מה ההבדל בין אתי לבין נופר מהאח הגדול ?

איך אפשר להשוות בינהן בכלל?!

אתי ערסית אורגינלית, נופר סתם חמת מזג עם פתיל קצר... אתי דפרית ועילגת, נופר למרות גילה אינטילגנטית עם חכמת רחוב... אתי שקרנית כרונית ורעה, נופר אמיתית וילדה טובה בסה"כ... נכון ,לשתיהן יש פה והן חמות מזג, אבל אתי הרבה יותר קיצונית ולא רציונלית בסיבות לכעסים שלה, אצל נופר זה לא בא מרוע... ושלא לדבר על הפרש הגילאים - כמעט עשור מפריד בינהן... אני חיבבתי את נופר ,את אתי אני לא סובלת...

רוע זה דבר יחסי

יחסית לנסראלה נופר מקסימה אבל בעיני היא לא רק חמת מזג עם פתיל קצר אלא גם רעה בהישרדות 3 היתה מישהי שנחשבה לחמת מזג עם פתיל קצר אבל בעיני היא בחורה טובת לב אם היא היתה משתתפת בתוכנית הזאת הייתי בעדה

טלומרז

New member
בדיוק מהבחינה של המראה החיצוני

והעובדה שהפייבוריט המתוק גונן עליה וסחב אותה על גבו כל העונה. אתי היא שילוב של רוע וטימטום כמו שיש לנופר, אבל היא גם מכוערת חיצונית.

טלומרז

New member
אתי לא נחשקת. הבנים לא נמשכים אליה

בלי התשומת לב שג'קי נתן לה והפוקוס שהיא השיגה בזכותו, גם נופר היתה מצטיירת כלא יותר מפרחה קולנית. בנוסף לקטע הרומנטי יש גם את המראה החיצוני של נופר והחוש לאופנה, מה שמוריד קצת מהפרחיות שלה. אתי נראית רע ומתלבשת כפרחה, וגם אף גבר לא חושק בה.

easternstar

New member
זה מצחיק שיש לאתי חנות למותגים

אם טריני וסוזאנה ההיו לוקחות את אתי לידיים היא היתה יוצאת פצצה.
צבע השיער נורא, הלבוש מזעזע, במיוחד הביקיני נמר, שאיתו קיבלה התקפת עצבים על ענבר. נ
וספה לו גם חגורה של המשדר. היא נראית כמו קריקטורה אבל יש לה נתונים טובים. בבסיס אתי יפה. חבל שהאופי שלה כ"כ מכוער..

easternstar

New member
האמת שלדעתי אתי בכלל יפה ורק האופי מכשיל אותה

אם תביטי בתוי הפנים של אתי כל פריט שם יפה וגם העניים שלה יפות, כשהן לא מביעות רוע ועצבים.. הגוף שלה נראה טוב בביקיני ובשמלות..הצבע לשיער מזעזע אבל זה לא הצבע הטבעי שלה.. האופי הנאכס שלה מכשיל אותה. אי אפשר להביט עליה אחרי שרואים איך היא מתנהגת.

easternstar

New member
האמת שהיא לא..../images/Emo11.gifאבל אוביקטיבית

יופי מגיע בכל הצבעים. כמובן שאני גם רואה את היופי של דניאל ושל ענת.

טלומרז

New member
כל אזור הפה והשיניים בעייתי אצל אתי

כמו כן שיזוף יתר והצבע המזעזע. תוסיפו לזה את המבטא המוזר, ויש פה דמות לא אטרקטיבית בלשון המעטה.אולי עם אופי אחר היא היתה יותר אטרקטיבית גם חיצונית, אבל הפנימיות מכוערת.

easternstar

New member
כשהיא חושפת שיניים בהתקפת עצבים זה באמת

נראה רע..המבטא המוזר והאופי לא שייך למראה..את זה טריני וסוזאנה לא יוכלו לשנות. האמת שהיפהפיה בבית היא אורטל ולא ראיתי את זה עד שראיתי את הקליפ של נערת דצמבר בבלייזר. כשצילמו את אורטל למגזין בלייזר היא היתה יפהפיה..

ענבר הזאת חיה בסרט

אמרה לאתי שבחוץ רואים רק מה שמשדרים. אמרה לה אנחנו מכירים אותך גם בטוב וגם ברע. היא אמרה לה שהיא מעצימה את הרע ושתזכור שבחרו להחזיר אותה.

easternstar

New member
ממש התאכזבתי מענבר לגמרי אחרי אתמול

אני מחפש פייבוריטית חדשה.

Klayhamn

New member
בחר את ענת

ההתנהגות שלה הייתה בעייתית בכמה שלבים, אבל זה לא מתקרב בכלל להתנהגות הבעייתית של היתר

שאפולי

New member
איילת ודניאל

הן הכי הכי מתאימות לאיתן ובנתיים הכי נורמליות (יחסית)

easternstar

New member
דווקא אהבתי את הרגש שהן הראו

דניאל באמת התאהבה באיתן והיא נראית לי כנה. אצלה זה סיפור אהבה ואם איתן ירצה היא תחכה לו גם בחוץ. גם אילת מלאת רגש ונאמנה לחברות שלה ולמי שהיא אוהבת. מבחינה זו הן חמודות.

למעלה