מה הקטע עם העיסקה הזאת?

ד נ י ת3

New member
וזה לא אומר שלא ניתן להרשיע אותו.

אם מר מני מזוז היו לו ספקות (לא ניתן היה להרשיע את האיש) הוא לא היה אומר קבל עם ועדה שהאיש עבריין מין סידרתי. זו תהיה הוצאת לשון הרע.

bvb6

New member
דוקא את ההגיון של קצב קל להסביר מזה של מזוז

למשל , אולמרט כשל במלחמת לבנון אבל אי אפשר כרגע להדיח אותו א' ידעה שהנשיא המיועד , מר משה קצב הוא אנס אבל הוא נבחר בכל זאת לתפקידו לגבי לשון רעה , צריך לשאול את רמון - לשעבר שר הפנים ( למיטב זכרוני )

rigoletto111

New member
נראה אותך מגיע להרשעה

כשחלק מהמתלוננות מתעוררות אחרי 15 שנה, חלק נכנסו לסיפור בעיקר מסיבות מתועדות היטב של סחטנות, וכנראה חלק קיימו קשר בהסכמה/ כדי לטפס למעלה דרך המיטה של הבוס. אני מודה שאני נרתע ממיסטיפיקציה ציבורית של העניין. אם רק בעניין עבירות מין הציבור מתעניין, זו בעייה. רק בעבירות מין מוצע סירוס אנסים, ולעומת זאת מי שיציע עונש פיזי (גם עונש מלקות) לכל עבריין אחר, רוצח או שודד, ייחשב הזוי. עובדה שלא מוכרת לי שום הפגנה בעניין עבירה שאיננה עבירת-מין. מישהו הפגין נגד סגירת תיק האי היווני? נגד עסקאות טיעון לרוצחים? ללוויתני סמים? על שחרור אפשרי של מאות רוצחים לידי הפלסטינים? הפגנת המונים נגד שחרור איוון דמיאניוק? לכן אני די נרתע מהתקרנפויות ציבוריות מכל סוג. אם הראיות נגד קצב טובות מספיק רק בשביל לקשור אותו לעבירות שהודה בהן, אז זהו זה. לא צריך לעשות בו לינץ' בכיכר העיר כאילו הוא כושי שאנס לבנה בארה"ב בימים היפים ההם. אילו היה סיכוי להרשיע אותו באונס מזוז לא היה מהסס להגיש כתב אישום. מזוז סתם טיפס על עץ, ורק אחר כך גילה שאין ממש עץ של האשמות באונס, אז כמובן נפל למטה

מסכים ללא לינץ, רק ל-7 שנים עמוק בצינוק

כפי שרשום בכתב האישום עליו חתום קצב ויובא לאישור בימ'ש. ומי שלא יודע מה רשום בכתב האישום מומלץ לו לקחת קורס מזורז בקריאה+הבנת הנקרא

Marion Silver

New member
מי שכותב הודעה כמו ריגולטו, לא הייתי סומכת

יותר מדי על כושר ההבנה שלו, למען האמת.

rigoletto111

New member
ברור, הרי אף אחת לא ניסתה לסחוט אותו

אסור להאמין למשפטנים, רק לזהבה גלאון שצווחת בכיכר העיר

כולם פספסו את הנק' העיקריות,ההישג

כששואלים משפטנים מה הם חושבים הם מדברים על עסקת הטיעון הם יאמרו שמדובר בהחלטה אמיצה לא פופולרית שפונה כנד המון משולהב המעוניין בלינץ' ותקשורת צהובה, משפטניות מדברות על עסקת הטיעון כהישג שלא היה כדוגמתו בישראל ו/או במדינות אחרות "זוהי חשיפה תקדימית ויוצאת דופן של שחיתות בצמרת, ועדות נדירה על מימדי תופעת הפגיעה בנשים על ידי אנשי שלטון ושררה" אך במקום זאת ההמון עוסק בכל מלבד עבריינות מין נגד נשים, מזוז העלה מס' טענות שהתעלמו מהם כמעט כולם- בהסכם הטיעון מודה משה קצב בביצוע עבירות מין חמורות, חלקן מעשים מגונים המהווים פשעים, שעונשם המירבי 7 שנות מאסר הנשיא הנבצר/היוצא קצב יהפוך, לאחר אישור ההסכם על ידי בית המשפט, לעבריין מין בעל קלון וסטיגמה, כמובן שההמון המשולהב הצמא לדם שידיעותיו בתחום דלות עד אפסיות מעונין רק בלינצ' כבר לפני חצי שנה הובטח לו אונס והאספסוף רוצה לראות את ההצגה הכי טובה בעיר, אך אבוי מזוז גנב לו אותה ועכשיו הציבור מבקש נקם. המשך יבוא?...

למעלה