מה דעתכם על הפלה פיננסית

gamani4

New member
האם חלון השיחה עם אמא שלך קיבל פוקוס

בטעות בזמן שניסית להגיב להודעה שלי, או שאתה סתם מסטול מהתחת, אחשלו?

goldy

New member
אתה זכר?!../images/Emo12.gif

לפי נוסח ההודעה ההיתי בטוח שמדובר בבעלת טראומה, והינה בפרטים האישיים כתוב זכר... מה קרה לך שאתה מציע הצעות הזויות כאלה?

gamani4

New member
תוכל להסביר מה הזוי בהצעה?

לי דווקא נראית הצאה טובה.

goldy

New member
אים מישהיא חושבת שגבר = תרומת זרע מהלכת

אז שתודיע לו על כך מראש. שלא קודם תיכנס מימנו להריון אח"כ תידרוש מימנו לוותר על הזכויות.

goldy

New member
אישה = אוסף איברים להנאתי

אם היא ממש חכמה אז אפשר להנות גם משיכלה.

Love Today

New member
גבר=אוסף איברים להנאתי

ומעבר לזה שהוא אוסף איברים אפשר גם לנצל אותו כלכלית , לקבל את הבית שלו ולהשתמש בהגנה שלו ולקבל ביטחון לכל החיים. איזה מזל שיש גברים בעולם, אחרת את מי היה לי לנצל?

Love Today

New member
ללללעעעעעעעע

אין כמו לנצל גבר ולדעת שהוא עוד גאה בעצמו על זה. תחשוב כמה נשים חיות על חשבונם של גברים, בזמן שהוא קורע את עצמו בעבודה היא יושבת בבתי קפה עם חברות ועושה בניה ב150 שקל פעם בשבוע על חשבונו. והאגו רק עולה ועולה להם ככל שמנצלים אותם יותר... והם עוד נלחמים על זה! רק כדי להשאיר אותה בבית כדי שתנצל את הכסף שהוא עושה וקורע את התחת, במקום לעבוד 5 שעות ביום הם עובדים 12 כדי לממן לאישה שלהם ספר וגוונים ב400 שקל ומילוי בציפורניים ב200 שקל ושופינג בכמה אלפים טובים. או לחלופין לבוא לדייט עם אישה זרה ולשלם עליה חשבון של 200 שקל שהם קרעו את עצמם שבוע שלם בשביל הכסף הזה, ולשים טיפ שמן כי אם לא- הם יעשו רושם של קמצן ולא יקבלו סקס. כי אמרו להם שגבר אמיתי צריך לשלם על הבחורה כמה שיותר יותר טוב.. אין יותר טוב מזה , מילה שלי!:) ועוד אומרים שלנשים אין שכל, בחיים לא ראיתי יצורים שכ"כ גאים בזה שאנשים חיים על גבם ומוצצים את דמם וכספם.

Matsman

New member
מה שאת לא מבינה

זה שהמקרים שאת מתארת הם בד"כ של כוסיות ברמה גבוהה. מה שאומר שהגבר נהנה מזה שכשהיא יושבת בבית קפה כולם מסתכלים עליה, אבל רק הוא מזיין אותה בסוף היום. ככה שזה לא שחור ולבן, מי שבוחר לעשות את זה עושה כי הוא מרוויח מזה

Love Today

New member
של כוסיות ברמה גבוהה?

לא ראיתי הרבה מדי כוסיות בנות 40-50 אע"פ שהן יושבות בבתי קפה וחיות על זרי דפנה בזמן שבעלן קם ב-6 בבוקר לעבודה וחוזר ב10 בלילה. לא מדובר על כוסיות ולא נעליים,מדובר על גברים שמרוויחים הרבה, ככל שאתה מרוויח הרבה יותר ככה אתה מתחזק יותר את כל הבית, במקום שהאישה תטפל בילדים ותנקה בכסף שלך היא מביאה מנקה ומטפלת שעושות את העבודה. ומה היא עושה בזמן הזה , שאלת את עצמך? לא מפרנסת, לא עובדת, מה שנשאר לה לעשות זה להנות מהחיים הטובים בזמן שבעלה תקוע בעבודה. מה שאתה אומר על זה שרק הוא זה שמזיין אותה בסופו של יום זה לא נכון, כי ידוע שגברים עשירים מאוד בעלי סגנון כזה דופקים גם את המזכירות שלהם וכל הבא ליד ובטח לא רק את נשותיהם. דבר נוסף, חשבת עד כמה הבטחון שלך מתערער כבן זוג שאתה באופן קבוע מחוץ לבית במשך כל היום והערב ואישתך מבלה לבד עם חברות? אני שמה כסף שהוא לא היחיד ששוכב איתן. אתה אמרת כוסיות ברמה גבוהה+ גבר שאף פעם לא בבית => איזו מן מערכת יחסים זו? נשמע לי כמו אחלה נוסחה לזיונים מהצד. אולי זה נוח להן לחיות ככה, אבל אני מבטיחה לך שהעדרות של הגבר יותר מדי זמן באופן קבוע מהבית רק גורמת לתוצאה ההפוכה, זיונים עם גברים אחרים. אז מה בדיוק הם מרוויחים ממצב החיים הזה?

