מה הקטע

מה הקטע

מה הקטע של בחורים שאני יוצאת איתם שמנסים להשכיב או למזמז בפעם הראשונה איפה הבחורים ההם ,,,,,,,,, אילו שנותנים את הסוודר או המעיל שלהם שקר לבחורה, לא מבקשים ממני את הז'קט איפה הבחורים שלא אומרים יש לך לכלוך ליד פה ותני לא לעזור לך לנקות בבקשה תעצמי את העיינים??? או מבקש לריב איתי למי יש חזה יותר גדול על מנת שיוכל למשש. תמיד בערב סטנדפט עומד איזה פלוץ ויורד על החברה שלו , הוא שכח שאתמול דווקא אתמול היא הכינה לו ארוחת ערב לאחר שדפק את הרכב שלו????? יש אנשים נורמלאים בעולם הזה?????????

LEATHER REBEL

New member
יש כאלה שאת מחפשת

אני. זה אולי יישמע מוזר, אבל אני אחד מה "לא חארות".

aaa123

Member
היום זה עדיין מחר

את כתבת את ההודעה שתגיבי מחר קצת אחרי שנכנס ה11 בדצמבר ,והיום עדיין 12 בדצמבר.

purplegiraff

New member
איזו קטנוניות...

אבל אתה צודק

aaa123

Member
איזו פנטזיה? לעלות עלייך?

אני לא רואה סיבה שהגבר יהיה למעלה ולא האישה.

bioc1

New member
נראה לי שהתבלבלת בכמה סימני פיסוק...

ההודעה שלך לא ברורה בכלל מבחינה תחבירית.

ufffnick

New member
יש המון אנשים נורמלים.

למעשה, רוב האוכלוסייה "נורמלית". אם יש לך ציפיות מסויימות מאדם שעומד מולך, והוא לא עומד בהן, זה לא הופך אותו ל- "לא נורמלי". גם לא לחתיכת חרא. אם יש לך ציפיות מסויימות מאדם - תוודאי שהוא מודע אליהן, כך אף אחד לא יתאכזב/יפגע מזה. לגבי הסטנדאפ - ברוב המקרים - לסטנדאפיסט אין שום חברה, ואפילו הבדיחות לא באמת קשורות לחיים האמיתיים שלו. זו האומנות שלו, לקחת מצבים בחיים שלו ולהלביש עליהם אירוע דמיוני מוקצן כדי להצחיק. לרוב זו לא האמת (אבל יש יוצאים מהכלל).

"נורמלי" או לא, ו"חרא"...

הם הגדרות די סובייקטיביות. לנסות להשכיב מישהו/מישהו (אני אהיה הוגן מבחינה מגדרית) בדייט הראשון, בלי שהצד שמנגד יראה סימנים שזה מה שגם הוא רוצה זה בהחלט לצאת חרא, גם לפי הספר שלי, ולשאלה המתבקשת: "אבל זה בעצם ביצה ותרנגולת: אם אני לא ארמוז איך הצד שמנגד ירמוז לי כדי שנוכל ללכת להזדיין כמו שני שפנים, או תרנגולות?" אני עונה: "טוב מאד אם לא. דייט ראשון אמורים לתהות אחד על קנקנו של השני, אם כל מה שמעניין אותך בדייט הראשון זה לזיין מה שאתה בעצם מחפש זה סטוץ או יזיזות ולבוא לדייט, שבו הצד שמנגד כן מחפש מערכת יחסים ואתה לא אבל להציג את עצמך כמי שכן, במטרה, אולי, לזכות בזיון זה לצאת חרא". בקשר לסטנד-אפיסטים אני מסכים עם מה שאמרת אבל בכל זאת, בתור מי שהיה בכמה וכמה הופעות של כמה וכמה "אמני" סטנד-אפ... כמו כל דבר בישראל סיינפלד הם לא יהיו. ההומור הסטנדרטי של סטנד-אפ בישראל הוא למצוא בקהל את הדמות הכי עלובה, הכי מסכנה, הכי מפוחדת ולעשות לה את המוות למשך כל ה"מופע", כשמדי פעם, כדי שחלילה הקהל לא יבין שזה מה שהם עושים (לא שלקהל אכפת... כל עוד שהם לא הקורבן הנבחר כמובן!) מספרים גם איזה בדיחת פיפי-קקה. גם סוג של לצאת חרא אם לומר את האמת: אני משלם כדי לצחוק מסיטאוציות חיים מוקצנות, לא על מישהו/י מסכנים שזה לא היום שלהם. הכל סובייקטיבי, הכל תלוי באדם ובתפיסה שלו את הקורות אותו.

