מה דעתכם על הפלה פיננסית

gamani4

New member
א) בלה בלה בלה

ב) עוד אין חוק כזה, אז אין טעם לדבר על המצב הקיים בנוגע להפלות.

Love Today

New member
ועצם זה שאתה מסרב

לראות מה ההשלכות הכלכליות והחברתיות של מה שאתה מציע, מראה כמה אתה בור ועם הארץ. מה תעשה המדינה כשהיא תצטרך לממן כ"כ הרבה חד הוריות לדוגמא? חשבת על זה במקרה? עלק לא קשור האפליה בשוק העבודה, אלוהים ישמור כמה בורות כמה טיפשות! בורות של טיפשות כרת כאן עם ההצעה הדפקטית שלך. אבל מה אני מצפה כנראה הזין שלך מסתיר לך את השכל הישר וההגיון הבריא.

gamani4

New member
פשוט

אישה שאבי בנה בחר לעבור הפלה פיננסית, והיא החליטה להמשיך בהריון לא תהיה זכאית לזכויות (לפחות לא לכולן) של חד-הורית. היא הייתה צריכה לחשוב על זה לפני שהמשיכה עם ההריון. יש מצב את מדברת לעניין ולא מכנה אותי בשמות ומחלקת לי ציונים? כי הדעה שלך עלי ממש לא מעניינת אותי.

Love Today

New member
שוב אני אומרת לך

א. כדי להפיל יש לעבור הרבה מאוד ועדות ולקבל אישור מהמדינה מה שהרבה פעמים לא קורה, אם אתה במצב כלכלי סביר וממוצע ומעל גיל 18 אין סיכוי. ב. הפלה מעלה את הסיכון לעקרות וכוללת בתוכה סיכונים בריאותיים רבים. הפלה תרופתית בכלל לא מאושרת בארץ מרוב שהיא מסוכנת ואפשר להשיג אותה רק בשוק השחור, הפלה בגרידה מעלה את הסיכוי לעקרות לזיהומים ודימומים שונים שיכולים להביא לתוצאות הרסניות. תחשוב שוב...ותפסיק לדבר שטויות אתה מוריד מהרמה שלך.

gamani4

New member
ושוב אני אומר לך

אין חוק הפלה פיננסית אז אין טעם לדבר על המצב הקיים. אולי כשיוצע חוק כזה, במסגרת החוק גם יאפשרו הפלה ללא ועדות במימון קופת חולים לנשים שבן הזוג שלהן החליט להפיל פיננסית. אולי המימון יהיה חצי חצי, כתנאי להפלה פיננסית. אולי המימון יהיה 100% על הגבר, היות והוא מעוניין בהפלה הפיננסית ולמעשה דוחק את האישה לפינה. כן, החוק אולי לא מתאים למצב הקיים, אבל השאיפה היא לשנות את המצב הקיים.

Love Today

New member
ושוב אני אומרת לך

שאתה בור ואין לך יכולת להסתכל צעד קדימה בכלל ולראות את ההשלכות של הדברים שאתה עושה. לא פלא שאתה גם לא יודע כשאתה עושה סקס יש מצב שיצא ילד. מתאים מאוד לדפוס החשיבה שלך.. מה שנותר לי לקוות זה שלא תתרבה לעולם ולא תאמלל ילד מסכן ואישה שנקלעה למצב הזה.

gamani4

New member
בנוגע לחלק הראשון

אין מה לעשות. זה מה יש. אי אפשר לקבל הכל. אני תמיד אתמוך בדרך שנותנת לי את הזכות לבחור על הדרך שבה מחליטים עבורי. במצב הקיים המדינה בחרה עבורי. עם הפלה פיננסית יש לי את הזכות לבחור אם להיות חלק מחיי הילד, ומידה ויולד. וגם - את הזכות לבחור לא להיות.

Love Today

New member
אף אחד לא מחליט עבורך

כדאי לך מאוד לצאת מהסרט שלך. ברגע שאתה באת וקיימת יחסי מין באופן מודע ובראש צלול, אתה כאדם בוגר יודע שיש קשר ישיר בין יחסי מין להריון ויכול להווצר הריון מכך. אם הבחורה הרתה, זו אחריות שלך ואף אחד לא כפה עליך שום דבר!!! הילד נוצר מזרע שלך בדיוק כמו מהביצית שלך, החשיבה שלך פשוט מעותת ומגעילה אני מקווה מאוד שיש לך אבא ואתה לא אומר לו שאתה יותר אוהב את אמא בגלל שהיא נשאה אותך בבטן והוא מבחינת אדם זר מבחינתך.

gamani4

New member
שוב פעם - הטיעון שלך הוא נגד הפלה בכלל.

באותה מידה, ברגע שאישה קיימה יחסי מין באופן מודע וראש צלול, היא כאדם בוגר יודעת שיש קשר ישיר בין יחסי מין להריון ויכול להווצר הריון מכך. אם הבחורה הרתה זאת אחריות שלה ואף אחד לא כפה עליה שום דבר!!! ולכן, אסור לה לבצע הפלה בשום מצב.

