מה הסיפור מסביב לאיילת שקד? למה כל כך הרבה מתלהבים ממנה?

beatman

Member
יש לך הערכה מי כן מספיק חזק בשביל להילחם בכוחות האלה ?

Feanor75

New member
אין בנמצא,

על כל פנים אף אחד מבין הפוליטיקאים שבג"ץ לא פסל אותם.
אבל אם תיקח סוחר ממוצע בשוק מחנה יהודי, כל אדם שהאינסטינקטים הטבעיים שלו לא הוקהו ויש לו גם קצת כבוד עצמי ולאומי - ישיג תוצאה טובה יותר מאדם חלש כמו נתניהו. ובכלל ראש הממשלה הוא סתם בובה של הדיפ-סטייט.

beatman

Member
אני מכיר פסילה של ד"ר בן ארי

שד"א כבר היה ח"כ.
מה עם בן גביר ומרזל למשל ?

Feanor75

New member
ר"כ

ראש כבש הוא הכינוי של בעלי השליטה להמונים, אלה שדעתם מתוכנתת מבחוץ והם נוחים לשליטה. כמוך.

Feanor75

New member
זה המשתמש TAL53

אבל אם אתה כבר שואל, אז כן, במספר מקרים. טל הוא ממש ר"כ, מתוכנת לגמרי ללא כל חשיבה עצמאית. אצל כל אחד זה במינון אחר ואפילו אינדיבידואלים גדולים בודקים את עצמם היטב ולפעמים מגלים שנתנו לאחרים לחשוב בשבילם.

Feanor75

New member
בנוגע לכמטריילס למשל

שניתן לראות אותם בעיניים באירופה ובארה"ב, וההסבר של ויקיפדיה שיקרי ובלתי הגיוני

beatman

Member
אבל זה שקר

אילו הוכחות יש לך לגבי כימטריילס ?
אני הבנתי שיש קונספירציה שממשלות מרססות חומרים מסרטנים בשביל לשלוט בגודל האוכלוסיה או משהו בסגנון.

Feanor75

New member
נוח לשליטה

אני לא יודע מה בדיוק הם מפזרים שם ולאיזו מטרה, אבל יודע שהם לא אומרים את האמת, ולכן גם ייתכן שהקונספירציה נכונה. אם מדובר היה בשובלי התעבות רגילים של מטוסי נוסעים, לא היית רואה אותם טסים שתי וערב מסודר וכולם יחד מרססים, ואח"כ כולם מפסיקים ליום-יומיים ואז מחדשים הפעילות. הריסוסים מתפזרים באוויר והופכים לעננות מלאכותית.
אם אתה רוצה להאמין לשקר של המאפיה או של ויקיפדיה זו זכותך, רק אל תגיד אחר כך שלא אמרו לך. אני רוצה להזכיר לך שגם לפני השואה איש לא האמין שייתכן רצח עם בהיקף כזה והכל קורה בשקט. מי שכבר אמר משהו, אמרו לו שהוא הזוי, הגיבו בצורה דומה לתגובה שלך כאן, לגלוג אוטומטי. אל תשכח איך זה נגמר.

Feanor75

New member
לא

אני גם לא כתבתי במה אני מאמין, אלא רק בזה שמשקרים לציבור

TaL53

New member
לא הבנת עדיין שאני סוכן של הדיפ-סטייט

ואוסף מידע על מי שמפריע לנו? איזה ר"כ תמים אתה..
&nbsp
עכשיו אתה נמצא בדיוק בנקודה בה רצינו שתהיה.

למעלה