מה הסיפור מסביב לאיילת שקד? למה כל כך הרבה מתלהבים ממנה?

157cm

New member
מה הסיפור מסביב לאיילת שקד? למה כל כך הרבה מתלהבים ממנה?

אז כשאתם פותחים חדשות אין מצב שתפספסו כתבה על שקד. חלק מהאנשים מגדירים אותה כפנומן וכאישה חכמה ואפילו כראש ממשלה הבא (מתישהו בעתיד). ניסיתי לחוות אותה, צפיתי כמעט בכל הראיונות שלה. שום דבר חדש. משפטים מכובסים ועושה רושם שהאישה הזאת, שגדלה בצפון תל אביב, פשוט הבינה שאפשר לעשות קריירה פוליטית על דעות ימין מובהקות. אני שואלת את עצמי מה ה"פנומן" הזה עשה במשך הכהונה שלה כשרת משפטים?

יופי. כולם מתלהבים מהחזות שלה. אומרים שהיא מהממת. ושלא תחשבו שאני לא יכולה להעריך יופי נשי, אני מאוד אוהבת לחוות הרגשה אסתטית (אני לא לסבית), אבל לא ברור לי למה עושים מהחזות שלה כזה סיפור. לדעתי, מדובר באישה עם חזות ממוצעת מאוד.

Astroo

New member
התייחסות

זה בדיוק מה שמושך בחזות שלה, שמצד אחד היא פוטוגנית וחמודה אך מצד שני נראית כמו השכנה ממול ולא כמו דוגמנית. וזה כל סוד ההצלחה שלה. היא פוטוגנית, די חכמה ויודעת להתבטא היטב בעברית (אבל לא באנגלית, שמעתי אותה מתראיינת לאל-ג'זירה וזאת היתה פדיחה).

157cm

New member
אם תשים לב

בתמונות שלא נעשו ממצלמה מקצועית היא לא כזו פוטוגנית.

Astroo

New member
פוטוגניות תמיד תלויה בזווית הצילום, איפור ותאורה

כל כוכבת הוליוודית הכי יפה תיראה לא כל כך מושכת אם יצלמו אותה ללא איפור או בזווית לא מחמיאה או בתאורה לא מתאימה.
למשל, מילה קוניס:
http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=947294

157cm

New member
משום מה זה לא פותח לי את הקישור

זה נכון מה שאתה אומר, אבל יש נשים שנראות יפות גם בלי איפור.

Astroo

New member
בד"כ נשים נראות טוב בלי איפור רק בגיל צעיר מאוד

עד שנות ה-20 המוקדמות. בגיל 30+ זה בלתי אפשרי.

חזות בסגנון "הבת של השכן" וקצת מזל

היא לגמרי במקרה קיבלת את תפקיד שרת המשפטים (באותה מידה יכלה לקבל את תיק החינוך), מינתה שופט שמרן, והופה, קבלו את מרגרט תאצ'ר הבאה!
&nbsp
בתכל'ס, שקד היא דמות שלא עומדת בזכות עצמה, אלא נשענת על מערכת היח"צ של בנט. עוד כמה שנים היא תתאדה, או שתחבור לליכוד ותתאדה בתוך המפלגה כמו איזו גילה גמליאל.

lEchoesl

New member
איזה ביקורתיים אתם. היא הרבה מעבר לבת של השכן. תסתכלו

מסביבכם, כמה באמת נשים ממוצעות אתם מכירים כמו שחושבת מטר חמישים ושבע נראות כמוהה? [הממוצע בישראל לא נראה ככה]

beatman

Member
שופט "שמרן"

התחזיות שהיא תהיה רה"מ בהחלט מצחיקות אותי.
הלוואי ותצליח להיות לפחות שרה מוצלחת.
היו לי ציפיות, אך כנראה שהיא יודעת לדבר ולהצטלם, אך פחות לעשות.

lEchoesl

New member
WTF? היא מהממת! יש לה עיניים אפורות ושיער שחור, שילוב

שהרבה גברים אוהבים. ובן אדם לא חכם לא יעשה תואר במדעי המחשב כמו שעשתה איילת. תחשבי על זה.

157cm

New member
ו? גם לי יש עיניים כחולות ושיער שחור ארוך חלק

זה הופך אותי ישר למהממת? מה שקובע זה לא צבע העיניים, השיער ואפילו לא צבע העור. מה שקובע זה תווי פנים ושארם. אולי שקד יפה ביחס לסתיו שפיר או ליבני, אבל זה לא כי היא יפה, אלא בגלל שהאחרות לא יפות מספיק. אין שום דבר פסול בלהיות ממוצע. אבל בואי נקרא לילד בשמו. לגבי "חכמה" השכלה גבוהה כבר מזמן לא קובעת אם אתה חכם או לא. זה נגיש לכולם היום.

