ביקשת שאסתור את טענותיך
קודם כל כל אדם נברא בצלם כולל כל העמים. מאיפה לקחת את העמים בתנאי שלך אני לא יודעת - חובת ההוכחה כאן עליך. נשים יורשות על פי היהדות - ע"ע בנות צלופחד. הכתובה מעגנת את החובות של הבעל כלפי אישתו - בדיוק כמו כל הסכם נישואים בן זמננו. על פי ההלכה אישה שנאנסת, האונס הוא זה שנענש. (אם כי כמובן שאם מדובר בכך שהיא חטאה מרצונה ואז זה כבר סיפור אחר). וגם לגבי הרווקה שהיתה עם מישהו (לאו דוקא בלי רצונה!) - אם מדובר במצב שהיא מעוניינת בבחור אז הוא חייב להתחתן איתה ואסור לא לגרש אותה, אבל זה כמובן רק אם זה הרצון שלה. אחרת - הוא חייב לה פיצויים על מה שהוא עשה. (וכמובן שאם מדובר באונס אז היא לא תרצה להתחתן איתו ואז האופציה של הפיצויים היא שתתפוס). (ובינינו, במקרה כזה באמת פיצויים מספיק גבוהים הם פיצוי יותר טוב עבור הנאנסת, וגם עונש יותר טוב עבור האנס, בדיוק כמו שעושים במקרים של רשלנות רפואית שאז העונש עבור המתרשל הוא הפיצויים שהוא משלם לנפגע, וזה עדיף על פני לשלוח לכלא שאז לנפגע לא יוצא מזה כלום חוץ מאשר נקמה אבל את הפגיעה זה לא עוזר לא לרפא). ומה שאני טוענת על ברית המילה הוא שזה דרך שבה אנחנו שומרים על הברית המיוחדת שלנו עם ה' יתברך, מאז אברהם אבינו. אתה טוען אחרת - תהיה בריא, ואני מקווה בשביל הילדים שלך שעד שהם יוולדו תשנה את דעתך, כי אם תחליט חלילה לא למול אותם, ואחר כך בגיל יותר גבוה הם ירצו בעצמם להיות חלק מעם ישראל ולעבור ברית מילה, אז בגיל יותר מבוגר זה באמת סוג של ניתוח וזה הרבה יותר קשה מאשר בגיל 8 ימים.