מה ההבדל בין אתי לבין נופר מהאח הגדול ?

במיליון היא כבר לא תזכה, כמו שחשבו בהתחלה

במקום להבין למה העמידו את השלישיה להדחה, היא הולכת ומלקקת להן.

טלומרז

New member
אל תתייאש עדיין, ענבר תמימה וניסתה לנחם אותה

אני גם מאוכזבת משלשיית הטובות, אבל נותנת להן זמן להפנים מה קורה שם באמת. חשוב עדיין לתמוך בטובות ובדניאל (ואורטל למי שמתחבר), כדי שהמכשפות יעמדו שוב להדחה כל שבוע. אסור לתת לאיתן הזדמנות להעיף את ענבר לפני שהשלישיה הרעה מתפרקת. מליז לא אכפת לי כי היא רעה בדיוק כמו השלישיה, רק לא מקובלת ולכן מצטיירת כאנדרדוג. ליז גם גורמת לאיחוד של השלישיה הטובה עם השלישיה הרעה, ולא נעים לראות את זה. האידאלי מבחינתי ששלישיית הרעות יעמדו להדחה ביחד עם ליז, ואם ליז תעוף זה גם טוב מבחינתי, ככה לא יהיה מה שיאחד את הרעות לטובות. המשחק יתפוס כיוון אחר.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

ליז בכל מקרה תודח בשבוע הבא... אין לך מה לדאוג הבעיה היא ששבוע אחר כך - בדיוק כשאמורה הייתה להתחיל הדרמה כביכול -- נכנסות הבנות החדשות וטורפות את הקלפים

רינתי77

Active member
אני בכלל לא בטוחה שליז תודח..אם ענבר

ממשיכה אתההתרפסות בפני השילוש הלא קדוש יש סיכוי שתמצא עצמה במקום טוב בסוף הרשימה של הצופים

easternstar

New member
אני מחכה לפייבוריטיות החדשות../images/Emo98.gif

נראה מה בחר לנו השדרן אליקו..

easternstar

New member
יש לי קצת בעיה לגבי הסמסים כי

אני מחבב את דניאל בגלל הרגש, הכנות ווההליכה עם הלב עד הסוף. אסטרטגית אם יעמידו להדחה את השלישיה ודניאל אחת מהשלישיה הולכת אבל איתן מתנדנד ביחסו לדניאל ולא הוגן לשלוח לה מסר שלא מחבבים אותה. אני מעריך את ההליכה עם הלב. לדעתי אורטל לא אוהבת את איתן והיא משחקת אבל אורטל חזקה אצל הקהל בחוץ ואין סיכוי שיעמידו את השלישיה ואת אורטל. בינתיים אני בדייאטת סמסים. שלחתי רק פעמיים. פעם כשהצנון העמיד להדחה את ענבר וכעת..:)) נראה איך שלישית הטובות תמשיך..

למעלה