מה הקטע

שכחנו שהבחורות בארץ כאלה להיט

הממ או שלא

אני חייבת להגיד לך משהו

אני מצאת באריזונה עכשיו ואני יצאתי כל לילה בסופשבוע האחרון שהיה וכל הבנות פה לבושות כאילו אמצע יולי וכל הבחורים שאיתם אני תמיד רואה שהם נותנים לבחורות את הז'קט... וזה עשה לי צמרמורת בלב , כמה רומנטי וכמה ג'נטלמני ולמה הישראלים לא ככה

aaa123

Member
לי ממש אין בעיה לתת לבחורה את הז'קט

אבל כרגע אפשר לומר שהסטטוס שלי הוא לא בדיוק פנוי. אין לי חברה ,אבל יש מישהיא שמועמדת להיות חברה ,ואני מחכה להחלטות שלה(חבר שלה עזב אותה ,וכרגע היא מעדיפה להיות לבד אבל היא לא דוחה על הסף את האפשרות שאהיה בעתיד החבר שלה). אי אפשר להכליל על ישראלים,וחוץ מזה את מכירה רק סביבה מסויימת,ואלו שאת מכירה הם לא מדגם מייצג של הישראלים.

אני חייבת לציין

שלא נתקלתי בגבר אחד פה שיצאתי איתו לדייט ולא ניסה למזמז אותי אני הכ שונאת את המילה "זורמת" או "תזרמי" הוא מניח שאם לא בא לי לתת לו אני כבדה אני מחפשת את הגבר שמאס בכל המשחקים האלה ומאס בכל לילה בחורה אחרת אצלו במיטה שמחפש להיות עם מישהי שהוא איתה גם ביום שלמחרת וביום שלמחרת וכן הלאה.

העניין הוא

שאמריקה/הודו/אירופה הבחורות הרבה יותר זורמות. טוב נו אפשר להבין אותן , הרי בחורה שתשכב עם הרבה גברים שרמוטה לא? אחרי זה הגברים מתפלאים למה הבחורות פה כאלה קשוחות. אנחנו המצאנו את הדבר המפגר הזה , אז אכלנו אותה . בכל מקרה גם הבחורות גם הבחורים לא כאלה להיט צריכים לדעת למצוא את האיכותיים מבין כולם וזה אפשרי מאוד . ואין מה להתלונן על כלום כי זה לא יעזור וסופו של דבר ישראלי תמיד נשאר ישראלי

יש בחורים כאלה, פשוט...

את צריכה קצת להרחיב אופקים ולפקוח את העיניים... תסתכלי מסביבך קצת יותר במיקוד ואז תמצאי את אלה שהם פחות בולטים והם הג'נטלמנים האמיתיים כפי שאת תיארת...

אבירים,נסיכות מה זה משנה, בסוף כולם מתחתנים

מתברר שנורמאלי אצלנו זה מי שהולך אחרי העדר ועושה טעויות כמו כולם, גם מי שאהב להתווכח שוב ושוב כמה חתונה זה רע,מעיק,טקס מטופש ברגע שיבוא האדם ה"נכון" יאוץ ירוץ לחופה כאחוז טירוף, כמובן שכמה שנים אחרי(במקרה הטוב) יצטער על הטעות האיומה שעשה

ufffnick

New member
מקסים.

ממש מעורר השראה. כיף לקום בבוקר לעולם שכולו דבש. מצד שני, מה אפשר לצפות מאדם שמשתמש באופן כל כך מעוות וזול בזכרון השואה...?

לא שאנדר צריך אותו בתור מגן...

