מה הסיפור מסביב לאיילת שקד? למה כל כך הרבה מתלהבים ממנה?

beatman

Member
כל אלה הם חלקי משפחה שמבוססת על מקרים שונים בהם

חלק מבני המשפחה חסרים מסיבות שונות.

"משפחה זה כל מי שאכפת להן אחד מהשני ללא תנאי ומטפלים אחד בשני ללא תנאי המנהלים משק בית משותף."
- שני שותפים לדירה אינם משפחה.
משפחה היא הקמת קשר זוגי בין גבר ואישה לצורך התרבות (אפילו אם אינם יכולים או רוצים, זה צורך ביולוגי שגורם למשיכה ולחיבור.)
כל מה שתיארת הן תוצאות של הקמת משפחה.

Astroo

New member
שותפים לא נופלים תחת ההגדרה שלי

שותפים לא מטפלים אחד בשני ללא תנאי, אלא התנאי הוא ששניהם זקוקים לדיור וחולקים בהוצאות. אני מטפל בילדים שלי לא כי אני צריך מהם משהו, אלא כי הם הילדם שלי. אני עוזר להורים שלי כי הם ההורים שלי, ללא תנאי. מה שנקרא באנגלית: "significant other".

beatman

Member
פוליגמיה זה מספר משפחות עם אב משותף

הילד יוצא מבטנה של אם אחת.
&nbsp
האב הוא ראש המשפחה.
&nbsp
יש תרבויות ויש תרבויות.
&nbsp
&nbsp
דרך הטבע פשוטה מאוד: קשר בין גבר לאישה מביא צאצאים וממשיך את הקיום.

TaL53

New member
זה מוזר..

כי בימי התנ"ך לא הייתה קיימת מונוגמיה אלא פוליגמיה, יש חברות ותרבויות בהן חיים כקומונות ולמשל כלל הנשים מגדלות את כל הילדים של הקומונה. יש תרבויות עם מסורות מטריאכליות.
&nbsp
אז לפי מה החלטת מה "נכון" או מה "לא נכון" ע"פ דרך ה"טבע"?

157cm

New member
אז תבטל קונדומים וגלולות

כי זה מפריע לדרך הטבע

beatman

Member
אני לא טענתי שהיא אוסרת

ביהדות זה בסדר גמור לקיים יחסים עם האישה.
לגבי אנאלי וארולי אני לא בטוח, כי יש איסור שפיכת זרע לבטלה, כאשר הכוונה היא לא במקרה של יחסי מין שלא מביאים להריון אלא בשפיכה מראש לשווא כמו שקורא בשני סוגי היחסים שצויינו.

beatman

Member
המטרה הביולוגית של יחסי מין היא בוודאי הבאת ילדים, אלא מה ?

Astroo

New member
לא אצל בני אדם ופרימטים אחרים

הידעת שבאקט בודד של יחסי מין בלתי מוגנים יש סיכוי נמוך מאוד להפריה (פחות מ-10 אחוז)? יחסי מין זה יותר סוג של אינטרקציה חברתית, כשכתוצאה מאינטרקציות מרובות כאלה בין בני זוג לפעמים נוצרת הפריה.

Astroo

New member
אתה מתבלבל עם הנצרות

היהדות אינה אוסרת סיפוק יצר מיני ללא מטרה ללדת ילדים.
אם זה היה נכון, אסור היה לקיים יחסי מין עם אישה בגיל הבלות או אישה עקרה. אבל לא כך הדבר. להיפך, קיום יחסים עם האישה בהסכמה נחשב לחלק מחובות הבעל כלפיה ("מצוות עונה"), ללא קשר ליכולתה ללדת ילדים. כמו כן, אפילו יחסי מין אנליים ואורליים מותרים ביהדות (עם האישה החוקית כמובן), וזה ברור שמייחסים כאלה לא יכולים להיוולד ילדים.

beatman

Member
בוודאי שלא, בשביל זה שמתי מרכאות

השימוש העקום במונחים שיויון וזכויות נפוץ מאוד בקרב פוסט מודרניזם.

tomasth

New member
המראה של השרה שקד הוא עניין של טעם ,אני חושב שהגימיק אצלה זה

יותר שהיא חילונית במפלגה דתית.

Feanor75

New member
רק כי היא יפה ובסדר יחסית לאחרים

היא מנסה להילחם במאפיה של בית המשפט הישראלי (שהיא שלוחה של המאפיה העולמית) אבל היא לא אדם בעל שיעור קומה ולא מתאימה לתפקיד של מנהיג. היא היתה שרה בממשלה שנכנעה לאלימות הערבית באופן שביזה את ישראל, ומכיוון שלא התפטרה זה דבק בה.
בקשר ליופי שלה- באמת יפה אבל יותר יופי של בובת בארבי או דוגמנית, אני קצת יודע לקרוא פנים של אנשים, לא ראיתי מבעד לעיניים שלה אישיות יוצאת דופן. בסופו של דבר סתם עוד פוליטיקאית ולא נראה לי שיש בה מספיק עוצמה ואמונה כדי להילחם בכוחות האלה. כמו ביבי ועוד כמה אנשים מהימין, הם רוצים אולי בטובת המדינה אבל בסוף מצייתים לבעלי השליטה ומקבלים החלטות שפוגעות בציבור הישראלי.

למעלה