מה הקטע

שני דייטים באותו יום??

פרועה שכמותך...
בראיין מרייר כל הדרך לתורו המיוחל...

purplegiraff

New member
דייט? ../images/Emo12.gifדייט?!

איפה ראית את המילה "דייט"???? מרק זה לא דייט, זה אוכל! שמחה על ההזדמנות לתקן לך את עולם המושגים....

אבל אבל...

דיברנו על לתת סלט חצילים בפגישה הראשונה במקום שקס! ורק שתדעי, זה שהגענו כבר למרק אפונה אומר שעברנו שלב... מה שנקרא: הסלמה ביחסים! בראיין ג'רי, תעשי לי ג'רף!!

purplegiraff

New member
מה יותר גרוע מג'ירפה מבולבלת?

בראיין עם בעיות זכרון! שים לב!התחלנו כבר עוד קודם ממרק אפונה! כולל מתכון! אז מה זה אומר? ואני לא אמרתי שאני נותנת סלט חצילים במקום, נו אני כבר לא יודעת מה לכתוב פה.... ובסופו של דבר הוזמנת רק לטעום משו... ותראה מה קרה! נשארת רעב, אפרוח מסכן שלי... ד"א ההוא מהדייט כבר טעם מהמרק בעבר בלי שומקשר לדייטים... אבל אם אתה ממש מתעקש אני מוכנה להאכיל אותך מרק וגם סלט חצילים כתחליף לדייט! מה דעתך? איך אני?

purplegiraff

New member
והיום, במבט מפוכח של בוקר

ראיתי שבכלל דברנו על- "מה אתה עושה לארטישוק"- הסוד הגדול, תמורת סלט חצילים.... אז שקס????????????????? ואיך אתה רוצה שאעשה לך ג'רף ממרק אפונה? מהידע שלי בביולוגיה ג'רפה סגולה ומרק אפונה יכול לתת רק ג'ירפונה סגולה..... לא טחונה, אך גם לא מאד מוצקה...

hi07

New member
הכנתי מרק עדשים סוף!!!

וטחנתי אותו כמו שעושים לתינוקות... יאמממממממממייייייייי ג'ירפפית שלי אולי נפתח ביחד מסעדה??

../images/Emo18.gif מי גונב לי את הג'ירף??!!

חוצפה כזו.... וחוצמזה, איזו תחרות על בראיין, בראיין יקירי, עבר זמן מה מאז חשת כה מחוזר, לא? נגיד... חודשיים בערך?!
אגב, המרק אפונה של הג'ירף לא טחון. והוא טעים יותר כך. או כמו שהגי'רף עצמה אמרה פעם: אני אוהבת להרגיש שאני אוכלת את המרק...

purplegiraff

New member
את הירקות שבמרק, יא סטלנית!

ועדשים הרבה פחות מתפרקים לבדם מאפונה ולכן בד"כ צריך לעזור להם.... בואי בואי כבר לקורס בישול.... בלי אווזים, מבטיחה...

hi07

New member
../images/Emo71.gif

במרק ירקות גם אני לא טוחנת כלום.. אבל בעדשים, אפונה, בטטה ... זה כל הכייף.. המרקם שלהם.. לא גונבת את ג'ירפפית.. לקחתי אותה בהשאלה...
ועם בראיין זה היה על בסיס עיסקי בלבד
אני עדיין מרגישה מרומה בעיסקה זו..

purplegiraff

New member
אפונה=ירקות....מבחינתי.סוג של..

בעניין הבטטה אני מסכימה, גם אני טחנתי... ובעניין ההשאלה - אני בהחלט בכיוון עיסוקי אוכל, רוצה? ובראיין- גם אני הייתי מרגישה מרומה... בכלל, ת'אמת? יכולתי לענות לך על זה בעצמי... אבל הדו שיח שלכם שיעשע אותי...

Barvazoom

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

חחח... מה זה חיזורים? תיכף פוצחים פה ב - Kitchen's hell הישראלי האינטרנטי!!

OriIdan

New member
אפשר לצאת איתך? ../images/Emo13.gif

טוב זה בצחוק, לא אצא עם אשה רק בגלל הסקס בפגישה הראשונה או בכלל לא רק בגלל הסקס.

למעלה