ולא, אם להודות על האמת, שאני רוצה לקפוץ להגנתו של אנדר (ולא, אופניק, למרות מה שכתבת פעם, ביני לבין אנדר אין שום ברית, למעשה בימי דברי הפורום כמה מהריבים הכי גדולים היו ביני לבינו) אבל הציטוט שבחתימה שלו שנוגע לשואה נאמר על ידי הפילוסוף תיאדור אדורנו ומופיע בספר "כל יום הוא טרבלינקה" של צ'ארלס פטרסון, חוקר שואה, שמוקדש ליצחק בשביס זינגר (הכותרת, "כל יום הוא טרבלינקה" היא משפט מתוך סיפור של בשביס) שעליו אי-אפשר לומר שזילות השואה היא נר לרגליו. אני אישית אמנם אינני צמחוני, אבל אני מסוגל להזדהות עם מי שחושב כך ולו רק מפני שאני מסכים לחלק הראשון של הציטוט, זה שאנדר לא מביא בחתימה שלו, זה שטוען שהאנושות, האדם, הוא יצור מזוויע.

ufffnick

New member
דווקא יצא לי לרפרף בדברי הכותב

לא מכיר את הסיפור של בשביס, אבל כפי שכתוב גם בויקיפדיה, קשה לומר שהספר התקבל בחיבוק ידיים. אני מהאסכולה שרואה בו זילות לשואה, אני מאלה שרואים בו שימוש מעוות במושגים שואתיים, גם אם המסר הוא מסר חשוב וצודק ברוב המקרים. זילות השואה משמעותה שימוש באירוע כואב להמון אנשים (אלה שחוו על בשרם וקרוביהם, בעיקר), כדי להעביר מסרים שאינם נוגעים לאירוע האיום עצמו. כאן, על אף ההתיימרות להיות צדקן ולהעביר מסר מאוד חשוב, השימוש בזיעזוע ע"י שימוש במושגים שנלקחו מעולם השואה, הוא זילות לכל דבר. וזה ממש לא משנה לי למה הכותב התכוון, במקרה הזה ממש לא בא לי להיכנס לנעליו וראשו המעוות של הכותב. למרות כוונותיו ה"טובות" של הכותב לגבי יחסינו אל בעלי חיים, זאת כדוגמא חיה של התעמולה הנאצית, השימוש בדוגמאות מהשואה הוא פרובוקטיבי מאוד במקרה הטוב. בוא ונסכים, שהבחירה בשואה, כמודל, יכול היה להימנע, ויכל לכתוב עם משלים ודוגמאות מעולם היומיומי ולא תחסר לו אפילו דוגמא אחת משלל הטענות. דבר אחרון, גם אם ניצול שואה מעורב בזה בדרך ישירה או עקיפה, אין זה אומר שזו אינה זילות. כאב, זה לא משהו שאפשר לנכס לקהל או עם, ובטח שלא לשפוט בודדים. וכאב זו לא נחלתו הבלעדית גם אם הוא לקח חלק בזה מבחירה או בעל כורחו. כוונות לחוד (של הכותב) - תוצאות לחוד (הספר).

DIGITAL MAN

New member
יש ועוד איך יש, הבעיה בכן

שמחפשות קודם כל הכי חשוב.... חיצוניות וחומריות שיראה טוב, לא שמן, לא נמוך לא... ולא... ולא... עדיף שיהיה עם תואר ראשון או מקצוע נחשק, ולא איזה פועל שחור (בניין או משהו כזה) שיהיה מבוסס, אחר כך אתן בודקות בפנים, מה האופי שלו, אחד כזה יבוא גם עם דרישות (שכנראה גם להשכיב אותך בערב הראשון) כמה שאני רדפתי אחרי בחורות שמצאו חן בעיניי והכרתי אותן והן דחו אותי לפני כן, וראיתי עם מי הן יצאו אז התייאשתי ומצאתי אישה לא כל כך יפה, הסתכלתי ביופי הפנימי ובאופי שלה (גם מישהי שהכרתי לפני כן) היום אנחנו נשואים 14 שנה, עם הרבה אושר ופירגון הדדי, תנו צ'אנס גם לגברים שנראים לא הכי מושלמים בעולם, ותסתכלו באופי הפנימי, אני מאמין שהוא יכסה על כל החומריות החיצונית. בהצלחה

aviavram

New member
נראה לי שנשארו בספרי האגדות

טוב נו חוץ ממני ועוד כמה יחידי סגולה שהמנהלת תגבה מהר על דיסק

למעלה