דיברנו על לתת סלט חצילים בפגישה הראשונה במקום שקס! ורק שתדעי, זה שהגענו כבר למרק אפונה אומר שעברנו שלב... מה שנקרא: הסלמה ביחסים! בראיין ג'רי, תעשי לי ג'רף!!
בראיין עם בעיות זכרון! שים לב!התחלנו כבר עוד קודם ממרק אפונה! כולל מתכון! אז מה זה אומר? ואני לא אמרתי שאני נותנת סלט חצילים במקום, נו אני כבר לא יודעת מה לכתוב פה.... ובסופו של דבר הוזמנת רק לטעום משו... ותראה מה קרה! נשארת רעב, אפרוח מסכן שלי... ד"א ההוא מהדייט כבר טעם מהמרק בעבר בלי שומקשר לדייטים... אבל אם אתה ממש מתעקש אני מוכנה להאכיל אותך מרק וגם סלט חצילים כתחליף לדייט! מה דעתך? איך אני?
ראיתי שבכלל דברנו על- "מה אתה עושה לארטישוק"- הסוד הגדול, תמורת סלט חצילים.... אז שקס????????????????? ואיך אתה רוצה שאעשה לך ג'רף ממרק אפונה? מהידע שלי בביולוגיה ג'רפה סגולה ומרק אפונה יכול לתת רק ג'ירפונה סגולה..... לא טחונה, אך גם לא מאד מוצקה...
בעניין הבטטה אני מסכימה, גם אני טחנתי... ובעניין ההשאלה - אני בהחלט בכיוון עיסוקי אוכל, רוצה? ובראיין- גם אני הייתי מרגישה מרומה... בכלל, ת'אמת? יכולתי לענות לך על זה בעצמי... אבל הדו שיח שלכם שיעשע אותי...