מה הלאה

דדאלוס

New member
אולי אם תאמר אילו אלבומים

של הפלויד אהבת במיוחד יהיה קל להמליץ על דברים טובים באותה רוח. מוסיקה "טובה ואיכותית" היא בעיקר עניין של טעם אישי. מה שטוב ואיכותי לאחד לא נכון בהכרח לאחר. לומר "בעיקר רוק ופרוגרסיב" זהו פספוס, כיוון שאתה מצמצם את עצמך לתגיות ותוויות שאפילו לא מעניינות את האמנים עצמם. יש ה-מ-ו-ן מוסיקה טובה ואיכותית (ג'אז, קלאסית, אוריינטלית, ...) ובכל זאת, לא אמנע מהמלצה אחת בהתאם לבקשתך: תתחיל לחרוש את להקת Yes, החל מאלבומם השלישי (The Yes Album) ולאורך כל האלבומים שעשו בשנות ה-70 (בוא נאמר עד Going for the one). האמן לי - Relayer ו-Close to the edge לא נופלים באיכותם מהאלבומים המעולים ביותר של הפלויד. נסה!

One Echoe

New member
מסכים.

יש נטייה לאנשים לקטלג ולפסול ז'אנרים. גם לאמנים, במיוחד בארץ.(הם פשוט מקטלגים את עצמם ולא משתמשים בהמון דברים שהם כן היו יכולים להשתמש בהם) ובגלל זה המוזיקה בארץ לא מגוונת בכלל ולא מחדשת בכלל.

GingerBread Man

New member
מוזר שרק אני ממליץ עליהם

רדיוהאד - או שאתה שונא אותה או שאתה אוהב אותה (או שאתה לא מכיר אותה), בכל מקרה אני אוהב אותה ואפילו מאוד אוהב אותה. אין לה אף אלבום דומה אז אני אמליץ על שניים קצת שונים Ok Computer, The Bends מומלץ!

רדיוהד אחת מהלהקות הגדולות בהיסטורי

ה. היום לא קורה כמעט שום דבר במוסיקה חוץ מרדיוהד, כל אלבום שלהם חוץ מהראשון הוא יצירת מופת ואם יש להקה ש'המשיכה' איכשהו את פינק פלויד(ולאו דוקא מבחינה מוסיקלית, יותר מבחינה רעיונית) זה רדיוהד. מומלץ.

דדאלוס

New member
אמנם רדיוהד טובים, אבל מכאן

ועד אמירות מהסוג של "היום לא קורה כמעט שום דבר במוסיקה חוץ מרדיוהד" המרחק רב מאד. ל-Porcupine Tree, למשל, כבר האזנת?

נכון, התרגשתי קצת...

קורים דברים, לא הרבה אבל יש קצת, לאונרד כהן הוציא עכשיו דיסק שאני צריך לשמוע וגם טום וויטס, חוצמיזה יש את קטטוניה ,מרקורי רב וסיגור רוס שעושים אחלה מוזיקה.

One Echoe

New member
צריך רק לדעת לחפש,

על izabo שמעת? להקה ישראלית. אם לא שמעת, תשמע. ותשמע.(!)

brotos

New member
לא מכיר אותם, אוי לבושתי.

מי יודע, אולי מתישהוא אני אתחיל. ת'אמת, מכיר שני להיטים שלהם (קריפ וקארמהפוליס). לא רעים.

itaikuskus

New member
שיר משעמם

מלא ביבבות של תום יורק הידוע לשמצה (מה לעזאזל עבר לו על הפנים) ומנגינה מונוטונית לאורך השיר (למרות שחל שיפור לקראת הסוף) הקליפ לא רע... אבל מכאן ועד "אחד השירים הגדולים בהיסטוריה" יש דרך מאוד ארוכה.

NIR Y

New member
הי אני שלושתם

כי פעם לא הכרתי אותם. ואחרי זה שנאתי אותם מאד, וחשבתי שסתם יש להם כמה שירים נחמדים כמו קארמה פוליס ופייק פלסטיק טריס, אבל בעיקרון הם מאד מעצבנים. ואז החלטתי שלהקה צריך לשמוע טוב לפני שמחליטים באמת מה אתה חושב על המוזיקה שלהם, ואז לקחתי את אוקי קומפיוטר, שכול כך שנאתי בהתחלה אבל אחרי כמה שמיעות האתאהבתי בפרנויד אנדרואיד... אז אני ממליץ לשמוע אותם ולא לוותר כי הם טובים.

למעלה