מה הקטע עם העיסקה הזאת?

magenta73

New member
ההפגנה היא לא בשביל עונש כבד יותר.

ההפגנה היא אם כבר נגד אותה עסקת טעון. ההפגנה מבקשת/שואלת יותר נכון, למה אין כאן משפט... אם הוא פתאום הודה במעשים מגונים, מה שקודם לכן אמר שלא היה ולא נברא, לך תדע מה עוד היה שם. אבל יותר מהכל, ההפגנה היא בשביל נשים שנאנסו או הוטרדו מינית גם על ידי אנשי שררה וכוח, שפוחדות ללכת למשטרה ולהתלונן, כי מה יצא מזה... אני מקווה שאתה מבין שזה לא אך ורק בגלל הסיפור הספציפי הזה, מסריח ככל שיהיה, יש לזה השלכות הרבה יותר חמורות.

באז באז

New member
זה כן אך ורק הסיפור הזה

ברורה לי המצוקה של הנשים, מכאן ועד לבקש משפט למרות שבפרקליטות כנראה חושבים שאין להם קייס... זה כאילו שאתם הולכים להפגין, תמציאו קייס, גם אם אין לכם. אם הם הגיעו לעסקת טיעון והסכימו לרדת מהעץ המאוד גבוה שהם טיפסו עליו... כנראה שיש סיבה.

magenta73

New member
"סיבה" בטוח יש.

השאלה היא מה היא בדיוק... ושוב - באז. אני אחזור במילים פשוטות על ה"קייס". שהתחיל מא' אחת. שהעזה. ואז באו עוד 11. 11. משמע - זה סידרתי. א', דרך אגב הוצאה מעסקת הטיעון לחלוטין. עכשיו. כבוד הנשיא אמר לאורך כל הדרך שלא היה ולא נברא. עם אף אחת מהבנות. 11. שוב. זה סתם לינץ' והכפשת שמו ורצון של הנשים הללו להתנקם בו (על מה? לא יודעת. שאל אותו). עכשיו. העסקה, שהוא חתם עליה אומרת שהיו מעשים מגונים. משמע הוא כן נגע. משמע כנראה כן היה וכן נברא, אבל רק ב"דרגה נמוכה" יותר מאונס. עכשיו. זה נראה לך הגיוני?... נקי? לא מסריח?...

באז באז

New member
שוב

זה לא נראה לי פחות מוזר מזה שהפרקליטות מסכימה עם העיסקה. להיפך, זה נראה לי אפילו פחות מוזר. גם עם היו 100 נשים הייתי עונה אותו הדבר.להיפך, זה היה נראה לי אפילו יותר מוזר. זה שיש כל כך הרבה נשים ואין קייס, זה פשוט לא הגיוני.

באז באז

New member
איך זה לא קשור?

מי שבדק את כל הקייס החליט שאין לו קייס! מה פחות קשור מזה?!

magenta73

New member
אבל יש קייס!

פתאום מ-לא נגעתי בהן לא היה ולא נברא הוא מוכן להסכים להודות על מעשים מגונים... בגלל שהסכמה לזה, מורידה ממנו כתב אישום על אונס. מה אתה לא מבין?... לא משנה. אם לא הבנת, לא הבנת. שא ברכה.

באז באז

New member
מה שאני לא מבין זה

מאיפה את יודעת את תוצאות המשפט? מאיפה את יודעת את חומר הרעיות? למה את חושבת שאת מבינה יותר מהפרקליטות? מי לכל הרוחות אמר לכולכם שלא ירשיעו אותו בסוף על פחות?!

באז באז

New member
ועוד

איך זה קיבל כזה הד ציבורי? איפה כל האנשים האלה שרוצחי תעבורה מקבלים מאסר על תנאי? איפה כל האנשים האלה שרוצחים על רקע משפחתי מקבלים עונש מגוחך? ואז מרצים רק חלק ממנו! באמת שלא מבין.

דר סוס אמר"אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים"

מי שתוקע עיניו בקיר שלא יתפלא שמרוב עצים לא רואה ת'יער.

באז באז

New member
דברי החוכמה שלך כל כך תורמים לפורום ולדיון

תודה רבה. אם יש לך קצת פחות סיסמאות מתנשאות להפיץ ואיזשהו משהו ספיציפי להגיד, תרגיש חופשי.

