מה דעתכם על הפלה פיננסית

Matsman

New member
אני רוצה לראות מחקר אחד

מכתב-עת מדעי מבוסס או של אוניברסיטה עם שם מכובד שיאמרו אחד משני הדברים שאמרת: 1. ילד גדל באופן בריא יותר עם שני הורים מאשר עם הורה אחד. 2. ילד גדל באופן בריא יותר עם הורים ביולוגים מאשר עם הורים מאמצים. בתור מי שמבין בזה דבר או שניים, אין מחקר **אחד** מעולם שהצליח להוכיח אחת מהטענות האלו. וגם לעולם לא יהיה. גם הנקודות למחשבה שרשמת מופרכות לחלוטין. אני נמנה על המתנגדים הנחרצים לפסיכולוגיה ופסיכיאטריה, אבל כאן לא מדובר על מתודולוגיות, יומרות או שיטות טיפול, אלא על מחקרים סטטיסטיים פשוטים. בדקו את התיפקוד של ילדים למשפחות חד הוריות לעומת כאלו החיים וחיו במשפחות דו הוריות, ומצאו שאין שום הבדל לטובת המשפחה הדו הורית. ילדים למשפחות חד הוריות מתפתחית נפשית וגופנית באופן תקין ובריא לא פחות מילדים למשפחות דו הוריות. את מדברת על דברים שאת לא בודקת רק כי הם נראים לך הגיוניים. אני לא מצפה ליותר מבחורה גזענית עם דעות אלימות. באמת כדאי שתחשבי פחות ותתחילי לבדוק יותר לפני שאת מדברת. אולי תגלי דבר או שניים על החיים.

yagluli

New member
השאלה היא מה זה מבוסס ומה זה מכובד ..

מבוסס כספית ? מכובד כספית ? יותר גדול זה יותר טוב ? כדי שיהיה איזון צריכים להשתתף 2 גורמים שונים.. אחרת לא יהיה איזון, (כמו עם מאזניים למשל) עדיף שיהיו אלה הוריו האמיתיים כי זה מקטין את הדחייה שהוא ירגיש (מכיוון שהוא יהיה שונה מהם, הוא לא הדיוט - הוא ישים לב הריי) אין כל ספק שהוריו הביולוגיים של כל ילד צריכים לגדל אותו ..

Matsman

New member
שו היי ?

עזוב עזוב גיסנו, אתה גנוב הספק אצלך מתעורר ממקומות לא טובים, עדיף תלך לישון

yagluli

New member
כסיל - אינך מובן ..

מדוע שאני אשאל את עצמי שאלות לגבי המובנות שלך... חדל מדברי ההבל הללו !

yagluli

New member
שים לב שאינך יודע עברית ..

כסיל זו אינה קללה, ולא שיחקתי איתך בשום משחק - כך שאינני יודע היכן הפסדתי..

למעלה