מה דעתכם על הפלה פיננסית

Love Today

New member
ללא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בקשה אל תגיד לי שאמרת את זה.. הנה רואים למה יש הריונות לא רצויים? אם אתה מקיים יחסי מין לא מוגנים בחדירה הזו שציינת, וזרע מגיע קרוב לפתח הנרתיק [ וזה קרוב אם אתה יודע..] יש סיכוי להכנס להריון. אני מקווה שאתה עושה דברים כאלה רק עם אמצעי מניעה, כי יש סיכון מסוים להריון. לא גדול ולא משמעותי אבל קיים.. ואם חברה שלך לא מוכנה, למה אתה משליך את זה גם עלי אדוני? :)

seymore butts

New member
אל תיבהלי, אני חושב שהוא צחק

ידוע שאפשר בקלות להיכנס ככה להריון, מספיק פלוץ נשי אחד..... ואגב - בלי קשר להריון - רצוי מאוד להשתמש במין אנאלי בקונדום, כיוון שאחרת הגבר נחשף לדלקות בשופכה. במעיים כידוע לא חסרים חיידקים.

Love Today

New member
אני מאמינה לך:)

עדיף תמיד להשתמש בקונדום במיוחד בסוג חדירה כזה, במיוחד אם אתה שרליל ושוכב עם הרבה בחורות חבל שתחטוף איזה מחלה וינשור לך האדון הנכבד.

seymore butts

New member
בשביל לחטוף מחלה ושינשור האדון הנכבד

לא צריך לשכב עם הרבה בחורות. מספיק לא להיזהר עם אחת..... ואני מוחה על השימוש בשורש שרל"ל, גם לגבי גברים וגם לגבי נשים !

פנומן 72

New member
ממש לא נכון

ליצירת הריון הזרע צריך להגיע עמוק מאוד בנרתיק. סתם הפחידו אותך. דמוניזציה של האנאלי. אין מאחורי זה כלום... תרתי משמע.

Love Today

New member
קודם כל

לא אמרתי שיש סיכוי מטורף שתהיה בהריון, ברור שבשביל להבטיח הריון חיביים לחדור עמוק וגם זה לא בטוח מבטיח הריון. אמרתי שיש סיכוי נמוך ומזערי, ואף אחד לא הפחיד אותי זה פשוט אתה לא טרחת לברר. [ רק במידה ואתה גומר באזור..] תאמין לי שגם אם כן וגם אם לא אני לא כ"כ מטומטמת וטיפשה כדי לקיים מגע מיני מסוג כלשהוא בלי אמצעי מניעה.

Matsman

New member
כן, אבל זה רק עם חבר שלך קמילה...

מצ'עמם מה שנקרא. תסתכלי אחורה עוד 30 שנה ותגידי- "שכבתי עם גבר אחד כל חיי". מבינה ? זה משעמם. משמים. עכשיו, אין לי כוח להתיחס לכל הדברים וכל השאלות ששאלת בתגובה למעלה, אני עיף מדי... אבל ספציפית על סקס- אני התכוונתי שפרטנר אחד כל החיים זה מעט מדי. ברור שאז שוכבים יותר מרוב הרווקים רווקות(להוציא את השחקנים), אבל רק עם בנאדם אחד. לא משנה כמה תהללי ותגידי לאיזה רמות ביצוע והנאה אתם מגיעים, כשאין גיוון- יש שיעמום.

Love Today

New member
שאלה יהיו הצרות שלי בחיים

בעוד 30 שנה, אמן כן יהי רצון. ושוב אתה קובע לי מה טוב לי ומה לא טוב לי, זה שאתה יוצר את הענין שלך בחיים באמצעות ריבוי פרטנרים לזוגיות, סבבה אבל מה אתה כופה את זה עלי? כל בן אדם חייב לשכב עם אנשים מכל המינים ומכל הסוגים? חוץ מזה שתמיד אפשר לפתוח את מע' היחסים, וחוץ מזה שתמיד יש במה להתנסות גם עם פרטנר אחד ויחיד תלוי עד כמה הראש שלך פתוח P: ואתה לא באמת מצפה שאני אזרוק מישהו שאני אוהבת ואוהב אותי עם כל הזוגיות שבניניו ביחד בשביל לחוות סקס מעפן עם גברים אחרים שאין לי כלום איתם נכון? זה טיפה לא הגיוני. החיים לוקחים את כל אחד למקום אחר.. תשלים עם זה, תשלים עם זה שאהבות שלך והכיף שלך בחיים הוא לא בהכרח הכיף של אנשים אחרים בחיים. מעבר לזה שזה נשמע לי טיפה הזוי להפוך את הסקס למעוז החיים שלך, זה יפה לתקופה מסוימת מעבר לזה ממש לא.. ואני לא א-מינית ובטח לא פריג'ידית , אני אדם מיני כמוך בדיוק אבל רק חבר שלי יודע על זה ובאיזה רמה זה P: פשוט אני לא אוהבת להפוך משהו ספציפי למשמעות החיים שלי, החיים[שלי לפחות] מורכבים מהרבה דברים טובים ויפים ומגוונים סקס זה לא כל החיים ולא כל הענין בחיים,לפחות לא בעייני. ועם הגיל והנסיון חיים מבינים את זה.

