מה הקטע

אישון36

New member
את מחפשת רכות מסויימת

יש כאילו שיקראו לזה אהבה. יש כאילו שיגידו שדי בתשוקה. אבל.... יש כאילו שיגידו שדי בעדינו טיבעית. ולבסוף יהיו כאילו שיבקשו סוודר. או לפחות לא גיזען. אז מה שיש לי לומר הוא שאת יורה נמוך, אולי תגידי אני רוצה הכל, מגיע לי, ולא תפרטי לפרוטות של אילן את הצרכים שלך ? אישון. התנהגות נחותה.

אוקיי...

ואת אבוללה את מכירה??

cheshire9

New member
איפה איפה הבנות ההן

שידעו לתת סטירה כשצריך להגיד לא וממש להתכוון לזה אבל גם לקפוץ למיטה בלי נקיפות מצפון וכל מיני חישובים - אם זה התאים להן באותו רגע........ כנראה שהן הלכו עם הגברים הנורמלאים (גבר + תרמילאי = נורמלאי ?) ורק אנחנו נשארנו פה..... חרמנים, חצופים, ומתנסחים גרוע.....

האדם היחידי שעשה את היום

היום זה היה הלקח הגדול ביותר בחיים שלי מילה או מילים יכולות להביא עליך מבול של צרות או של מילים קשות מה בסה"כ הכוונתי בקטע הקצר שכתבתי אתמול לצחוק???? התברר שכאילו דברים אסורים כי תמיד היו אנשים שלא יבינו נכון ויעשו מהומה מכל זבוב וידברו לא יפה או יעלבו זה עצוב כמו שזה מעייף. אבל זה מלמד מאוד , ומשכיל, חלטתי כבר לא הגיב, ואחרי מה שאתה כתבת אז חשבתי לענות, אבל כרגע אני מעדיפה להשקיע את אנרגיות על דברים יותר חיובים מאשר לכתוב פה,אני אחלתלךשתמצא את אשר ליבך חפץ ושיהיה לך חג שמח!!!!!

cheshire9

New member
../images/Emo25.gif

אכן - ילדה קטנה ומוזרה ........ את התכוונת בצחוק. ואני התכוונתי כפליים.... בצחוק כפול ומכופל. עוד לא הכרנו - אבל אם תדפדפי קצת אחורה בפורום תראי שאני אף פעם לא ממש רציני. שיהיה לך יום נפלא ! ! ! !

aaa123

Member
היא הבינה שאתה לא רציני

הכותרת של ההודעה שלה היתה "האדם היחידי שעשה את היוםו" הביקורת שלה הופנתה כלפי כל התגובות האחרות שלפני 20:48 של אתמול.

אני מכיר אחד כזה ג'נטלמ'ן אבל יש לו כבר חבר

לבחורות יפות יותר מתנהגים בד"כ ביותר ג'נטלמניות מאשר בחורות פחות יפות

purplegiraff

New member
כאן אני לגמרי עם אבירן

אני לא אקלל אותך באלף קללות שמגיעות לך כאן על המשפט המגעיל הזה רק כדי שלא ימחקו לי ת'הודעה, ולא בגלל שהחלטתי לרחם עליך. אז אייקונים במקום:
וכ"ו. מקווה שלפחות דמיון לדמיין מה כל זה אומר יש לך...

אני כזה! ../images/Emo97.gif אני נורמאלי!

אני חושב שה"מרוץ" הזה אל השדיים, הדחף החייתי הזה לשלוח יד לחזה עוד לפני שאתה מכיר את הבחורה, הוא ממש ברברי... אני לא מנסה למזמז לבחורה את החזה בפגישה הראשונה. בראשונה אני ממזמז את התחת... אני טיפוס של תחת אין מה לעשות. הוא הרבה יותר כיפי. יש משהו בעגול השקסי הזה שגורם לך לרצות לתפוס אותו, ולשכוח מהכל בדרך. כולל הציצים - אותם לרוב אני משאיר לפגישה השניה או השלישית.

למעלה