ufffnick

New member
סובייקטיביות

היא מילת המפתח כאן. בעניין הדייטים, לא רואה שום דבר רע בלהיכנס למיטה בדייט ראשון, ובכוונה לא משתמש במושגים כמו להשכיב או להוציא זיון. כל הנאמר על ידי מדובר על עניינים של הסכמה הדדית ולכן, אין כאן "משכיב ומושכבת" וכד'. כוונתי היתה, שאם יש לה ציפיות מסויימות מהצד השני, כמו לדוגמא בלי מגע בדייט ראשון (בלי מגע!!! לדבריה היא מכילה מיזמוזים בזה), שתדאג שהצד השני יבין את זה מלכתחילה, או לפחות אחרי הניסיון הראשון למגע. מקריאה נוספת את דבריה, אי אפשר להבין מה קרה שם, אי אפשר להבין מי מנסה להשכיב אותה ובאיזו מידת אגרסיביות, ואי אפשר לדעת אם הוא רק ניסה ליצור מגע כלשהו. ולא, להימשך למישהי (גם בדייט ראשון) ולנסות ליצור מגע, זו עדיין לא עבירה (אם זה נעשה באופן שאינו כופה מגע על הצד השני), זה מאוד הגיוני וטבעי שיהיה ויותר מהכל - זה ממש ממש ממש לא להיות חרא. במיוחד כשאינך יודע אם היא מעוניינת במגע או לא, ואם כן, עד איזה גבול או אופן. נכון, יש דרכים לדעת לפני ניסיון מגע ראשוני, אבל אי אפשר לצפות ממישהו לעשות את הצעדים שהצד השני מפנטז עליהם. יש את מי שיפנטזו על ההוא שיבוא ויקטוף אותן מהבית קפה הישר לסקס סוער ויש את אלה שירצו להיות המובילות - לוותר על הבית קפה וישר לחתוך למקום אינטימי, ויש את אלה שירצו לקחת את זה ממש לאט. עד כמה שאני יודע, טלפתיה זו עדיין סוג של פנטזיה. אז לקבוע מפריקת זעם אחת ארוכה של ישהי, אי אפשר ללכת כל כך רחוק ולקבוע מי חרא ועד כמה. אבל אפשר לקחת את הדברים לאיזושהי פרופורציה ושפיות. בעניין הסטנדאפ - אתה מדבר על מקרה ספציפי בו חברתו של הסטנדאפיסט בקהל והוא יורד עליה בלי סוף. לא נראה לי שזה העניין, ואתה יודע מה? גם אם כן, אולי, יש סיכוי פעוט וזעיר, שהיא נהנת להיות מרכז ההופעה ויודעת שהמטרה להצחיק ולא יותר מזה (אתה יודע, יש כמה אנשים בוגרים שם בחוץ שיודעים לקחת עניינים בפרופורציה). אז למה זה הופך להיות ממש לא בסדר?

whasuuuuuup

New member
אני אישית

כשראיתי "עלילות משה בעיר הגדולה" בפעם השניה ישבתי בכוונה מקדימה ועשיתי לטל ולמשה עיניים. וזה עבד!! הייתי שרטוקה דץ! וואסאאאאאאפ, מישו זוכר את זה?

hi07

New member
לדעתי..

אפשר להבין כבר משיחת הטלפון הראשונה או ההתכתבות איתם , איך ייראה הדייט.. אולי משהו שאת משדרת להם (נחמדות, פתיחות, חופשיות) גורם להם לחשוב שיוכלו ישר להתחיל בהילוך חמישי..רק אולי.. למרות שלצערי הרב יש הרבה גברים שקצת משחקים אותה לפני הפגישה ובפגישה פתאום את רואה פרצוף אחר.. היה אחד שדיבר איתי בטלפון על עצמו והצטייר כבחור רגיש ובוגר .בפגישתנו הראשונה (והאחרונה) לא הפסיק לשלוח ידיים : "זו גם דרך להכיר".. באותו הרגע נגמר הדייט . אז לפעמים קשה לנו לדעת מראש אבל חשוב להציב גבולות כי יש גברים מסוימים שמפרשים נחמדות וקלילות כהזדמנות פוטנציאלית וממשית לסקס. ואגב, הם לא האשמים היחידים..המצב היום בחברה מביא אותי לחשוב שגברים הפכו לנשים ונשים הפכו לגברים... נשים כבר למדו את ה"שיטה" וענינים שבלב כמו רגש, ביטחון ושייכות פינו מקומם לכיבוש, אתגר,השגה, אינטרס, חשק אימפולסיבי וכו'.. וגברים התחילו לאזן אותנו ולהתנהג בצורה מעט נשית - כמו זה שביקש ממך את הז'קט כי קר לו.. אולי לא כולם מסכימים איתי.. לא נאמרו הדברים כדי לפגוע חלילה.. אני פשוט חושבת שקיבלנו (כנשים) מה שרצינו כל השנים ואנחנו לא ממש מרוצות מהמצב החדש ומתגעגעות לגברים של פעם.. ולא שהיינו בתקופה של פעם אבל משום מה אנו יודעות שהדברים היו אחרת..

למעלה