מה הקטע

אתה לא יודע את כל הפרטים

ולכן אין לי מה להגיב........ כמו שאמרתי הבנתי את המסר שיהיה לך יום טוב והמשך חיים מהנה מדובר בשתי בחורים שונים ושתי סיפורים שונים אבל עזבו כדי להקשיב צריך קודם לדעת לא לשפוט, זה לא משנה בת כמה אני, ממש לא מאחלת לך רק בריאות ואושר

אישון36

New member
יתכן ולא הבנתי ולו דבר

ואם כך אני מתנצל מעומק הלב אם פגעתי בך (וגם אם לא). ראוי ונכון מצידי לחדול ברגע זה את ההתנגחות הטיפשית הזאת, אז אשמח לראות עוד ממך כאן באתר, אשמח לשמוע את דעותיך השונות. ומי יודע אולי אפילו נהפוך לזוג אוהבים. (בצחוק, ממש בצחוק, רק צחוק). אישון. ניו טוף.

אומרים שקול אחד לא משנה

אני מרגישה שסה"כ הבעתי את דעתי, בצורה כנה, דעה היא דבר שאנחנו חושבים אבל לא בהכרח נכונה כמו עובדה. עובדה שאני בחורה ולא בחור שאתה כותב בפורום אתה לא מצפה שאנשים יקראו לך ילדה קטנה ויכנסו למרדף השמצות מכוער קל להיות המון מול קול קטן אחד, להעליב ולפגוע, גם לי יש דעות רחבות על המון נושאים אבל זה לא אומר שהדעה שלי היא זו שקובעת והיא הצודקת היחידה, האמת המוחלטת דעה היא איך שאנחנו רואים את הדברים דרך עיניים שלנו בגלל חויות שונות שעיצבו אותנו ככה אני פעילה נגד שנאת חינם זה מדהים כמה אנשים קל להם להדלק ע"י שמועה או מילה של מישהו ולהדליק מדורות שינאה גדולה חשבתי שפורום הוא מקום שניתן לשמוע דעות של מישהו אחר לא להסכים איתם תמיד אבל לשמוע ולדעת גם לסננן אני מסתובבת בהרבה פורומים ואם יש משהו שמישהו כתב על נושא שלדעתי צריך עוד דעה אני מוסיפה אותה אבל ע"י כפיה וזילזול בגיל או במקור האדם, וכמובן ע"פ הפרטים שנתן ולא מסיקה מסקנות חותכות שהיתי בצבא המפקד שלי אמר לי אנשים עוד ישנאו אותך בגלל שאת כנה ואומרת אמת חבל לי שכך הדברים יצאו הובהר לי בצורה מאוד יפה שכן לא המקום להביע את עצמי ע"י פעילה בפורום אני מקבלת את בקשתה אשתדל ככל הניתן לא לכתוב בפורום זה , להביע את דעתי, וכמו כן המליץ למכרי לעשות כן, אני מנצלת במה זו שנית לבקש סליחה למי שנפגע, דברי לא הובנו כראוי אני סה"כ כמוכם מנסה למצוא אדם נחמד שיהיה ניתן להעביר עימו תקופה חיים עם המון הומור , שנית התנצל בפני אישון וואסאאפ לא היתה כוונה לפגוע בכל אחד ואחד מכם אני יודעת שיום יבוא ואמצא את מה שאני מחפשת,אני זו שלא מתאימה לפורום הזה כנראה, הבעיה כנראה בי שיהיה לכם יום נפלא, ואני מאחלת לכל אחד ואחת מכם למצוא אהבה, ויותר מכל ידידות רבת שנים

אישון36

New member
אם הבנתי נכון

אין ולו גבר אחד בארץ שאת תתני לו הזדמנות. ואני מניח שאת כן תתני לגברברי הארץ עוד הרבה סיכויים. אז את יכולה לתת גם בפורום . הם אמרו שאת ילדה קטנה ? אל תשכחי שלגבי לא מעט מאיתנו את באמת צעירה בגיל. נקודות ההשקפה משתנות עם הגיל וכו וכו. אז בהצלחה. אישון. מה אומר ? עדיף לשתוק.