Love Today

New member
תקרא בבקשה

מה שרשמתי לך קודם למעלה כשטענת שאני נגד הפלה באופן כללי. ותפסיק לדבר שטויות כי אתה מתחיל להעיף לי את הפיוזים... ואם אתה לא מבין ואני מממממממשש צריכה להאכיל אותך בכפית, אז הפלה פיזית גורמת לכך שלא יהיה עובר בכלל ולכן זכותה של האישה לעשות את זה. הפלה פיננסית גורמת לכך שיהיה תינוק שהוא יבוא לעולם ויגדל אבל באופן לקוי ושגוי, ולמרות שהוא יגיע לעולם רק האם תהיה אחראית עליו למרות שהילד הוא לא פחות שלה מאשר של הגבר.

gamani4

New member
אוהו

איכפת לי אם אני מעיף לך את הפיוזים? זה אמור להרגיש מאויים? מפוחד? אנא ממך. הפלה פיזית גורמת לכך שלא יהיה עובר בכלל - מסכים. הפלה פיננסית גורמת לכך שיהיה תינוק שיגדל באופן לקוי ושגוי - לא מסכים. 1) לא מסכים שלגדול בלי אבא זה לקוי ושגוי - אבל זה לא נושא הדיון. 2) הפלה פיננסית נותנת לאישה עוד משהו למחשבה. היא יכולה לעשות חישובים להגיע למסקנה שאינה יכולה לממן ילד ובעקבות כל לעבור הפלה פיזית. אם היא החליטה היא יכולה להסתתדר לבד - בעיה שלה. שתסדר לבד - הייתה לה האופציה לעבור הפלה והיא בחרה לא לקחת אותה.

Love Today

New member
יפה שאתה לא מסכים

חכמים ממך הוכיחו שכדי שילד יתפתח באופן נכון ובריא, עליו לחיות עם דמות אב ואם. ואל תבקש ממני קישורים בבקשה, אתה רוצה תחפש לבד, אני בכלל לא בטוחה בכלל שזה קיים באינטרנט זה מספרים. אתה מודע לעובדה שהפלה מעלה את הסיכון לעקרות!? אז סבבה היא רוצה להפיל אבל כרוכים בכך סיכונים בריאותיים, האם עדין ההחלטה שלה היא לגמרי חופשית?

gamani4

New member
כן

1) לא מסכים שהם חכמים ממני. 2) לא מסכים שהוכיחו את זה. 3) לא מתכוון לחפש לבד. הפלה מעלה סיכון לעקרות? זה מה יש... עדיין צריך להשתמש באמצעי מניעה ולהמנע מהמצב. נראה לי עדיף על להביא ילד לא רצוי לעולם. זה לא מצב אידאלי, זה רק מצב יותר טוב. קצת מאזן את זכויות הגבר במצב בו רק לאישה יש זכויות.

Love Today

New member
הדיון הסתיים

הבורות שלך שוברות שיאים ברמות על, לך תחכים קצת ותחזור לנסות לדבר. בעייני אתה מפלצתי ומעוות ברמות מפחידות, אני מקווה שלא תתרבה לעולם ולא תביא ילדים לעולם שיראו אותך כאדם זר שלא קשור אליהם ולא יבינו מה המשמעות של המילה אבא.

Matsman

New member
תפסיקי עם השטויות

מה שמחקרים הוכיחו בלי יוצא דופן הוא שילדים במשפחות חד הוריות לא פחות בריאים נפשית וגופנית מילדים במשפחות דו הוריות. תעשי חיפוש פשוט בגוגל במקום השטויות שאת רושמת והדיבור המתנשא הזה.

Love Today

New member
הפסקתי

גוללתי עכשיו בגוגל 2 דקות וכבר מצאתי כמה מאמרים שסותרים את מה שאמרת. אם אתה באמת רוצה לדעת, תפנה לספרות מקצועית בהשג ידך.. אין לי כוח להעתיק לך את כל הדברים שמצאתי שסותרים את הדברים שלך בכולה 2 דקות כי זו תצא הודעה חפרנית וענקית בלי פואנטה. אם הנושא מענין אותך תכנס אתה ותחפש מידע..אם אתה אוהב לקרוא ומוסגל לקרוא מאסות של טקסט.

Matsman

New member
אל תזייני את המוח

המחקרים אומרים באופן קונסיסטנטי חד וחלק את מה שאמרתי.

Love Today

New member
אל תזיין את המוח

פסיכולוגיה / סוציולוגיה זה לא מדע מדויק! כמו שתביא לי עכשיו 100 מחקרים בעד הטענה שלך אני יכולה להביא לך 100 קישורים נגד הטענה שלך, מה שאני קראתי מתוך ספרים זה תמיכה בטענה שילד צריך לגדול בתוך תא משפחתי שיש בו דמות אב ואם, רצוי שהאב יהיה אביו הביולוגי גם. אם מאז התפרסמו מחקרים חדשים, סבבה. אבל לקחת בחשבון משתנים כמו למשל שמצב סוציאקונומי של משפחות חד הוריות הוא מאוד נמוך? לאיזה תוצאות זה מוביל לדעתך אצל הילדים? לקחת בחשבון שאמהות חד הוריות נמצאות בדיכאון הרבה יותר מאשר נשים שמגדלות ילד עם בן זוג, איך זה משפיע על הילדים לדעתך? [ סתם נקודות למחשבה..]

למעלה