מה ההבדל בין אתי לבין נופר מהאח הגדול ?

שאפולי

New member
מה הקשר בניהן?

נופר ילדה, אתי אשה נופר לחמה למען מה שלדעתה נראה צודק, אתי מסכסכת וצבועה נופר עמדה מול הרוע אתי היא הרוע בעצמה.

רינתי77

Active member
ההבדל הגדול הוא באינטליגנציה..

נופר הרבה יותר אינטליגנטית מאתי וידעה לבחור את המלחמות שלה כך,שלפי דעתה, היא תתקדם במשחק. היא לא בזבזה אנרגיה בפיזור רעל לשם האדרה עצמית.

רינתי77

Active member
אני בטוחה למדי שאילו מול אתי

היתה עומדת נופר, המצב בוילה היה שונה לגמריה, ולנו היה הרבה יותר מעניין....

נופר עמדה מול הרוע אבל היא בעצמה היתה

יותר רעה נופר ופרידה היו כמו עירק ואירן וכמו חמאס ופתח זה שמישהו יוצא נגד מישהו רע זה לא אומר שהוא בעצמו לא רע גם משפחות הפשע נלחמות אחת נגד השניה וכול משפחות הפשע רעות

easternstar

New member
אתי רעה וצבועה. נופר היתה ישרה וטובה

מה ההשוואה בין השתיים? החיקוי של אתי תפס אותה בדיוק בנקודות החלשות: היא צבועה ברמות שאין דברים כאלה: "חיימי, כפרה עליך.." ובשניה שמשהו או מישהי מסובבת את הגב היא מלכלכת עליו. אם היא חלשה אתי מתנפלת כמו חיית טרף ומנסה לעשות חרם על הקרבן. כולם רועדים ממנה כמו מטרוריסטית.. ראו את הרוע של אתי במקרה של לירון ובההתנפלות על ענבר עם הניקיון והעוגה, לפני שידעו שהיא חזקה. שכחתם שאתי סיפרה לכולם שראתה את אורטל ואיתן מתנשקים והנהיגה את החרם והצעקות על אורטל? אתי זו צביעות ורוע מהלך. נופר היתה ישרה ואמרה לכולם בפרצוף מה היא חושבת עליהם. היא לא פחדה מפרידה. נופר היתה טובה (מתי ראינו שנופר רעה?) איך אפשר להשוות?

easternstar

New member
לא ראיתי את השידור הישיר שם

בפרקים הערוכים הציגו את נופר כחמודה וחמה ואת ההתפרצויות שלה כשריטה קטנה.. גם הפעם לא קניתי את הערוץ הישירבטלוויזיה אבל הפעם יש אינטרנט ואני צופה בהם באינטרנט כשאני עובד. אני רואה את הטרוריזם של אתי בשידור ישיר..

שורדת 28

New member
נופר מור דומה לגבר בפנים

תסתכלו טוב. גם אתי נראית על הפנים, נראית כמו אישה בת 60+ אם לא יותר. הרי יש לה שיער לבן ופנים מבוגרות. שמתם לב שנופר לא יודעת להנחות? ירון אילן מנחה והיא אומרת לו נכון נכון או איזה חתיךךךךךךך על האורחים או מסתכלת כל רגע לצדדים, הייתי בהלם, ועוד איך שהיא נצמדה לאייל גולן והוא אמר שאם הספה היתה עגולה הוא היה מגיע עד לירון אילן כי הוא כל שניה זז כשהיא נצמדה אליו. כזאת נדבקת! ראיתי רק שני תכניות ראשונות, והיא ממש לא יודעת להנחות, לא יכולה לראות את זה יותר. איך לקחו אותה?! בן אדם רע מנחה! זה כמו שיתנו לאתי חזן להנחות.

כי אלירז ידע להנחות בהתחלה?

יש לה רקע של מנחה שהיא אמורה לדעת להנחות? לקחו אותה כי רצו. וכמו אלירז גם היא תשתפשף ותקלוט את הג'וב כמו שצריך.

נעמה8080

New member
צודקת. ראיתי רבע שעה וסגרתי מרוב גועל על נופר

איזו מגעילה. לא יודעת להנחות ויש לה חיוך צבוע, כי היא כל הזמן היתה עצבנית ופרצוף רע ופה היא פתאום מחייכת ללא הפסקה כך שאני לא מאמינה לה. חיוך צבוע!

למעלה