שוב את שופט

אני נותנת להמון אנשים הזדמניות גם פה בפורום אני התנצלתי מספר פעמים על דברי ,אבל אנשים שדברו אליי לא יפה אפילו לא טרחו להגיד את יודעת מה את לקוחת אחריות על המעשים שלך יפה, גם אני אני יכולה לתת בפורום אבל לא שאני מקבלת הודעה את דומה לאיזה אחד שיהיה פה לפני חודש אתם מאוד מתאים , נכתב בצורה מזלזלת ומגעילה

purplegiraff

New member
רצינית ותוקפנית מדי

אני באמת רוצה להציע כאן לכל חדש שנכנס קצת לעלעל בשיחות קודמות ולהבין את רוח הדברים את רוח האנשים, את דרכי ההתנסחות ואת האופן שבו אפשר (ואפשר, אני אולי שבוע פה וכבר בהחלט רואה את זה) לקבל כאן אהדה הבנה ועצות וגם הומור וצחוקים, ולא להכל להתיחס יותר מדי בכבדות, ומה לעשות, מהמילה הכתובה יכולות לצאת גם המון אי הבנות, גם לי היה כאן שרשור שלם שניסיתי להתיעץ לגבי בחור שאני מכירה כידיד וכל הזמן גררו אותי למקום של אהבה רומנטית שכלל לא התכוונתי אליה, יכולתי להעלב ולהתעצבן, ולהתקיף, אך במקום זה ניסיתי להבין למה, ולצחוק על זה, וזה הכי בריא גם בחיים, תאמיני לי. עכשיו בנוגע לעברית- הודעה לכולם- נא לא לרדת על אנשים עם בעיות בשפה ובתחביר. ואני ממש לא צינית כאן! א. הם עשויים להיות עולים חדשים. ב. הם עשויים להיות דיסלקטים. אגב, אם את עולה חדשה באמת, אז אולי חלק גדול ממה שקורה לך עם בחורים וגם כאן בפורום זה בגלל הבדלי תרבות, ואני לא צוחקת, אני עליתי לפני ממש מליון שנה אבל אפילו אני מרגישה את זה לפעמים עדיין. בנוגע לזה שאמרתי שאת מתאימה לאותו בחור, לא התכוונתי לזלזל אלא ירידה ידידותית, קודם כל הוא הגיב לך נהדר. שנית צורת הדו שיח שלכם ממש דומה ולכם יתכן מאד שתבינו אחד את השניה יותר טוב מכולם פה. בנוגע לקורס בהומור עצמי... אני עדיין חושבת שלא מזיק לכולם! אבל אל דאגה, אולי זה עוד יבוא... ג'ירפה מכסחת את הדשא בחצר עם מספריים... למה? צוואר ארוך... קשה ללחך...

אני באמת רוצה להודות לך

זה הערה , אני התייחס אליה כהארה חיובית וזה לכל פורום שאכנס אליו אסתכל על ההודעות הקודמות, והערות של כותבי הפורום. אני באמת אחלת לכולכם חג שמח והמון אהבה!!!!!! ושוב מתנצלת עם מילותי לא הובנו כראיו, או תשובותי פגעו במישהו!!

אני לא באתי לשפוט אף אחד

סה"כ רציתי להתכתב בפורום שע"פ כל הדברים שמצגים את עצמו בא לתתבמה לאנשים שכרגע לא נמצאים בקשר. אני התצלתי לא אחת , ולא פעם בפני אנשים בפורום על דברים שלא מצאו חן בעיינהם אם זאת המשכתי לקבל הודעות בעלות תשובות תוקפיות אמרתי ואני חוזרת מדובר בבחור שאני לא יודעים מה היה טב הקשר איתו ומסקים שנית מסקנות חותכות בלי לשאול שאלות רלוונטות , מה הכוונה מתעלל אם אלים בכלל ?? אולי לא היתה אלימות פיזית אולי מדובר במילולית, אולי האדם הזה נהרג בתאונת דרכים או מישהו , זה קל לשפוט ולאשים ולהתבטא בצורה מעליבה אני באמת מאחלת לכולם כל טוב והמון בריאות ואהבה!!

אישון36

New member
את מתישה אותי.