Matsman

New member
לא אמרתי שזאת הדרך ליצור עניין בחיים

מה שאמרתי זה שחוסר גיוון=שיעמום. לא כל אחת צריכה לשכב עם חמישים גברים, אבל גבר אחד זה שייך לתקופת האבן. בגלל זה את נמשכת לגברים אחרים חוץ מחבר שלך... לא בא לך להגשים את ההנאה הזאת, סבבה, אבל להתכחש לזה שזה ביטול של חלק נכבד מההנאה הטבעית בחיים זה סתם מטומטם.

Love Today

New member
שאלה יהיו הצרות שלי בחיים

בעוד 30 שנה, אמן כן יהי רצון. ושוב אתה קובע לי מה טוב לי ומה לא טוב לי, זה שאתה יוצר את הענין שלך בחיים באמצעות ריבוי פרטנרים לסקס, סבבה אבל מה אתה כופה את זה עלי? כל בן אדם חייב לשכב עם אנשים מכל המינים ומכל הסוגים? כמו שעכשיו אני יגיד לך ,"ואי איזה לא כיף זה כל החיים להיות עם אותה משפחה,אותם אחים, אותם הורים,אותם סבא וסבתא..מצ'עמם מה שנקרא אין גיוון". כל דבר אתה צריך לגוון כדי להנות ממנו ולהעריך אותו? חוץ מזה שתמיד אפשר לפתוח את מע' היחסים, וחוץ מזה שתמיד יש במה להתנסות גם עם פרטנר אחד ויחיד תלוי עד כמה הראש שלך פתוח P: ואתה לא באמת מצפה שאני אזרוק מישהו שאני אוהבת ואוהב אותי עם כל הזוגיות שבניניו ביחד בשביל לחוות סקס מעפן עם גברים אחרים שאין לי כלום איתם נכון? זה טיפה לא הגיוני. החיים לוקחים את כל אחד למקום אחר.. תשלים עם זה, תשלים עם זה שאהבות שלך והכיף שלך בחיים הוא לא בהכרח הכיף של אנשים אחרים בחיים. מעבר לזה שזה נשמע לי טיפה הזוי להפוך את הסקס למעוז החיים שלך, זה יפה לתקופה מסוימת מעבר לזה ממש לא.. ואני לא א-מינית ובטח לא פריג'ידית , אני אדם מיני כמוך בדיוק אבל רק חבר שלי יודע על זה ובאיזה רמה זה P: פשוט אני לא אוהבת להפוך משהו ספציפי למשמעות החיים שלי, החיים[שלי לפחות] מורכבים מהרבה דברים טובים ויפים ומגוונים סקס זה לא כל החיים ולא כל הענין בחיים,לפחות לא בעייני. ועם הגיל והנסיון חיים מבינים את זה.

Love Today

New member
מה קורה במצב שבו...

גבר חתם על הצהרה כזו בתחילת ההריון, אחרי שהילד נולד הוא רוצה לראות את הילד / ליצור איתו קשר, האם זה אפשרי ? מה קורה אם גבר מתחרט ומחליט שהוא רוצה להיות שותף פעיל בגידול הילד? הרי ברור לך שאף אחד לא באמת יודע איך זה להרגיש שיש לך ילד, ואיזה הרגשה תהיה לך כלפי הילד שלך. יכול להיות מאוד שאחרי הלידה הגבר ירצה להשאר עם הילד שלו ולהתנתק ממנו, מה קורה במצב כזה?

gamani4

New member
במחשבה שניה - לא.

הפלה זאת הפלה. מה קורה אם אישה עושה הפלה פיזית? אין דרך חזרה. הגבר צריך להתאפס על עצמו ולהבין שההחלטה שלו היא קבועה כמו הפלה רגילה.