Matsman

New member
כן, תראי

אי אפשר להתכחש לזה שבד"כ הבחורות בקשרים כאלה הן דוגמניות או נראות כמו דוגמניות. מה הוא מרוויח ? אישה מאוד יפה ומושכת שתהיה רוב הזמן שלו. מה היא מרוויחה ? את כל הפינוקים שרשמת. יש אנשים שזה מתאים להם. אני בהחלט מבין אותם.

Love Today

New member
בסדר בוא נלך בקטן

אתה יוצא לדייט, האם כגבר מצופה ממך ונדרש לשלם את החשבון+ טיפ+ לקחת ולהחזיר אותה הביתה?[הוצאות של דלק וזמן..] אתה לא יוצא עם דוגמנית ולא עם מלכת היופי, אלה דברים שקיימים במציאות היום יומית ואתה יכול להכנס לפורום "בינו לבינה" ולראות כל שני וחמישי הודעות של בחורות שהפסיקו קשר עם גברים בגלל שהם לא שילמו עליהם או שמו טיפ קטן מדי. אני אומרת- גברים יקרים אתם מנוצלים! את הסקס אתם תקבלו גם אם תשלמו וגם אם לא, כל עוד הבחורה מעונינת בכם כבני זוג פוטנציאליים. אתם מנוצלים בצורה חסרת שחר כי אחרי זה אתם גם משלמים בשאר הדיטים, ואז נלחמים על הזכות להיות המפרנסים העיקריים והבלעדיים מה שמגביר את הניצול ויחסי הטפילות האלה. ואלה לא מלכות יופי ולא דוגמניות, מציאות יום יומית. אז תחשוב עליה.. אני אישית בחיים לא היתי מסכימה לפרנס אדם שחי על חשבוני ולהיות כל הזמן בתפקיד הכספומט.

Matsman

New member
את חושבת שהקשר הזה שתארת

זאת הזוגיות הממוצעת ? כי אני חושב שזה ממש לא ככה. יש הבדל בין הרגל חברתי של לשלם על הבחורה בדייטים ראשונים לבין לחיות על חשבון הבעל, כמו שאת תיארת.

Love Today

New member
למה אתה חושב שלא?

זו ההתחלה של כל תלות כלכלית של האישה בגבר. בהתחלה אתה תשלם על כל הדייטים, אחכ תעברו לגור ביחד ואתה תעבוד 10 שעות והיא תעבוד 5 שעות ביום כי מה לעשות אתה הגבר נכון? , אבל הכסף שלכם עדין יהיה משותף והיא תרגיש בנוח לבזבז על שופינג ובלהלה. אחכ תתחתנו ותביאו ילדים והיא כבר תעבוד 3 שעות ביום או בכלל לא, כי מה לעשות יש ילדים וגברים לא רוצים לקחת חלק בגידול הילדים שלהם כיום. כי הילד הוא של אמא, אבא הוא רק אביזר קישוט.. אז בסדר, אתה לא תרוויח כ"כ הרבה ולא תהיה מטפלת והיא תעשה את עבודות הבית.. יעברו 5-10 שנים והמשכורת שלך תגדל מן הסתם, ההכנסה הכלכלית גדולה יותר, האישה עדין לא עובדת כי מה לעשות היא אמא, ומה לעשות כיום לא הרבה מעבידים רוצים לקבל אמהות לעבודה,=> תבוא המטפלת+ המנקה . כי למה שהיא תתקע לעשות את עבודות הבית כשיש אפשרות לקחת מנקה? ולא נהיים צעירים יותר עם השנים, לעשות ספונג'ה כבר בא במחיר של גב תפוס לשבוע שלם. ומה נראה לך שאישתך תעשה בזמן הזה שהמטפלת דואגת לילדים וגם מבשלת וגם בקומיבנה מנקה לכם? :)

Matsman

New member
לא אמרתי שאין קשרים כאלה

אבל זה לא הרוב כמו שאת אומרת.