גם כשאנסיא חתם שביצע עבירות, למתלוננות

לא האמנת, גם אם יהיו עוד מאה מתלוננות לא תאמין , גם אם קצב בעצמו ובכבודו יודה עכשיו בTV בכלל לא תאמין, אז למה שמה שאני אגיד אשכנע אותך? מי שרוצה מוצא, האינטרנט מלא בחומר עצום יש לך את גוגל מנוע חיפוש הידע הטוב בעולם, תקרא קצת מחקרים שנעשו על מקרי תקיפה מינית.

באז באז

New member
תקרא את השרשור הזה שוב

תשים לב שבתחילתו חשבתי שהוא לא עשה כלום, עכשיו אני כבר חושב שהוא כן עשה. אז אתה יכול לרוץ לקרוא מחקרים, אתה יכול לדבר בשמי שטויות, ואתה יכול פשוט לקרוא כאן. אז שוב, אם במקום לנפנף במחקרים שמעידים נאדה על המקרה הזה, במקום לנפנף בגוגל עם המידע העצום והנפלא שבו, יש לך איזה סיבה הגיונית (סיבה, לא סיסמא, לא סילוף של איזה דברים של מישהו. אני יודע שקשה לך) אתה מוזמן לנסות לשכנע אותי. אבל בעצם יותר קל לסלף את מה שאני רשמתי, אז אתה יכול להמשיך גם בזה אם זה עושה לך משהו.

magenta73

New member
אתה תמים או טיפש?

כי זה אחד מהשניים. בהתחלה הוא אמר כנגד לכל האשמות נגדו, ורק להזכיר לך, לאחר א', שלגמרי נמחקה מכתב נאישום ועיסקת הטיעון דרך אגב, "צצו" במקרה עוד 11 אם אני לא טועה, שטענו נגדו אותו הדבר, פחות או יותר. הוא אמר וכך גם עורכי דינו - כי לא היה בכלל מגע מיני/פיזי עם אף אחת מהמתלוננות. פתאום הוא מסכים לעיסקת טיעון שאומרת שהיה מעשה מגונה - משמע מגע שלא בהסכמה, אך לא אונס. איך מ-לא נגעתי זה הפך לנגעתי?... וכל זה רק בשביל לא לשבת בכלא ולא להפוך את זה למשפט?...

באז באז

New member
הדבר הראשון ששאלתי את בראיין

זה מה הוא היה עושה במצב שלו. אם את חושבת שהתשובה טריוויאלית, שאם הוא מאמין בצידקתו הוא צריך להילחם עליה כנגד כל הסיכויים ולא משנה מה ההשלכות. ראית סרט אמריקאקי אחד יותר מדי בחיים שלך. זה בכלל לא מצב טריוויאלי, הסברתי למה אני חושב ככה כבר בהתחלה.

belli80

New member
קאונט מי אין!

פשוט לא להאמין שזה משהו שצריך להפגין עליו... הבנאדם מודה קבל עם ועדה, ויוצא בלי שריטה. פסיכים.

תפזורת

New member
התעסקות בשטויות

נו, נניח שהוא נשפט וקיבל כמה שנים בפנים. מה יוצא לך, לכם , לנו ? כלום. שנה תעבור ובכלל לא יזכרו שזה קרה.

magenta73

New member
כלום?

מה יוצא לנו מאדם במשרה בכירה, לשם הטיעון, הכי בכירה שיש במדינת ישראל, שיושב על מעשים כגון מעשה מגונה, הטרדה מינית פלוס אונס בבית כלא, לאחר שנשםט ויצא אשם, מול מי שיצא מזה בלי לשבת יום אחד בכלא בגלל עיסקת טיעון... שעדיין אומרת שהוא עשה מעשים מגונים, ועדיין, לא יושב על זה יום בכלא... מה יוצא מזה?... את/ה רציני?

תפזורת

New member
למי איכפת ?

לך ? האם פעם עשית משהו כנגד מושחתים ( מעשים ולא דיבורים ) ? עזבי, המשחק הכי הוגן שתוכלי לראות בפוליטיקה כיום זה "מי רוצה להיות מושחת יותר ". אנשים כבר לא ממש יוצאים לרחובות , אלא אם כן היה משהו מאוד חריג ואותו כבר לא זוכרים אחרי תקופת מה. אז למי איכפת? יש לנו כל כך הרבה דברים אחרים לדאוג להם, אבל באמת לדאוג להם. כמו נושא הביטחון, כמו להוציא אנשים מאדישותם למצבם של אחרים. ולא שטויות כאלו.

magenta73

New member
אונס זה לא שטויות.

במיוחד אונס תחת מרות. במיוחד אונס תחת מרות שמתקבל כלא אמין.

למעלה