מה דעתכם על הפלה פיננסית

פנומן 72

New member
תגובה ל: לעעעעעע - אל תתבלבלי

גבר שקורע את עצמו עבור אישה נצלנית, גם מזיין מהצד. המון. הם משלימים אחד את השני יופי יופי כי הם מנצלים זה את זה.

goldy

New member
אני מסכים איתך

גברים אכן ימכרו את נשמתם כדי לחדור לכמה שיותר נשים.

Love Today

New member
אני מתכוונת

גבר= אוסף מזומנים שעומד לרשותי 24/7 בלי שהזזתי בשביל להרוויח אותם את התחת אפילו שניה, ועוד גאה בזה שאני מנצלת אותו וחיה על חשבונו. וזה שאתה תגיד לי עכשיו שבתמורה הוא מקבל סקס, אז ניוז פלאש: זה שהוא מקבל סקס זה גם כי לי בא סקס, אתה יודע נשים לא פחות מיניות מגברים. אם אני לא ארצה לתת לו סקס והוא יקח ממני בכוח כי זה מה שמגיע לו, אני יכולה להתלונן עליו במשטרה ולהפיל לו את כל החיים. כלומר אין לו את האפשרות לקחת ממני סקס בלי אישור שלי. אם הוא לא ירצה לתת לי כסף אין חוק שמגן עליו, הוא מחויב לפרנס אותי כאישתו, אם לא אני יכולה לתבוע גירושין. בקיצר נוצלתם מכל הצדדים והכי קרוע שאתם עוד מנסים להנציח את המצב ונלחמים עם האישה כדי שתמשיך למצוץ את דמכם ולחיות על חשבונכם. פאטתי

Love Today

New member
ככככככהההה..

א. אני לא ספרדיה / דרום אמריקאית או משהו כזהP: ממש לא.. ב. לסבתא שלי מצד אבא קראו כרמלה , היא נפטרה לפני שנולדתי.. אבא שלי רצה שלבת הראשונה שלו [ לפניי יש אח גדול:)] יקראו על שם אמו, אז הם רצו לתת לי שם קרוב שמזכיר טיפה אבל לא כזה ישן וזקן:S לאבא שלי יש קרובי משפחה רחוקים בטורקיה[שלא עלו לארץ..] והם הציעו לו את השם, שגם די נפוץ שם. בסוף אבא שלי החליט על השם הזה כי הוא יותר אהב אותו וזה היה נראה לו שזה יתאים לי למרות שזה לא שם עברי ואבא שלי דתי.

Matsman

New member
קטע קטע...

את יודעת, לזה שלהרבה בנות טורקיות קוראים קמילה יש קשר לזה שבטורקיה הרבה מדברים ספרדית... אז מה, את טורקיש גם מצד האמא ?

gamani4

New member
על זה בדיוק מדובר פה

על תשלום מזונות. מדוע לחייב אדם לשלם מזונות אם מבחינתו צריך לבצע הפלה?

פנומן 72

New member
יש לזה הסבר

המדינה רואה תמיד את טובת הילד גם אם טרם נולד. היום וטובת הילד הוא להיוולד, אזי על הגבר לשאת בתוצאות.

gamani4

New member
לא הבנתי.

אני טוען שיש מצב של חוסר שיוויון בין גברים ונשים בנוגע ליכולת להמנע מהורות בלתי רצויה. היות ולא ניתן לחייב מישהי לעבור הפלה, אני מציע לתת לאב פטור ממזונות אם הוא מצהיר שמבחינתו אפשר להפיל. מה הקשר למדינה והאינטרס של הילד?

פנומן 72

New member
אסביר לך שוב - באריכות

בכל סיטואציה שלא תהיה - המדינה מסתכלת על טובת הילד, אף אם טרם נולד. במצבים אחרים, אם האישה מבקשת להפיל והגבר מבקש שלא, המדינה/החוק טוענים ש"זכות האישה על גופה" ומאפשרים לה להפיל למרות מחאות הגבר. בסדר זה לא, אבל זה החוק. הלאה - היות והחוק מאפשר לאישה להמשיך בהריון למרות מחאות הגבר, והיות והילד נולד בסופו של דבר - אזי יש לו אבא, אבא שעשה אותו, ולכן על פי החוק הוא חייב במזונות בלי שום קשר אם הוא רצה אותו או לא. זה בכלל לא אישיו. שוב - בסדר זה לא, אבל את המדינה זה לא מעניין, כי אם האבא לא משלם את המזונות אזי הביטוח הלאומי צריך לשלם וכמו שאתה בטח יודע ביטוח לאומי יעשה הכל כדי לא לשלם גם אם צריך לכלוא את הגבר כדי ללמד אותו לקח. בגלל זה גברים צריכים לרסן את השמוק שלהם או להתאמן על משגל נסוג...

Matsman

New member
תראה, בעולם אידיאלי

הייתי אומר לך שצריך לבדוק אם הגבר אשם בהריון, ואם כן הוא חייב לשלם מזונות. אם זאת סחיטה של האישה(ויש הרבה סיפורים על מקרים כאלה)-אז לא. בעולם שלנו אי אפשר לבדוק בביטחון אשמה של מי זה(אלא אם זו גניבת זרע מובהקת), ולכן מסתכלים רק על טובת הילד.

xcalibur

New member
כי בשביל להביא ילד צריך שניים בכל מקרה

אי אפשר להפיל את זה על האמא רק בגלל שהיא מעוניינת בילד והגבר לא. זה לא הגיוני ולא אנושי בעליל.

xcalibur

New member
ורצוי להוסיף

להכריח מישהו להיות אבא, אי אפשר. אבל ערית טעות? שא בתוצאות.

xcalibur

New member
לא משנה

הכנסת את השמוק שלך למקום כלשהו? אתה צריך לדעת כבר מגיל 9 בערך מהם ההשלכות.

למעלה