מה הקטע

המשפט האחרון שלך...

(גילוי נאות מראש: אני לא מגיב לך אישית, חלילה. אני כותב את דעתי על נושא מאד גדול שאת פתחת אליו את הדלת בתגובה שלך. ממש ממש שום דבר אישי). הוא לדעתי שורש הבעיה: גברים מחפשים נסיכות ונשים מחפשים אבירים. אני אומר את זה כל פעם מחדש וזה עוד לא נמאס לי: כל מחפשי ומחפשות האבירים והנסיכות מוזמנים לעזוב לרגע את סיפורי האחים גרים ולהתחיל לקרוא ספרי היסטוריה: אבירים היו בסך הכל ברברים שירשו כסף מהוריהם ומלבד לזה היו בורים ונבערים (וגרוע מכך, מושחתים ואלימים שהרי הכסף שלהם קנה להם כל דבר שרצו, כולל את רחמי בית המשפט, אם בכלל הגיעו אליו) ונסיכות... ההיסטוריה משופעת בנסיכות: סטפני ממונקו שבגדה בבעלה עם מאמן הכושר שלה, ילדה לו ילד ואז בגדה בו(!) עם שומר הראש, דיאנה... משהו צריך שאני אזכיר לו את דיאנה או המחותנת שלה הדוכסית פרגי ואידך, זיל גמור. אנחנו יודעים שפעם היה יותר טוב?! אנחנו יודעים שפעם גברים היו "גברים" ונשים היו "נשים קטנות"? ונגיד שכן, נניח שזה היה המצב, שגבר היה מאצ'ו ואישה הייתה בובת חרסינה... אני די בטוח שאת בתור בחורה לא רוצה לחזור לתקופה ההיא, אני בתור גבר ממש לא רוצה לחזור לתפקיד הסטריאוטיפי ההוא. אבל, כמו שכבר הגענו למסקנה בשרשור אחר: זה הרבה יותר קל ונוח לומר "ככה צריך להיות" או "ככה היה פעם" ולכן כל מי שלא עונה על הסטנדרטים של פעם (!)לא מתאים לי היום(!). גאונות צרופה, ממש.

hi07

New member
תודה על תגובתך

למעשה, אני מבינה בדיוק את מה שאתה אומר..אבל אני לא מדברת על אבירים ונסיכות.. אני מדברת על ערכים שנעלמו.. שפעם היו במידה פחות בולטת ומוגזמת מהיום.. גם פעם הייתה שחיתות, ואפילו היחס לנשים היה יותר גרוע כי הן היו תלויות מדיי בגבר כדי להגן על עצמן.. אכן כן..מסכימה איתך. אבל אני מדברת על משהו אחר.. על הרומנטיקה.. על החיזור ועל כך בעצם התחיל כל השירשור.. על התנהלות הגברים בזמן "החיזור".. שהרי , גם נשים הרשו לעצמן פחות.. וכיבדו את עצמן יותר (בעניי) ..מתירנות הייתה פחות מקובלת. אני לא מאמינה שיש לנו "סטנדרטים של פעם" כי לא חיינו פעם.. אבל אנחנו מרגישים לפי אחוז הגירושין, הבגידות, הקושי העצום בלמצוא זוגיות.. עד כמה הדברים השתנו .. חלק לטובה חלק לרעה , ועדיין.. ככל שאנו מתפתחים ומתקדמים.. אנחנו מאבדים קצת מהבסיס.. מהפשטות..הערכית , המשפחתית, הכי חשובה מכולם.. והתחושה שלי היא אנרכיה..כאוס.. **טוב נכנסתי לדיון פילוסופי על הבוקר.. שיהיה לך יום נפלא.. ולכולם..

whasuuuuuup

New member
שאלה, לידע כללי

אם מישהי שוכבת עם מישהו בפגישה ראשונה או כמו שנכתב כאן מתמזמזת בפגישה הראשונה זה אומר שהיא לא מכבדת את עצמה?

hi07

New member
תשובה

אני לא שופטת בחורה על התמזמזות או סקס בפגישה הראשונה.. זו זכותה המלאה. אבל בהחלט נותנת דעתי על כך.. בחורה שמצפה מגבר להעריך אותה ולראות בה משהו רציני ולא ריגוש חולף צריכה להבין שככל שתתן מעצמה יותר מהר ככה העניין בה עלול להיעלם יותר מהר.. את קובעת את ה"מחיר" שלך. אם את רוצה גם סקס ותו לא זו זכותך המלאה להתנהג כמו שאת רוצה..אבל נדיר מאוד שיתפתח ממקום כזה משהו אמיתי רציני וארוך טווח.. (נדיר, לא בלתי אפשרי). אם את רוצה בזה כמובן. סתם למשל.. אתן לך דוגמא..הכרתי פעם בחורה שממש חיפשה אהבה.. הייתה יוצאת המון לדייטים.. היא חיפשה משהו רציני אבל כל דייט שלה נגמר בסקס..והיא לא הבינה למה אחרי זה הם לא התקשרו יותר... היא חשבה שברגע שהיא "תתמסר".. הם ירצו בה יותר... היה אחד שכן יצר קשר אבל אחרי שבועיים של סקס הוא אמר לה שלום. לדעתי היא לא ממש כיבדה את עצמה..הכל היה זמין מדיי וקל מדיי עבורם ולפחות אם הייתה יוצאת מרוצה ולא פגועה מהמצב הייתי אומרת ניחא.. ויש הרבה בנות היום שצמאות לאהבה אמיתית אבל מוכנות לקבל אותה בצורה אחרת, ומוכרות את עצמן בזול, ולו בשביל מעט תשומת לב.. ואני אומרת את זה כאישה. אל תתמרדי על דעתי.. זו רק דעתי

ולדעתי...

