רצינית ותוקפנית מדי
אני באמת רוצה להציע כאן לכל חדש שנכנס קצת לעלעל בשיחות קודמות ולהבין את רוח הדברים את רוח האנשים, את דרכי ההתנסחות ואת האופן שבו אפשר (ואפשר, אני אולי שבוע פה וכבר בהחלט רואה את זה) לקבל כאן אהדה הבנה ועצות וגם הומור וצחוקים, ולא להכל להתיחס יותר מדי בכבדות, ומה לעשות, מהמילה הכתובה יכולות לצאת גם המון אי הבנות, גם לי היה כאן שרשור שלם שניסיתי להתיעץ לגבי בחור שאני מכירה כידיד וכל הזמן גררו אותי למקום של אהבה רומנטית שכלל לא התכוונתי אליה, יכולתי להעלב ולהתעצבן, ולהתקיף, אך במקום זה ניסיתי להבין למה, ולצחוק על זה, וזה הכי בריא גם בחיים, תאמיני לי. עכשיו בנוגע לעברית- הודעה לכולם- נא לא לרדת על אנשים עם בעיות בשפה ובתחביר. ואני ממש לא צינית כאן! א. הם עשויים להיות עולים חדשים. ב. הם עשויים להיות דיסלקטים. אגב, אם את עולה חדשה באמת, אז אולי חלק גדול ממה שקורה לך עם בחורים וגם כאן בפורום זה בגלל הבדלי תרבות, ואני לא צוחקת, אני עליתי לפני ממש מליון שנה אבל אפילו אני מרגישה את זה לפעמים עדיין. בנוגע לזה שאמרתי שאת מתאימה לאותו בחור, לא התכוונתי לזלזל אלא ירידה ידידותית, קודם כל הוא הגיב לך נהדר. שנית צורת הדו שיח שלכם ממש דומה ולכם יתכן מאד שתבינו אחד את השניה יותר טוב מכולם פה. בנוגע לקורס בהומור עצמי... אני עדיין חושבת שלא מזיק לכולם! אבל אל דאגה, אולי זה עוד יבוא... ג'ירפה מכסחת את הדשא בחצר עם מספריים... למה? צוואר ארוך... קשה ללחך...