אני מתנגד לדעות הפוסט מודרניות
לא טענתי שאני רוצה להחזיר משהו, אלא לא לאמץ את האידיאולוגיה הפוסט מודרנית ולשמור על זהותי כאדם לא פוסט מודרני וכיהודי.

האם אתה רוצה להחזיר את הלאומנות/פשיזם/נאציזם? ברור שלא

" כי אלה בדיוק האידיאולוגיות שהתנגדו ל" מפרק את הזהויות שמונעות מהאדם להפוך לאינדיבידואל שלא מחובר לכלום ועושה כל מה שמתחשק לו, לא משנה אם זה טבעי או לא."
- יפה, גם אנשים טובים ורגילים (שהרבה מהם היו בעצם קורבנות של אותן אידיאולוגיות טוטאליטריות) שיש להם זהות ומקדשים את משפחתם, מינם והקשר בין המינים ואת עמם, דתם וכו' מתנגדים לאותו פוסט מודרניזם.
הפוסט מודרניזם הוא הקצנה לצד השני בתגובה לאותן אידיאולוגיות טוטאליטריות שפגעו באנושות במאה ה-20, וחסידיו בעצם רומזים (בדיוק כפי שעשית בשורות אלה) שמי שמתנגד לו אז הוא בעצם תומך בטוטאליטריזם כאשר ההפך הוא הנכון.
הפוסט מודרניזם מייצג כאוס, אינדיבידואליזם קיצוני שמפרק את האדם מכל היסודות הבונים אותו והקרבת האמת והסדר.
זה משתקף כהקצנה לצד השני מטוטאליטריזם שמייצג סדר קיצוני ודריסת האינדיבידואל בשביל לגייסו למסגרות ולמען אידיאולוגית על.
מה שמעניין שגם לפוסט מודרניזם יש מאפיין טוטאליטרי מסויים ברמה הפוליטית-חוקית, תודה לאל הם עדיין לא פוגעים פיזית בבני אדם, שמתבטא בתיוג שלילי והפעלת טרור רגשי ונסיונות הוצאה מחוץ לחוק של כל מי שמתנגד להם, למשל ע"י גניבת מושגי "דמוקרטיה","זכויות" ו"ליברליזם" וטענה שהם בעצם מייצגים את האידיאולוגיה הפוסט מודרנית ומי שלא מתיישר ע"פ אידיאולוגיה זו הוא "לא דמוקרט", "שולל זכויות" ו"לא ליברל" שזה כמובן שקר גס.

הסבר: "אידיאולוגיה זו פועלת בהכללה וגזענות כלפי קבוצות שהוגדרו "מדכאות" ומעניקה חופש פעולה (גם לפגוע ולהרוס) כלפי קבוצות שהיא החליטה כ"מדוכאות".
- למשל ראיתי טענה של פמיניסטיות קיצוניות בתגובה לגבר שצבע עורו לבן שרשם בקבוצתן טענה כלשהי שגם לו יש זכות לדבר "לגבר לבן אין זכות דיבור, גברים לבנים דיכאו נשים בכל העולם מספיק" וקיבלה עשרות לייקים סוערים.
מנגד כאשר מסתננים אריתראים או ערבים אונסים יהודיה, ארגוני ה"נשים" בדממה מדהימה.

לפני הפוסט מודרניזם בוודאי שהיתה גזענות וגזענות אף פעם אינה מוצדקת.
מה שאני טוען שהפוסט מודרניזם הינו גזעני ומכליל לכל דבר ועניין!