אין כללים, וסקס בפגישה הראשונה יכול להיות מאוד נכון במקרים מסויימים ובמקרים אחרים לא.... לא ברור לי למה צריך להעריך פחות מישהו בגלל שהוא עשה סקס בפגישה הראשונה, כמו שלא ברור לי למה שקשר שהיה בו סקס כבר בתחילה נדיר שיהיה רציני, עמוק וכו'... מהניסיון שלי זה לא כך, ואולי אפילו ההפך... בראיין נו שקס ביפור מאריג'!

hi07

New member
בוא נסכים..

שאנחנו לא חייבים להסכים על הכל
**ויש לציין שהסכמתי איתך בהחלט שאמרת לי "לברוח".. זוכר?? כך עשיתי
הכל עניין של אופי, אישיות, ערכים, חינוך, פתיחות.. כל אחד מאיתנו חווה את הדברים אחרת..אולי אני קצת יותר רגישה ורומנטית ..אולי בגלל זה אני לוקחת את הדברים אחרת ממך.. הביטחון שלי והפתיחות שלי עם מישהו ניבנים לאט ואני לא יכולה לשכב עם מישהו אחרי פגישה אחת..אני גם לא מאמינה שמישהו שאזרום איתו כבר בדייט הראשון למיטה יתאמץ כל כך אח"כ להרשים אותי ולכבוש אותי.. אני זקוקה לחיזור הזה..אבל זאת אני
ואני עדיין מחכה לתשובה שלך משירשור אחר...(רמז : זה קשור למשהו אדום..לא ..לא דם)

../images/Emo45.gif

בד"כ אני לא שוכבת בפגישה ראשונה וגם לא שניה, בודדות הפעמים שעשיתי את זה, אפשר לספור על יד אחת. אחת מהפעמים הובילו למערכת יחסים של חצי שנה, פעם אחרת הבחור טען שהוא נקשר אליי ואז אני כבר לא רציתי. נראה לי שאני צריכה לעשות את זה יותר. שרון נו ריליישנשיפ ביפור שקס

purplegiraff

New member
יו זה כל כך תלוי!

בסוג הגברים, לדעתי, ובאיך הבחורה... אני חושבת שכמעט עם כל הגברים בחיי שכבתי בפגישה ראשונה או שניה... כי רציתי, (וכן, היו לי חים לפני ה7 שנים הזה) ולכולם היה ברור שמדובר בבחורה איכותית, איש לא זלזל בי וכמה מהם נהיו לי בני זוג רציניים לחלוטין, גם זה של ה7 שנים, אגב- בדייט ראשון!!! אלו שלא נהיו בני זוג- אז זה לא היה בגלל הסקס. הגברים שיצאתי אתם, למזלי הרב, נבררו ונבחרו בקפידה רבה כי הייתי אז בררנית להפליא... לא יודעת מה יהיה עכשיו... בקיצור- אני מכירה עוד נשים עם חוויות כמו שלי! אז ההכללות האלו- בעיתיות בעיני.

purplegiraff

New member
אויש אני מפילה את עצמי בפח

אז שאף גבר פה לא ינסה לצאת איתי לדייט עכשיו רק בגלל מה שכתבתי, וכמו שאמרתי כבר, זה היה לפני, כבר 8, שנים. היום אני הרבה יותר רגועה...

טוב, עזבי שקס...

סלט חצילים את נותנת בפגישה הראשונה?? אם כן, אז תגידי לבחור של היום בערב שאמרתי שהוא מניאק! בראיין שאול קנאה...

purplegiraff

New member
תלוי...קישואים ממולאים, אתה נותן?

כי טענו כאן שזה תפקידך, למ"ם נדמה לי, בעל הטענה... אם כן, אז אולי...

קישואים? פויה...

טוב, לא פויה, אבל לא אוהב בדר"כ ... ואל תקשיבי לו, אני הודעתי כבר שאני בכלל מכופף בננות! בראיין ולא במובן ההוא ששיר חשבה עליו אז רחמנא ליצלן...

purplegiraff

New member
טוב נו, בננות כפופות כבר יש לי

בבית, אז תצטרך להציע משהו יותר חדשני...

אני עושה דברים גם לארטישוק...

מה אני עושה לו? זה באמת סוד שמור שבשבילו תצטרכי להכין מינימום מרק אפונה...

purplegiraff

New member
יאללה! I DARE U

מחכה המרק. ג'ירפה, מכסחת את הדשא בחצר במספריים... למה? צוואר ארוך, קשה ללחך...

למעלה