מה?
פ פלסטיק New member 25/11/03 #90 כשתראי ברחוב בחורה מכוערת (לדעתך) את גם תרוצי ותצעקי מכל הגגות שהנה יש כאן בחורה מכוערת? או אולי תתנהגי במעט יותר נימוס? מדוע את ששה כל כך להעליב אחרים? מה זה תורם לך?
כשתראי ברחוב בחורה מכוערת (לדעתך) את גם תרוצי ותצעקי מכל הגגות שהנה יש כאן בחורה מכוערת? או אולי תתנהגי במעט יותר נימוס? מדוע את ששה כל כך להעליב אחרים? מה זה תורם לך?
י ינקידוד New member 26/11/03 #108 לדעתי הנשיא היה עדין בניסוח כנראה מתוך ניסיון לשמור על ממלכתיות, נראה לי שאנחנו יותר מתאימים לביטוי, כופרים להכעיס ורשעים שדינם סקילה.
לדעתי הנשיא היה עדין בניסוח כנראה מתוך ניסיון לשמור על ממלכתיות, נראה לי שאנחנו יותר מתאימים לביטוי, כופרים להכעיס ורשעים שדינם סקילה.
ה התולעת 1 New member 25/11/03 #100 ../images/Emo39.gifתמרי זאת היתה רק דוגמא להראות להם שאין שום פסול בהגדרת תינוק שנשבה אני מתנצל שהבנת את זה אחרת.
../images/Emo39.gifתמרי זאת היתה רק דוגמא להראות להם שאין שום פסול בהגדרת תינוק שנשבה אני מתנצל שהבנת את זה אחרת.
T tamarhp New member 25/11/03 #103 ואם תגיד להם את דעתך זה יעזור? אם זו דעתך -תשמור אותה לעצמך, כי זה רק יחריף פה את המאבק, ולא יעזור. טוב?
ואם תגיד להם את דעתך זה יעזור? אם זו דעתך -תשמור אותה לעצמך, כי זה רק יחריף פה את המאבק, ולא יעזור. טוב?