בהצלחה בארצות נכר, שם אני מניח לא תגידי על חברייך: " אם אילו החברים שלי עדיף לתקוע שתיי אצבעות להקיא" כול הזכויות שמורות 2002" יאללא הלאה. אישון. מותש.

whasuuuuuup

New member
תראי

קודם כל - לגבי המסרים שאת מקבלת, אני לא יודעת מה זה או מי זה אבל אם זה פוגע - את יכולה : 1 לפנות למג'נטה (זו שבכחול) היא מנהלת הפורום. 2 את יכולה לחסום אותם ולא לקבל מהם יותר מסרים אישיים. ועכשיו - לגבי ההתנצלות הייתי רוצה לקבל את ההתנצלות ולבקש גם אך אני עדיין לא יכולה לקבל את ההתנצלות שלך כי את ממשיכה לעשות את זה את ממשיכה להאשים שפגעתי שכתבתי בכעס, במטרה להעליב, שאני נגדך אז קודם כל- אני מתנצלת אני מתנצלת שכך דברי הובנו. ועכשיו אסביר - את כתבת שעברת התעללות את כתבת התעללות בין אם היא אלימות - פיזית או מילולית, בין אם זה התעללות מינית, כל חוויה של התעללות שעוברים נראה לי (וטונתי, אני באמת לא אשת מקצוע) שזה משהו להתמודד איתו רק את יודעת אם יש לך את הכלים הראויים להתמודד עם משהו כזה לכן לא המלצתי או שלחתי אותך לאיש מקצוע שאלתי אותך אם את לא חושבת שזה מה שישיה ראוי שימי לב למה שכתבתי שאלתי אם כבר היה איזשהו רגש במה שכתבתי זה ממש לא היה כעס או רצון לפגוע אלא - דאגה והזדהות עם תחושת מצוקה ולמה את הבנת את מה שאת הבנת ממה שכתבתי? אין לי מושג, זה שוב משהו שרק את יכולה לענות עליו. זהו אני מציעה לך לקרוא שוב את מה שכתבתי אולי פתאום זה ישמע לך אחרת לגמרי. שיהיה לך רק טוב ושתמצאי את מה שאת מחפשת בהצלחה

תודה

אני באמת הסתכל על הודעתך שנית, תודה על הארה( בכוונה בא) מאחר שאילו דברים שלא ראיתי אני באמת מעריכה את זה סבתאי היא פסכולוגית בחייה ואין חודש שאני לא מבקרת אצלה ואנחנו מדברים על נושאים בסגנון, דעתנו תמיד נחלקות וזה מה שעושה אותנו מיוחדים מאוד!

כאן התקצרה דרכינו

חבל שלכאן הגיעו דרכינו, דברי מהתחלה לא הובנו כראיו ונתפסו כל אחד איך שהוא מפרש את העניין ע"פ ( חויות , אורח חיים, גיל , ומצב רוחני) שתי ההודעות שנכתבו ביוזמתי נכתבו מתוך הומור יש כאילו שראו את זה כך, ויש אשר ראו זו כמתקפה אישית והתחילו לענות בצורה ממש לא יפה כמו שהוסבר לי ע"י כותבת בפורום אז זה לא המקום... לקחתי הפנמתי או כמו שישו אמר ברך את שונאך ומקללך וזה מה שאעשה אני מאחלת לאישון וואסאאפ וכל אחד מכם שהגיב המון בריאות,אהבה, ומי יתן ותמצאו את אשר אתם מחפשים אני מתנצלת אם אדם או יותר נעלב מדברי, סה"כ אמרתי את עמדתי מעולם לא הורדתי מחוכמת אנשים אשר כותבים בפורום אבל כנראה שאילו פניי הדברים , ודעותי לא נראו לנכון ע"י הקוראים והכותבים כאחד שיהיה לכם יום נפלא * המנעו מלהגיב להודעה זו.

purplegiraff

New member
ממה שקראתי עד כאן נראה שאת וLEATHER REBBEL

מדברים באותה שפה, צריכים ללכת ביחד לקורס הומור עצמי, או הומור בכלל, ובעצם ממש מתאימים, ולראייה- תראי מה הוא ענה לךבהתחלה שם! אז מצאת, נשמה, יאללה- תמשיכו את הדיון הזה בינכם ב מסרים אישיים, או על כוס קפה.... PURPLE GIRAFF... MATCHMAKER MATCHMAKER MAKE ME A MATCH... NEW JOB FOR ME

Barvazoom

New member
את לא במקום הנכון...

את טועה בגדול. אישון ממש אבל ממש לא הובן על ידך... ותרשי לי בנימה אישית, כדאי שתכתבי מהתחלה שאת כאן כי את מנסה לשתף במשהו כואב שקרה לך, אולי כך היית מקבלת תשובות לעניין האמיתי שלך. מחזקת את WASSAP - זה דורש התיחסות יותר רצינית מפורום סינגלס. חיבוק...

