מה הקטע עם העיסקה הזאת?

magenta73

New member
אופס... ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, היא חמודה. קטנה כזו... עם ג'ינס על אופניים. זה היה חמוד.

ד נ י ת3

New member
אני יודעת שאני מועמדת עכשיו לסקילה כשאני

אומרת ש.. אני מאוד מעריכה אותה. היא אומנם עשתה טעויות פוליטיות, אבל מבחינת תמיכה בזכויות אזרח - היא אחלה. שרת ביטחון לא הייתי עושה אותה. אבל בהחלט משהו שקשור בחברה. אישה עם אמביציה, עוצמה, שלא מפחדת להגיד את מה שיש לה.

ד נ י ת3

New member
ראיתי את הראיון של מני מזוז ב"פגוש את

העיתונות". אני חייבת להודות - הראיון הזה הותיר אותי עוד יותר מבולבלת. האיש אמר שם שקצב הוא עבריין מין סידרתי. שקצב ניצל את א'. שקצב שיקר בעדותו. הדברים האלו עוד יותר עוררו בי תמיהות לגבי עיסקת הטיעון. עצוב שאלו פני הדמוקרטיה שלנו.

bvb6

New member
זה שהוא עברין לא אומר

שניתן להרשיע אותו !!!

bvb6

New member
סתם באתי לראות מה הפמניסטיות ( כאן )

חושבות על השערוריה האחרונה , אבל כנראה שפמינזם הולך ופוחת חוץ מזה שגדר ההפרדה מצטלמת הרבה יותר טוב מא'

פמניסטיות לא פוחתות, אלא החלאות מוצאות מהארון

להגיד בפורום סינגלס שבאת לראות מה חושבות פמניסטיות זה כמו לבוא לפורום חוק ומשפט ולשאול אותם מה הם חושבים על התוצאה מנצסטר ליברפול, אתה צריך הכוונה?

bvb6

New member
אולי מה שהיה במשחק ההוא רלוונטי לענין

חוץ מזה שהפורום הזה ( כאן ) יותר מאוזן , בעיקר בזכותך

magenta73

New member
עצוב...

מעבר לכך שלא צריך להיות פמיניסטית בשביל להילחם או לצאת נגד אונס, הרעיון שאנשים חושבים שזה קשור רק ל"פמיניזם" ולא רואים שמדובר בתמונה הרבה יותר גדולה, כמו זכויות האזרח והאדם הבסיסיות... והרגשת הקבס לגבי כל השחיטות שיש לנו במה שנקרא "פוליטיקה"... ונבחרי העם. די מבחילה אותי... אבל שוין.

bvb6

New member
לדעתי , אם הפמניסטיות ( לכאורה ) התאיישו

מהמצב המוסרי במדינה , מה ילינו על היועץ המשפטי - וזאת כוונתי - כי לי היה נדמה שלמישהו עוד אכפת,

magenta73

New member
אין לי מושג.

הכל, כרגע, בעצם תלוי בשופט המחוזי אליו תגיע עיסקת הטיעון, לא?... אם הוא יקבל אותה או לא. היו שם קולות על בג"צ, למרות שאני לא ממש מבינה מה בג"צ יכול לעשות, האם בג"צ עצמו יכול לצאת נגד העיסקה? אין לי מושג. אם משהו יכול להעיר את עיני, אני אשמח.

bvb6

New member
בג"צ יכול לערער על עצם העיסקה

בשבתו כבית דין לערעורים , ישנה אפשרות שא' תדרוש מבג"צ לקיים הליך מלא גם לא הבנתי למה א' מסתתרת מאחורי הקוביות של הטלויזיה

magenta73

New member
כשתעבור אונס מיני

ואז אונס תקשורתי על האופי שלך, אולי אז תתחיל לנסות להבין. ובכל מקרה, טוב לדעת. לילה טוב.

bvb6

New member
עובדה שגילה לא מסתתרת למרות שהיא נשואה

לאנס סידרתי

belli80

New member
לכן כל כך

צחקנו, בנזוגי ואני, כשבגינות סחרוב ראינו שלט שמקדם בברכה את באי "הכינוס השני לאיכות השלטון" שמתקיים, מסתבר, בבירה הצוננת. זה הרי כל כך תסריט של סיט-קום : לחזור מהפגנה שצועקת על מערכת שלטון אחת, למה היא מעוותת את הדין כשמדובר במערכת שלטון שנייה, ובתמונה הבאה לראות שלט שכזה.. חוויה משעשעת, אין ספק. לילה טוב. עכשיו באמת.

למעלה