Love Today

New member
ברור שזה לא הרוב

כי מנסים לקדם את מעמד האישה, וככל שמעמד האישה עולה ככה היא מתפרנסת לבד וככה העול הכלכלי לא נופל רק על כתפיו של הגבר, הוא לא מחויב לפרנס משפחה שלמה + הג'וקים שיש לאישתו בראש, כמו גוונים ב400 שקל פעם בחודש, וארומה כל בוקר עם חברות, ומילוי ציפורנים ב150 שקל ואלה לא דברים שרק כוסיות עושות. אני אישית לא מוכנה שגבר ישלם עלי בדייט ראשון, כי אני לא רוצה ליצור את המצב הזה של תלות כלכלית וחומרית אחד בשני. בשבילי גבר שבא איתי לדייט הוא אדם זר לחלוטין ואין לי בכלל מספיק חוצפה ובושה כדי לצפות ולדרוש שישלם עלי כסף שהוא בזיעת אפו הרוויח. עם זאת, כשרשמתי את זה בפורום כל הבחורות עפו עלי, כי נוח להן לנצל גברים ועוד גברים שגאים בזה ולא רואים עד כמה מוצצים להם את הדם והכסף שהם כ"כ משקיעים בשבילו. אני אומרת? חבל.

Matsman

New member
אני כבר שמעתי את הדעה הזאת שלך

ונראה לי שאת חיה ברוורס. אתה הרי בקשר עם מישהו 7 שנים ולא נראה לי שבגיל 15 יצאת ל"דייט" איתו. אין טעם לדבר הרבה על דבר שלא התנסית בו. עם זאת, אני בעיקרון מסכים עם הרעיון הזה. זה לא מונע ממני לנהוג באופן שונה לחלוטין בחיים שלי ולחשוב שכל מי שעושה אחרת הוא כוסית, לגבי עוד הרבה רעיונות של שוויון בין המינים. יש דברים שבהם המוח לוקח צעד אחורה ורק הרגש משחק תפקיד. למשל: גבר חייב לשלם על האישה כשהם יוצאים יחד גבר חייב להיות גבוה יותר מהאישה גבר חייב להרוויח יותר מהאישה גבר חייב שרוב הכסף לרכישת הבית יבוא מהכיס שלו גבר חייב להיות זה שמנהל את הכלכלה של הבית האישה צריכה להיות אחראית על הניקיון בבית ועל הבישולים רק גבר יכול לנהוג על אופנוע. אישה לא.

Love Today

New member
תקשיב..