זכותך להעביר דעה

אני לא אוהבת אנשים שמתנסחים ככה, אני רואה בצורה כזו וולגריות לשמע זכותך לחשוב שלא הבנתי את אישון כראיו כי זו דעתך שלך. אנשים נעלבים מדברים שונים ובדרכים שונות ולא משנה אם זה גבר או אישה לכל אחד מהם יש דעה משלו על הדברים כמו שלא כולם אוהבים את אותו האוכל או את אותם הצבעים אני מרגישה שמי שקרא את מה שכתבתי לא הבין נכון את פשר הדברים ופירש אותו בצורה לא יפה. וכמו שכתבתי בתשובתי הקודמת זו מדינה חופשית כל עוד לא רשמתי את כתובת האדם שפגע בי זו זכותי לא השתמשתי , דברים נכתבו חלקם בהומור חלקם מתוך עצב וחבל שאנשים אחרים לא מבינים נכון שיהיה לך יום כתום

Barvazoom

New member
תשובה ברבדים שונים, אם תרשי לי

1. את כותבת מתוך כעס עצום, קשה לקרוא ככה וזה חבל בשבילך בעיקר. 2. נכון, אני כותבת את דעותיי ואת את שלך, זה הרי ברור כשמש, כך צריך להיות. אם חשת שהעברתי ביקורת עלייך אז טעית... :) 3. אף אחד לא אמר לך לא לכתוב פה. גם לא יגידו לך את זה... 4. מאחר וכל דבר שנכתב באינטרנט (גם במסנג'ר לצורך העניין) נכתב בלי אינטונציה (טון של דיבור...) לכן קשה מאוד לדעת האם הדובר היה ציני, רציני, לץ החצר או אדם שכתב לך מתוך כנות את שעל ליבו. את לא מכירה את דרי הפורום וכמו כל מקום שבאים אליו חדשים או שנותנים הזדמנות ליושבים בו או שלא, תחליטי את. בכל מקרה אני שוב באמת מאחלת לך שהדברים יסתדרו לך. אני אישית לא אוהבת את העליהום שעשית על אישון ועל וואסאאפ... שני אנשים עדינים, חכמים, מצחיקים, אנשי בינה ודעת אבל למה שתדעי את זה? באת עם אג'נדה וכשלא קבלת תשובות שמוצאות חן בעיניך - קטלת בצורה לא ממש יפה. אז באיחולי יום נפלא... :)

לא עשיתי עילהום

לא עישיתי עילהום על אישון וואסאאפ... כמו שאמרתי זכותם של אנשים להעביר דעה, את רואה את הדברים מהמקום שלך ושוב אחזור זו זכותך, ואני מכבדת אותך, אם תשימי לב כל תשובותי היו דפלומטיות ,לא קללתי אפ אחד או אחת אלא עברתי את דעתי, אני מאחלת לשינהם באמת רק את הטוב ביותר בעולם גם אם זה לא הדעה או דרך חיי. לדעתי שינהם התייחסו אליי בצורה פוגעת הרי מי מחליט מה פוגע לכל אחד יש את המגנונים שלו וזו זכותו אני לא מכירה את אישון ואת וואסאאפ כדי לחבות את דעתי בצורה רציתי עליהם.

belli80

New member
זהו בדיוק...

את ל-א מכירה אותם. אנחנו כן. לפחות מספיק כדי להגיד לך שמה שהם כתבו ממש (אבל ממש!) לא בא בכדי לפגוע. אם את חווה חוויות קשות כמו שתיארת - פורום "סינגלס" הוא לא המקום הראוי לטפל בזה. אם הבחור התעלל בך - את צריכה לפנות למשטרה. אחר כך - את צריכה לטפל בעצמך - ולמען השם (!) זה לא עלבון!! בסך הכל אנשים כותבים לך שאת צריכה להביא את עצמך למקום יותר טוב ויותר חזק - אז אל תבזבזי יותר מידי אנרגיות על להעלב מהם!! יום נעים

purplegiraff

New member
ממש ה"מיועדת" של מורד העור, אתם ממש אותו הדבר

ראי השיחה שהייתה לו איתי נדמה לי ב5 לחודש...

למעלה