מה הקטע עם העיסקה הזאת?

באז באז

New member
זה לפי הספר העונש המקסימלי.

וכנראה שגם זה תלוי באת מי שואלים. לפי זה אגב, אוכלוסיית הכלואים בארץ צריכה להיות פי 3 אם לא פי 10. כמה גנבי רכב היו אמורים לשבת בכלא לפי העונש המקסימלי? זו סתם דוגמא, יש המון. העונש המקסימלי שנתון בחוק ומה שקורה בפועל זה שתי דברים שונים מאוד.

באז באז

New member
אבל אתה רוצה ללכת להפגנה

שמבקשת עונש כבד יותר. אז אתה כן רוצה לקבוע.

שמע, אתה מוזר...

מה קשה להבין? אני רוצה שיפתחו את הסיפור הזה עד הסוף ויבררו את כל הפרטים עד שיגיעו הכי קרוב שאפשר לאמת ולעשיית הצדק, ואז העונש יהיה בהתאם, ושלא ישתיקו את הסיפור ויסתפקו בעונש שאולי לא מתאים לחומרת העבירות.

באז באז

New member
אבל הפרקליטות יודעת איזה חומר יש לה

זה שהם שהם ילכו למשפט אולי ילמד אותם מה יש דווקא לקצב להגיד, להם זה לא ימציא כלום. הם יודעים מה יש להם, וכנראה זה פשוט לא מספיק.

נו, זאת הדרישה...

שילכו למשפט ולא ישאירו שום מקום לספקות לכאן או לכאן, ולא ישתיקו אף אחד כי רק הצד של קצב רוצה את העסקה ולא הצד של המתלוננות... ואז נראה מה מספיק ומה לא מספיק, ולא נצטרך להקשיב לכל מיני ליצנים שאומרים מה הם חושבים שכנראה מספיק ומה לא...

באז באז

New member
איפה הפורפורציות?

בגלל שיש ספק? באמת אין דברים חשובים יותר לעסוק בהם מהאם ירשיעו אותן על סעיף אחד יותר או פחות? בשביל זה הפגנה?

נודניק... זה לא "סעיף אחד יותר או פחות"...

אלה בני אדם שיש להם טענות מאוד חמורות ולא חסרות בסיס נגדו והוא מוכן לעשות הרבה בכדי שיסתמו את הפה, אבל הם רוצים שקולם יישמע ושימוצה הדין עד תומו, ובצדק!

באז באז

New member
מאיפה אתה יודע שהם לא חסרות בסיס?

אתה חושב שסתם א' כבר לא חלק מהכתב אישום? אני חושב שאם הפרקליטות ירדה מהעץ הגבוה שלה, כנראה יש סיבה. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה שהם הסכימו לכזו עסקת טיעון זה שכנראה בסופו של דבר, זה חומר הראיות שיש להם. אבל אתם כולכם יודעים יותר ממני כנראה.

כן, אני חושב שהיא סתם לא חלק...

מכתב האישום ושהיא חשובה למשפט בכדי שיובנו כל הפרטים על מה שבאמת קרה שם... ועם כל הכבוד, אתה לא יודע למה העיסקה הזאת מתבצעת בניגוד לרצון המתלוננות אז תפסיק להעלות ספקולציות ובו בזמן לטעון נגד אחרים שהם יודעים הכל...

באז באז

New member
סיבה מאוד משכנעת לצאת להפגנה

תשפרו גם מכוניות בדרך. תעבירו את הכנסת. תבזזו עסקים. אתם פשוט המון מושלהב שלא עצר לרגע לחשוב לפני שהוא השתלהב. כולכם בטוחים שנעשה כאן אי צדק, אבל לא שמעתי כאן אפילו הסבר רעיוני אחד למה שהפרקליטות תסכים לרדת מהעץ שלה.

לא שמעת הסבר הגיוני...

כי אתה לא חושב בהגיון... להבעיר את הכנסת? לבזוז עסקים? מה עובר עליך? הבן אדם שיקר, הבן אדם בניגוד למתלוננות לא מוכן להיבדק במכונת אמת, המשטרה אומרת שיש ראיות לכאורה לשלושה מעשי אונס, אז אנשים רוצים שהצדק ימוצא עד הסוף, אתה לא רוצה, מפריע לך, יופי, איך אמרה המג'נטה: שא ברכה...

באז באז

New member
מה הקשר בין כככלללל מה שרשמת

לבין איזשהו קמצוץ לסיבה שהפרקליטות תסכים לעסקת טיעון הזו?

גדולים וחכמים ממך וממני...

מנסים להבין מה הקטע של הפרקליטות במקרה הזה, אבל אתה בטוח שהכל שם ברור, מובן ונכון... אז זהו, שלא, הם טעו כשהסכימו להצעה של קצב, ולו בגלל שכל ההאשמות צריכות להישמע ולהתברר בבית המשפט אחת לאחת... ובמיוחד כשהמשטרה מדברת על ראיות כ"כ חמורות נגד אדם שכבר שיקר בשידור חי לכל אדם ואדם במדינה הזאת...

באז באז

New member
כבר התחלתי לחשוב שאני מפספס משהו

איך זה שאני כזה מיעוט? אבל אז קראתי את הטוקבסיטים, מסתבר שאני ממש לא היחידי שחושב ככה.

באז באז

New member
אז זה תמוה

שאני חושב שהפרקליטות יודעים מה הם עושים? זה לא יותר תמוה שכולם חושבים שהפרקליטות עשו טעות ברמה כל כך גבוהה? ועוד בלי איזה סיבה סתמית ככל שתהיה? אם אנשים בקיאים ממני לא מבינים למה הפרקילטות תעשה כזו שגיאה אולי בכל זאת זו לא שגיאה?

שמע, אתה פשוט לא קולט...

אז עזוב, רד מזה... אני חושב שבכל מקרה צריך לתת למתלוננות ולמשטרה להגיד את מה שיש להן לשופטים, ולא למנוע מאנשים להתלונן נגד אנשים חזקים, ובטח במקרה המיוחד הזה, ואתה לא... יופי...

למעלה