למה אתה חושב שהגישה שלי מתחילה ונגמרת לגבי דייטים? אתה חושב שההתנהלות שלי בזוגיות שלי לא מצדיקה את העובדה שאני לא מוכנה להיות תלויה כלכלית במישהו ולבנות על זה את הקשר? הדבר היחיד שאני יודעת שיש בזוגיות, זה שכל אחד נותן מעצמו כמה שיותר כדי לשמר את הזוגיות. בתקופת הצבא קיבלתי כלום כסף ולכן חבר שלי הביא יותר כסף הביתה, אבל כתגמול על זה כשהיתי חוזרת הביתה [ פעם ב...] אני זאת שהיתי עושה את כל הדברים, נקיון, אוכל, סידורים, הכל מהכל. כי במצב שבו הינו אז הוא נתן 200% מעצמו ואני מכורח הנסיבות נתתי רק 50% אז הרגשתי שאני חיבת לאזן את זה, כי בן זוג זה לא עבד שלי וחייבים לדעת לתגמל אחד את השני. זו תקופה אחת של הקשר.. לעומת זאת, בתקופה אחרת לפני הצבא כשהיתי בכיתה יא-יב עבדתי גם כי רציתי לכלכל את עצמי ולא שאני באה ממשפחה עניה, הכי להפך דווקא.. חבר שלי שירת בצבא 4 שנים ובשנה האחרונה הוא רצה להשלים בגרויות, את כל הכסף של הצבא + התשמ"ש הוא נתן להורים שלו כי המשפחה עניה עם הרבה ילדים. אז באתי לקראתו והתחלקתי איתו במשכורת המעפנה שהיתה לי, כדי שיכול קצת להקל על עצמו ולשלם על קורס של השלמת בגרויות, כי אין מה לעשות בזוגיות החלומות של הבן הזוג הם החלומות שלך. ואם החלום שלו היה ללמוד רפואה לקחתי את המשימה להגשים אותו כמשימה פרטית שלי, כאילו זה חלום שלי לכל דבר. [ וזה אכן קרה אגב עכשיו הוא שנה ד'..:)] אז בתקופה הזו הוא היה תלוי בי יותר. כשהוא היה חוזר מהצבא לא ציפיתי שישלם עלי ולא יצאנו למסעדות יקרות, ואמא שלי היתה מביאה לי לבזבוזים איתו. ולא ציפיתי לטבעות עם יהלומים ביום שלנו או בשמים במאות שקלים, וכמובן הבהרתי על זה כל הזמן שאין צורך בדברים האלה, עדיף פרחים או מכתבים וכאלה. אני חושבת שאפשר לצפות ממישהו שישלם עליך רק כשאתם כבר בתוך הקשר, כשיש בינכם רמת אינטמיות ופתיחות ואז הכל הופך למשותף\, אבל מה שאני לא מסכימה זה לבנות יחסים על סמך תלות כלכלית וחומרית שמתחילה מהדייט הראשון ועל בסיסה לבנות את זה כל היחסים. תבין שזה לא בריא לאף אחד,אף פעם יחסי מעביד-עובד לא טובים בתוך זוגיות בריאה. אף פעם.. אני לא מבינה על איזה רגש אתה מדבר שלא יכול לתת לך להתחלק באופן שווה עם בת זוגתך, האגו שלך? מי קבע שהאגו שלך צריך להיות בנוי על בסיס של הניצול שלך ע"י נשים? הרגש שלך צריך להכתיב לך באופן טבעי שהאישה שאתה אוהב היא האישה המושלמת בשבילך, ואתה אוהב אותה כאדם וכבת זוג בצורה מטורפת. ואתה לא יכול להרשות לעצמך להתיחס אליה בזלזול ובאופן נחות ממך, ואתה גם לא יכול להרשות לה לנצל אותך כספית ולחיות על גבך. אני מרגישה שכשאני אוהבת מישהו באמת אני לא מסוגלת להתיחס אליו כנחות ממני, הוא תמיד נראה בעיני כפסגת העולם, תמיד אני אומרת לחבר שלי שהוא מאז ומתמיד בעייני יהלום לא מלוטש, פסגת השלמות בעייני. אוהבת אותו יותר מאת עצמי, ותאמין לי שהאגו שלי לא קטן. איך אני יכולה לבנות יחסים כשאני יוצאת מנקודת הנחה שהוא פחות ממני? איך? תסביר לי איך זה כן מסתדר עם הרגש שלך? איך זה מסתדר עם אהבה אמיתית? לא אכפת לי שאתה וכל הגברים תהיו שובינסטים כלפי נשים זרות, לא אכפת לי שתחשוב עלי כדמות נשית וירטואלית שאני נחותה ופחותה ממך שהשכל שלי קטן משלך ומקומי במטבח לבשל ולהשריץ ילדים כי אתה גבר וכו'. אבל כל עוד בתוך הזוגיות שלך ובתוך המשפחה שלך אתה תתיחס לאישתך כשוות ערך, כשותפה לחיים ולא כשפחה שלך או מעבידה שלך ונצלנית רק כי "הרגש" שלך אומר לך שאתה צריך לשלם על הכל, ובינינו זה לא רגש זה התרבות הפטריאכלית שזועקת מתוכך , בעייני זה מספיק וזה די והותר ואני אוריד בפניך את הכובע.

Matsman

New member
ניקח סרטון

אני ואחותך יוצאים למסעדה יקרה. אכלנו, הרשנו לעצמינו, סה"כ בכיף שלנו, נהנים. מגיע החשבון. היא תציע לשלם ? לא. אני שולף את הארנק ומשלם על הכל. לא חצי-חצי ולא 40-60. אין שאלות, אין תהיות, אין בקשות או דרישות. ככה זה עובד. באופן אישי, אני חטאתי מעט מאוד פעמים בהמצאה שנקראת "דייט ראשון". אבל גם לקבוע עם מישהי להפגש במקום הזה והזה לשתות איתך משהו- שהיא תשלם לי על הבירה זאת בדיחה טובה. אני כן בעד שהאישה תכניס כסף הביתה ושתהיה התחשבות מצד שני הצדדים בקשר, אבל כשמדובר ביציאה יחד- אין פה ויכוח. את בעצמך אומרת- כשלחבר שלך לא היה כסף לא יצאתם למסעדות למרות שאת באה ממשפחה עשירה. כלומר יכולת להביא את את הכסף ולשלם עליו, אבל לא הרגשתם נוח עם זה. לגבי שוויון באופן כללי- כפי שאמרתי, יש דברים שכן ויש שלא. אין כזה דבר שוויון באופן מוחלט. זאת תפיסת העולם שלי. צריך להתחשב אחד בשני, אבל יש דברים שנועדו למין אחד ולא נועדו למין השני. יש מקומות שבהם אין ספק בכלל שצריך להיות שוויון, ובהם הגבר והאישה שניהם צריכים להיות שם תמיד, כמו דאגה וגידול הילדים, ויש מקומות שצד אחד צריך לעשות יותר והשני פחות, כמו האוכל, שצריך להיות מופקד בעיקרו על האישה, וניהול כלכלת הבית, שצריך להיות מופקד בעיקרו על הגבר.

למעלה