ולשאוף לזיין כל אישה שנקרת בדרכם.

Matsman

New member
זה לא הכמות, זה האיכות

וזה גם הטבע. אנחנו כיצורים חיים לא בנויים למונוגמיה. בגלל זה את תמיד תמשכי לגברים שנראים לך טוב. יש משמעות אבולוציונית למשיכה הזאת. לדכא אותה זה טיפשי. אם את באה ואומרת לי עכשיו שאת מתה על חבר שלך ואת הולכת להתחתן איתו ולהביא לו ילדים, יפה לך, אני לא משכנע אף אחד לעשות דבר שהוא לא רוצה. אני רק מציג את הנתונים. לא אמרתי שהאש נמצאת בלזיין כמה שיותר. לא אצל גבר ולא אצל האישה. מה שניסיתי לומר הוא שהאש נמצאת בחופשיות, בלהתנסות, בלתת לעצמך ללמוד כמה וכמה סוגים של אנשים, כמה וכמה סוגים של סטוצים, כמה וכמה סוגים של זוגיות. לחוות את החיים ולא לנעול לעצמך אותם. אני חושב שאדם שנועל לעצמו את החיים בצורה הזאת הוא איש שטחי שמפספס הרבה. תריצי תסריט ותחשבי רגע בינך לבין עצמך. נגיד ועכשיו אין לך את חבר שלך. נסע לחו"ל בלי הגבלה ובלי הודעה מוקדמת. איזה פחד הא ? עכשיו את צריכה לנסות להצמד למישהו מחדש. מה יהיה ? מה יהיה ? אמא!!! זה הקאטץ'- לא לפחד להנות מהחיים. ולהנות מהחיים זה אומר בהכרח להתנסות בכמה סוגים של טעמים. מי שלא מתנסה מבזבז את החיים ומתבזבז בעצמו. יש תות, יש בננה, שוקולד, וניל, אננס... יאמי. חבל לנו על הזמן.

Love Today

New member
תגובתי...

