מה הקטע עם העיסקה הזאת?

מה הקטע עם העיסקה הזאת?

יש כתב אישום, אז תעשו משפט! במקרה כ"כ חשוב מבחינה ציבורית אי אפשר למרוח! אישון, תן קצת מידע פנימי... מה קורה שם באמת?

magenta73

New member
ממה שהבנתי זו עיסקת טיעון

משמע - הוא מודה בסעיפים כאלו או אחרים, והם סוגרים את הבסטה לפני המשפט. יש עסקת טיעון - אין משפט. בכל מקרה, יש הפגנה יום שבת ב19:30, כיכר רבין. אני שם.

חוץ ממה שמריח שם מאוד לא טוב...

עם כל סוללת עורכי הדין המנופחת שלו, זו התעללות בקורבנות וזלזול בכל מה שהן עברו ויעברו בכל מקרה, ואמירה ברורה לכל מי שתחשוב להתלונן נגד אנשים חזקים שפשוט תסתום את הפה... יש מקרים שאפשר לעשות עיסקאות, זה לא המקרה הזה...

באז באז

New member
זה זלזול בקורבנות

רק אם אתה מאמין שהם קורבנות. כיוון שאין לך דרך מעשית לדעת יותר ממני על מה שקרה שם באמת, אתה יכול רק להאמין שהם קורבנות, לא לדעת. כנראה שגם בפרקליטות חושבים ככה.

אז בזזי אתה וביוסי עושים הפגנה כנגד?

הייתי מציע למי שרוצה לעשות פרשנות משפטית ללמוד קצת משפטים (גם מילים) ככה על קצה הלשון.

הבנתי, אז אתה אומר...

שהוא הולך להתפטר מחר ולהודות במה שהוא הולך להודות(בנתיים...) ובכל זאת אין קורבנות בסיפור הזה? נו באמת...

באז באז

New member
תנסה ללכת בנעליים שלו

בתשישות שלו, בשנאה כלפיו, באין סוף משפטי השדה שעשו לו גם ככה. אתה בטוח שגם אתה ממשיך למאבק שמכניס את כל המשפחה שלך לשיא הרפש של החברה או הישראלית או שאתה מודה במה שהציבור כבר הרשיע אותך בכל מקרה וחוסך מעצמך את כל זה. אגב, בין מה שהוא מודה, לבין מה שהשאשימו אותו יש פער כל כך גדול... תאמין לי שאם תחשוב על זה ברצינות, גם אתה היית שוקל פשוט להודות.

מאוד אכזרי בעיני...

לחשוב על טובת העבריין לפני טובת הקורבנות... ואם מסה של עורכי הדין מהכי טובים ויקרים בארץ לא הצליחה להוציא אותו מזה, אז הוא אשם, השאלה שנותרה פתוחה היא רק עד כמה...

אתה גם עובד אצלו?

או שאתה סתם לא מצוי בפרטים שנחשפו בנתיים? הנשיא שהיה אמור לייצג את המדינה הזאת הולך להתפטר ולהודות בשורה של מעשים שאתה יכול לקרוא להם בזלזול: נשיקה, חיבוק, ליטוף, אבל הם בעצם מעשים מגונים שנעשו בכפייה תוך ניצול מרות, וזה רק בנתיים... וההתייחסות שלך לפשעים האלה (כן, "עבירה מסוג פשע", כמו שקרא לזה המזוז) היא פשוט להצדיק עבריין שפגע בנשים חפות מפשע, פגע בתפקיד המכובד שנתנו לו ובכל אזרח ואזרח במדינה הזאת...

באז באז

New member
האמת שקראתי יותר בינתיים

ואני כותב עכשיו תוך כדי דעה פחות מגובשת. הוא באמת הודה ביותר ממה שהבנתי בהתחלה. אני עדיין לא בטוח שאלה עבירות של מאסר בפועל. אני די בטוח שאף אחד אחר לא היה יושב על זה (תקנו אותי אם אני טועה). אני לא חושב שזה נכון שהוא ישב בכלא רק כאנחנו כציבור נעלבנו שהוא פגע בתפקיד שלו. אני גם לא מבין איך הוא הודה במעשים האלה אחרי שהוא הצליח להוריד כל כך הרבה מכתב האישום. האם זה מעייפות כמו שהוא טוען? או שזה בגלל שזה הישג טוב? ומצד שני הפרקליטות. איך אחרי כתב אישום כזה, זה כל מה שהם מוציאים? האם הם הבינו שזה עדיף על כלום? או שהם פשוט לא מצליחים להוכיח יותר? אני לא יודע איך לשלוח בן אדם לכלא שאני לא יודע לענות על התשובות האלה. אז למה אתם כן?

לא יודע מה אתה מבין ומה לא...

ומה אתה יודע ומה לא... אני מבין ויודע שאלו עברות חמורות שכל אדם שעבר עליהן צריך להיענש עליהן, ובמיוחד אדם שביצע אותן בזמן שהיה נשיא מדינה... וכאמור, זה רק מה שהוא מודה בו בנתיים...

באז באז

New member
חמורות

סכילה באבנים? מאסר בפועל? או חמורות מאסר בתנאי, עבירה שיש בה קלון ,פיצוי כספי, וכמובן כל ההשלכות הציבוריות (שאותן הוא כבר שילם עוד לפני שעשו לו שימוע בכלל, שלא לדבר על משפט).

אני לא קובע כאן את העונשים...

וגם לא אתה... מאוד פשוט, מי שפשע צריך למצות איתו את הדין! ועל ההשלכות הציבוריות והאחרות הוא היה צריך לחשוב לפני שעשה את מה שעשה...

בואו, אני אעשה קצת סדר בבלגן

נגד קצב הוגש כתב אישום לפני כחצי שנה על שלל עבירות מין חמורות שבעיקר נוגעות לסעיף 348 לחוק העונשין 348(א) ו(ב) ו ג וד וה ובקיצור כל הסעיפים העבירות כללו - אינוס, מעשים מגונים בכוח, מעשים מגונים ללא הסכמה ,הטרדה מינית ושלל עבירות כאלו ואחרות, עכשיו, מה באמת יוגש יום ראשון לבימ'ש לאישורו לאחר חתימה!!! של קצב על הודאה בעובדות קצב מודה באישומים הבאים: מעשה מגונה שלא בהסכמה על פי סעיף 348 (א) הטרדה מינית לפי סעיף 3(א) לחוק מניעת הטרדה מינית הטרדת עד לפי סעיף 249 לחוק סה"כ מגיע אנסיא קצב לעבירות שהעונש בגינן 15-20 שנים בפנים (עמוק) לא יודע מה איתכם לי זה נשמע חמור

Old Girl

New member
כתבו בווינט - מקסימום 7 שנים

אבל עדיין. ד"א אם משווים בין כתב האישום של עופר גלזר (שגם הוא רחוק מלהיות אחד העם, עם כל הכסף היחצנות והקשרים) לבין כתב האישום של קצב - אז האחרון נראה חמור יותר. זה בנוגע לשאלה האם פשוטי העם היו יושבים בכלא בגין העבירות שקצב הודה בהם (אפשר גם לנסות לחפש בכל מיני מאגרים מה מקבלים פשוטי העם באמת, אבל נראה לי שאפשר להסתפק בינתיים בדוגמא של גלזר).

למעלה