מה ההבדל בין אתי לבין נופר מהאח הגדול ?

מה ההבדל בין אתי לבין נופר מהאח הגדול ?

איך זה שהציבור העניק לנופר את המקום השלישי ולעומת זאת אתי הרבה פחות פופולרית וגם יותר שנואה ? זה רק בגלל שנופר פחות מכוערת ? מבחינת האופי וההתנהגות אני לא רואה הבדל

שאלה טובה

אני חושבת שבהרגשה שלי מה שראיתי.. זה שנופר לא הייתה מונעת מרוע. המלחמות שלה בעיניי ברובן היו צודקות.

andy181

New member
אני אהבתי את נופר ואני לא סולבת

את אתי.. מבחינתי אןי שום קשר בין ה-2 למעט ששתיהן יכולות לצעוק. מסכימה עם קייזר מעלי- אתי מונעת מרוע..מסכסכת שם בין כולם ולא רואה אף אחד ממטר.

מה גם

שאתי לא מבחינה ולא שמה לב מה היא אומרת, היא צבועה ברמות שאי אפשר שלא לשים לב לזה, שלא משנה כמה ההפקה תערוך, עדיין יראו. איך שניה אחת מישהי היא זונה וחיידק, וממש חצי שניה אחרי היא מאמי ומותק.

הדבר היחיד בעצם שהן דומות לו

זה ההתלהמות והצעקות. ופה מלוכלך.. למרות שאתי יותר גרועה בחלק הזה.

easternstar

New member
העובדה שראינו שהמניע הוא רוע, קנאה

יחד עם תחכום של טרוריסטית והשלטת פחד על כולם בווילה ומשולב בצביעות שאין דברים כאלה..

גם אני מתלהמת כשמעצבנים אותי

וכדאי שלא יעמדו לידי. זה אותי מישהי שמונעת מרוע? סכסכנית עלובה וצבועה? לא. זה מה שאתי, זה לא מה שנופר.

כשאני מתעצבנת זה 90 אחוז מוצדק

ברוב המקרים אני נרגעת מהר. אבל במקרים הקיצוניים, לא כדאי להיות לידי. כי אני אצעק עד שישמעו את כל מה שיש לי להגיד. אני לא אקלל כמו בהמה, אבל בהחלט ישמעו אותי.

לדעתך זה להיפך

לדעתה לא. וגם לדעתי לא. נופר הייתה נלחמת על דברים, היא לא הייתה מחרחרת ריב וצורחת סתם כי בא לה.

למעלה