157cm

New member
בישראל, במצרים, בתימן - כן

לכן גם מתלהבים מכלות מאוקראינה. במדינות אירופה לא עושים מזה עניין, כי זה לא נדיר שם וזו גם אחת הסיבות למה אירופאים אוהבים לטייל במדינות אקזוטיות.

lEchoesl

New member
הם נוסעים לשם כי יותר קל לנצל בחורות מהעולם השלישי ולא כי זה

הטעם שלהם. בכול מקום בעולם בכול פרסומת גם למוצרי אסלה מצלמים נשים וילדים בהירי עיניים ועור [בדרך כלל הם גם בלונדיניים]. כי רק הם יכולים למשוך תשומת לב של רוב האנשים. בר רפאלי הצליחה באירופה ובארה"ב, כי היא במיינסטרים של הביקוש. היא לא רק מהממת היא גם בהירה. לא ראיתי הרבה דוגמניות מסלול שהן שחומות, אפילו לא ראיתי הרבה שיש להן עיניים שחורות. אולי אחת או שתיים. אם יש ביקוש לזה סימן שהרוב מעריכים יותר בהירות

157cm

New member
רפאלי מהממת?

רפאלי בסך הכל חתיכה מטורפת, אבל מהממת? הפנים שלה ממוצע מינוס, לא שונים במיוחד מפנים פולניות שגרתיות. ההצלחה שלה זה בעיקר העקשנות של אימא שלה, שהגשימה את החלומות שלה עצמה בבת שלה. השקיעה הון בה, קידמה אותה. בקשר לבחורות שחומות, רוב המולטיות הרבה יותר נעימות למראה מסתם בלונדיניות שגרתיות. גם כי בני גזעים יפים יותר.

157cm

New member
נראה לך? אני קנאית לפרטיות שלי

אפילו בפייסבוק אין לי תמונות. אני גם מאוד מודעת לעצמי, אני לא צריכה אישור חברתי, אני יודעת שאני ממוצעת מינוס.

beatman

Member
אני נתתי לה צ'אנסים, הקדנציה האחרונה שלה אכזבה אותי

1.) היא מתגאה שהיא שינתה את מערכת המשפט - השינויים שלה כמעט ולא מורגשים, השמאל הקיצוני ממשיך להשתולל בבתי המשפט ובקרב היועמ"שים/פצ"רים למיניהם, גם השופט ה'שמרן' שהיא מינתה פסל את ד"ר בן ארי מלרוץ לכנסת וקיצר עונש למחבל כמו אחרון השמאלנים.
&nbsp
2.) היא הצביעה נגד חוק ביטול עמלות על פרעון משכנתא מוקדם בבנקים, מסתבר שיש לה חבר קרוב בנקאי.
בכך היא תמכה בעושק הבנקים על האזרח הפשוט.
&nbsp
3.) תמכה בחוק נגד 'ישראל היום', אי תמיכה בתקשורת חופשית.
&nbsp
4.) הצביעה נגד העלאת קצבאות נכים, חוסר רגישות חברתית.
&nbsp
5.) במפלגת ה'ימין בחדש' רמזו שהם תומכים ב"זכויות" להט"ב, בכך הם מיישרים קו עם הפוסט מודרניזם במקום להילחם בו.
&nbsp
כנראה כל כך הרבה אנשים רצו אותה בתור ראש המפלגה בגלל שהיא גב' שנראית לא רע.

בקיצור, קודם כל וראשית כל פוליטיקאית,

שדואגת בראש ובראשונה לתחת שלה, לקריירה והקידום האישי שלה, וכל הבירבורציה שלה מסביב היא לא יותר מכלי למינוף עצמי. פוליטיקאית ככל הפוליטיקאים.
לגבי להאבק בפוסטמודרניזם, למנות שופטים שמרניים באמת, ובאופן כללי להנהיג מדיניות לאומית אמיתית, לא נראה לי שבתקופתינו אדם שהרעיון הלאומי באמת בוער בעצמותיו ומהווה לו קו מנחה לחיים, כמו שהיה אצל בן-גוריון, ז'בטינסקי, ורבים אחרים מהמחצית הראשונה של המאה ה-20, יוכל לשרוד בפוליטיקה המודרנית. או שהוא ילמד לקח, יעשה חושבים, וחליט שהקידום האישי חשוב לו יותר מגורלות האומה ויישר קו עם הלכי הרוח השולטים היום, או שהוא יוקע מהפוליטיקה ולא יתייחסו אליו ברצינות. הכי קרוב לתאור שלי שיש לנו היום מאלה שפרצופיהם מרצדים לפעמים בתוכניות פוליטיות זה פייגלין, והוא נתפש בפוליטיקה כמין שוטה כפר או לייצן חצר, או אותו ילד שצועק "המלך ערום" לקולות הלעג של ההמון, כי מו שמצביע על מערומיו של המלך שלא יופתע שרואים בו רק ילד.

למעלה