"אנחנו כיצורים חיים לא בנויים למונוגמיה" מי בדיוק אמר לך את זה? עשית על זה מחקר? קראת על זה משהו מדעי שמוכיח את הענין? אל תסתכל רחוק, בוא תראה את דור ההורים שלנו והסבים והסבתות, פעם לא היה דבר כזה להתחתן אחרי כמה קשרים שאתה "צובר נסיון". בערב המאוד לא רחוק, אנשים היו נכנסים לתוך מערכות יחסים זוגיות ולא יוצאים משם. שם היתה מונגמיה אמיתית. מערכת יחסים סגורה זו אולי מונוגמיה אבל לא מעיד על צורת חיים מונוגמית, עובדה שכל בן אדם בן 20-22 כבר חווה אהבות בחייו, וכמה קשרים רצינים וכו'. זוהי לא דרך חיים מונוגמית. בנוסף לכך, התובנות האלה שהגעת אליהם ושסוקרטס מנסה להפיץ, שגברים בנויים מבחינה ביולוגית להפיץ את הזרע שלהם כמה שיותר ולכן לא בנויים לזוגיות ארוכת טווח, זה בולשיט ברמות הבולשיט המטורף. ההנחות האלה כפי שאתה אמרת, הן פרי תיאוריה הנקראה פסיכולוגיה אבולציונית, פסיכולוגיה היא לא מדע מדויק, הדברים לא נבדקו באופן אמפרי ואובייקטיבי, יותר מכך בפסיכולוגיה יש כ"כ הרבה זרמים ותיאוריות שלא תמצא תאוריה אחת שאין תאוריה הסותרת אותה. אז איך אתה בא ולוקח כעובדה תאוריה מסוימת וקובע על פיה את העולם? ברור לך שאנשים כמו סוקרטס שאומרים לך "מבחינה אבולוציונית גברים בוניים לפזר את הזרע שלהם" זו דמגוגיה זולה חסרת בסיס מוכח ומדויק, הוא משתמש בטיעונים פסיכולוגים לא מוכחים שיש בהם סתירות ומשכנע דרכם אנשים שאין להם שום ידע כלכלי בפסיכולוגיה - זה נקרא מניפולציה! אני כן מסכימה שלאדם יש יצר מיני שגורם לו לרצות להתרבות, עם זאת הטענה שזוגיות סותרת את היצר הזה, בעיקר לגברים- זה בולשיט. בתוכנית "איך להיות מאושר?" בפרק על אהבה, הראו מספר מחקרים [ לעומת הפסיכולוגיה הם מדעיים ובדוקים] שהוכיחו שגברים נשואים עושים יותר סקס מגברים רווקים. האמת? לא מפתיע. ומי שמופתע לצערי דביל. ברור לך שאדם שחי בזוגיות עם בן זוג קבוע מכפיל ומשלש את ההזדמוניות שלו לעשות סקס קבוע ותדיר מאשר אדם רוק שמנסה את מזלו בעולם הגדול. ככה שדווקא צורת חיים בתוך זוגיות מגדילה את הסיכוי לעשות סקס ולהביא לידי ביטוי את יצר המין. לגבי מה שאמרת על הזדמוניות חדשות, אני לא מבינה למה אתה חושב שזוגיות עוצרת את ההתפחות החברתית שלך. לא ברור לי למה אתה חושב שיש לאנשים פחד להתחבר עם אנשים חדשים, בכל מסגרת שנכנסתי אליה תמיד רכשתי חברים בלי שום קשר שיש לי חבר. דבר נוסף שלא ברור לילמה אתה חושב שסטוצים הם טעם החיים? זה שאתה אוהב סטוצים וזה עושה לך את זה, אין לי בעיה תפאדל. אבל למה אתה חושב שמי שלא נוהג כמוך החיים שלו מגעילים? אישית אם הייתי עושה סטוץ זה היה הדבר הכי גרוע בעולם, כי בשביל סקס טוב צריך לפתח אינטימיות וחוסר בושה עם הבן זוג. לא רואה את עצמי נכנסת עם גבר זר למיטה בחושך מוחלט כדי שלא יראה דברים שלא צריך לראות, ומרסנת את עצמי כי מה לעשות לא נעים הוא בן אדם זר. עם בן זוג שיש לי איתו פתיחות מלאה אני יכולה גם לעשות סקס לאור יום ולהיות חופשיה בהתנהגות שלי במיטה כי אין לא נעים, עברנו כלכך הרבה דבירם ביחד וכל אחד כבר פתוח עם השני בכל המישורים שלו בחיים ככה שאני אפילו לא חושבת מה הוא יחשוב ומה הוא יגיד, אני עושה מה שבא לי וההפך. יש נשים שלא מוכנות לעשות דברים מסוימים במיטה כי הם משפילים, ברור שהם יראו כמשפלים כשמישהו זר בא ואומר לך ודורש לעושת דברים כאלה, לעומת זאת אצלי אין מושג משפיל במיטה, יש מושג של לא עושה לי נעים או מגעיל אותי, שזה משהו אחר לגמרי. אבל השפלה היא בעייני המושפל, וכשאני עם מישהו שאני מכירה ואני רמגישה בנוח איתו והוא איתי ורגילים אחד לשני אני לא רואה בשום אקט דבר משפיל. לא ברור לי למה אתה לוקח סטוצים כמדד לחיים טובים וכפיים, זה שלך זה כיף וטוב זה לא אומר שזה נכון לגבי כולם. לא מובן לי למה אתה רואה חיים בזוגיות ככלא וכלוב, וחיים ברווקות ככיף. אני אומרת לךבוודאות שטעמי את כל טעמי הגלידה כמו בנות גילי, והאמת? היה לי יותר טעים מלהן, כי לי יש דובדבן והר של קצפת ולהן לא. הבעיותיות היא בגישה כמו שלך, זוגיות= כלא, רווקות= חופש ברגע שתבין שזוגיות לא מונעת ממך שום התפתחות, ולהפך רק מעצימה אותך אז אתה תשנה ואלה דברים שבאים עם נסיון חיים. החיים לא קמים ונופלים על זיונים, אולי בגיל 20 נראה לך שכל מה שאתה רוצה לעשות זה לזיין ולטעום מכל הטעמים. בסופו של דבר , התקופה הזו נגמרת מהר מאוד וכמו כל אדם אתה חווה משברים קשים ועמוקים, וברגע הזה לא יהיה לך אכפת כמה כוסיות זיינת בכל החיים שלהם ואיזה כיף היה לך איתם, כל מה שתרצה ותצטרך זה תמיכה מסוימת הבנה עזרה משהו שיעזור לך לצאת מזה, וזה לא כזה פשוט.

yagluli

New member
אין כאן דיון

וזאת רק משום שלא מאפשרים לי פה לדון .. לא כי באמת אין כאן דיון.. נדון במסרים או משהו כזה..

goldy

New member
כדאי שתפני לייעוץ פסיכולוגי ../images/Emo206.gif

העובדה שגבר פגע בך לפני גיל 5 לא אומרת שכל הגברים יפגעו בך. ראיתי את זה ב"המגן": הלסבית שם בטוחה לגמרי שגבר שלא רוצה לוותר על זכויותיו על ביתו יפגע בה בכל מיקרה. לכי לטיפול, ואם תביאי לכאן את הזהות לך אני משוכנע שמנהל הפורום ישמח לחסום אתכן, ואז תוכלו לעפעף להנהלה שזהה לכן. אה? מי שיא החוכמה עכשיו?

למעלה