ניקח סרטון
אני ואחותך יוצאים למסעדה יקרה. אכלנו, הרשנו לעצמינו, סה"כ בכיף שלנו, נהנים. מגיע החשבון. היא תציע לשלם ? לא. אני שולף את הארנק ומשלם על הכל. לא חצי-חצי ולא 40-60. אין שאלות, אין תהיות, אין בקשות או דרישות. ככה זה עובד. באופן אישי, אני חטאתי מעט מאוד פעמים בהמצאה שנקראת "דייט ראשון". אבל גם לקבוע עם מישהי להפגש במקום הזה והזה לשתות איתך משהו- שהיא תשלם לי על הבירה זאת בדיחה טובה. אני כן בעד שהאישה תכניס כסף הביתה ושתהיה התחשבות מצד שני הצדדים בקשר, אבל כשמדובר ביציאה יחד- אין פה ויכוח. את בעצמך אומרת- כשלחבר שלך לא היה כסף לא יצאתם למסעדות למרות שאת באה ממשפחה עשירה. כלומר יכולת להביא את את הכסף ולשלם עליו, אבל לא הרגשתם נוח עם זה. לגבי שוויון באופן כללי- כפי שאמרתי, יש דברים שכן ויש שלא. אין כזה דבר שוויון באופן מוחלט. זאת תפיסת העולם שלי. צריך להתחשב אחד בשני, אבל יש דברים שנועדו למין אחד ולא נועדו למין השני. יש מקומות שבהם אין ספק בכלל שצריך להיות שוויון, ובהם הגבר והאישה שניהם צריכים להיות שם תמיד, כמו דאגה וגידול הילדים, ויש מקומות שצד אחד צריך לעשות יותר והשני פחות, כמו האוכל, שצריך להיות מופקד בעיקרו על האישה, וניהול כלכלת הבית, שצריך להיות מופקד בעיקרו על הגבר.