Love Today

New member
אז אתה מונע

מגבר להיות קרוב / ליצור קשר / לראות את הילד שלו.? בשר מבשרו? אתה מודע לעובדה שאם גבר חותם בגיל 20 על הסכם כזה מתוך בהלה וחוסר הבנה מה לעשות, וכי זה המצב הכי קל בשבילו- לוותר על הילד.. אותם רגשות ישתנו בעוד 10-15 שנה? בעוד 5 שנים כשהוא ירצה לראות את הילד שלו, או לפחות להגיד לו שהוא אבא שלו , ליצור איתו קשר מסוים הוא פשוט לא יכול? הפלה פיזית עוצרת את העובדה שיבוא תינוק לעולם , אבל הפלה שאתה מציע משאירה את התינוק בעולם ואת האב כאב פשוט גורמת לו להיות מנותק מהילד שלו לגמרי בכל בחינה שהיא. אתה מבין שאתה כאדם שאין לו ילדים לא יכול לדעת איך תרגיש ביום שבו יוולד לך ילד? אז איך אתה חותם על הסכם כזה לכל החיים שאי אפשר לחזור בו בכלל? אולי כשאתה תראה את התינוק הזה תכה בך ההכרה שהוא חלק ממך ואתה תרצה להיות קרוב אליו, אבל כבר חרצת את גורלך? שאלה נוספת, האם חשבת איך החברה תראה כאשר רוב הילדים יגדלו בלי דמות אב והנשים יצטרכו להתפרנס לבד עם ילדים? וכל זה תחת ההאפליה שנעשת נגד נשים שהן אמהות, והאפליה בשכר. היום אף מעביד לא רוצה אישה שהיא אמא גם, קל וחומר אישה שמפרנסת לבד ילד. איזה מן חברה אתה יוצר?

gamani4

New member
את יוצאת מנקודת הנחה שכולם יתחילו להשריץ

תינוקות על ימין ועל שמאל. הצורך להשתמש באמצעי מניעה עדיין קיים. לא רק זה, האישה יכולה להגיע למסקנה שאין ביכולתה לממן תינוק לבדה ובעקבות הפלה פיננסית לעבור הפלה רגילה.

Love Today

New member
אני לא יוצאת מנקודת הנחה כזו

אני יוצאת מנקודת הנחה שרוב ההריונות הלא- רצויים קורים בגילאים ה20 המוקדמות ובני הנוער. ברגע שאתה נותן את הפתח לגברים לא להיות מחויבים לילדים שלהם, א. אתה מפיל את עול החינוך הפרנסה על הנשים שגם ככה מופלות לרעה בשוק העבודה בדיוק בגלל הסיבה שהן אמהות=> יוצר מעגל עוני רחב . ב. יוצר דור של ילדים שיגדלו בלי דמות אב , או בלי האב הביולוגי שלהם שזב גם גרוע באותה מידה. אתה יוצר ילדים עם רגשי נחיתות בשל העובדה שהאב נטש אותם ולא רוצה בהם. דבר שברור מאליו שלא בריא להתפתחות של הילד, וזה מוכח שכדי שילד יתפתח כמו שצריך הוא חיב לראות יחסים בין דמות גברית לדמות נשית. זה שנראה לך על פני השטח כאילו אין הריונות לא רצויים או מקרים כאלה, אתה טועה ובגדול. אמצעי המניעה לא בטוחים לגמרי ב100%. ובחברה שבה המתירנות המינית עולה על כל גבול כשכל אחד שוכב עם כמה וכמה פרטרנים בשילוב עם העובדה שגיל קיום יחסי המין רק הולך ופוחת, נוצר מצב שיש הרבה מאוד הריונות כאלה והרבה ילדים שבאים לעולם מטעויות כאלה.

gamani4

New member
לא נכון

אני לא מפיל על האישה כלום. וחלאס כבר לדבר על האפליה בשוק העבודה, זה לא רלוונטי בשיט. אני אומר לאישה שאני לא ממן את הילד. היא יכולה לבחור לממן אותו לבדה, או להפיל. המצב ישאר בדיוק אותו דבר, מלבד העובדה שהבחירה לסוג של הפלה לא תהיה בלעדית של האישה, אלה גם לגבר תהיה מילה. לפחות ברמה הפיננסית.

Love Today

New member
אתה מזיין את המוח

אם האישה מעל גיל 18 עליה לעבוד אין ספור וועדות של המדינה כדי לקבל אישור להפיל, אלא אם כן היא עושה את זה בשחור. אז תפסיק לחרטט עלי שכל מי שרוצה יכולה להפיל, הילד הוא שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראש מעוות שכמותך! הזרע שלך יצר אותו בדיוק כמו שהביצית שלה! הפעם היחידה בחיים של הילד הזה שהוא יהיה יותר של האם משל הגבר, זה בזמן ההריון כי מגדלת אותו. ולכן- אם הגבר לא רוצה את התינוק הוא יכול לא להיות מעורב בתהליך ההריון כלומר, לא לשלם על הבדיקות, לא להיות שותף להריון, לא לבוא ללידה, לא לשלם על הלידה.. וכו'. מהרגע שהילד נולד הוא יצור שהגיע לעולם ותלוי באופן שווה באם ובאב היות והם אלה שהביאו אותו לעולם. 50-50 כל אחד מהם! ילד הוא לא של אמא, אתה פשוט מעוות! אבא אוהב את הילד שלו לא פחות מאשר אמא אוהבת את הילד שלה, כי הוא חלק ממנו הוא בשר מבשרו הוא הגנים שלו הוא נוצר מתוכו בדיוק כמו שהוא נוצר מהאמא.

למעלה