מה זה וויל סמית לא מועמד לכלום

Rivendell

New member
לא צריך להעליב אותי אישית

אני רק מצטטת מדבריו של קובי. אם זה מעניין מישהו, יש כמה ספרים שלו שמשוטטים בסטימצקי ובספריות. אני לא מתיימרת להסביר את התורה שלו.

מיצי007

New member
לא העלבתי אותך אישית

העלבתי את ה"קובי" הזה... אני אישית סולדת מאוד ממבקרי קולנוע... פשוט זה ככה. וברוכה הבאה לפורום

Rivendell

New member
תכתבי לקובי מכתב נזעם

הוא ממש ישמח
והנה, בבקשה. יש אלמנטים, אמרת בעצמך. בגדול, על מה לדעתך הסרט? (לא ראיתי).

חדשות הספנות?

אה הסיפור פשוט - איש קטן ומסוגר שנפתח לעולם בזכות המעבר למולדת משפחתו. יש בו המון דברים טובים אבל הסרט לא עשה לי את זה. לדעתי - קייט בלנשט שמשחקת שם בתפקיד משנה, ממש עשתה לכישרון המופלא שלה עוול. דוגמא מצויינת למה בלנשט יכולה לעשות, ראיתי דווקא ב"שמיים". הנה לך סרט על אהבה, אבל עם איכויות קולנועיות מדהימות.

MCRulz Liron

New member
רנה זלווגר הייתה מצויינת ב

"האחות בטי" - בכלל סרט מקסים, אבל השנה, לדעתי, היא נדחקה לפינה ע"י הכוכבת האמיתית של שיקגו - קת'רין זיטה ג'ונס ה-מ-ד-ה-י-מ-ה... כמובן שהיא רקדנית/זמרת מקצועית אבל בכל אופן, היא העפילה על רנה גם מבחינת המשחק וכדאי מאוד שהיא זו שתיקח את האוסקר השנה. לגבי שחקנית ראשית - ניקול קידמן ALL THE WAY! הגיע הזמן שיתחילו להעריך אותה...

מיצי007

New member
אוי אשת חיל

סרט מעולה!!! פשוט מעולה!!! אבל זה לא שהסרט שיקאגו הוא לא סרט טוב... הוא כן,הוא פשוט מבוסס על המון שואו מסביב.... ואם כבר שהולכים על איכות,אני מעדיפה שאדפטיישן יזכה או משהו כזה...יותר סרטים עם תוכן ואמנות מאשר סרטים עם לא הרבה תוכן ועדיין עם אומנות.

מיצי007

New member
יש תוכן

אבל הוא מוסתר מתחת לכל המופע הגדול שהם מעלים בסרט... אין לי שום דבר נגד שיקאגו אני דווקא מאוד אהבתי.

מאטריקס

New member
אה כן... הסרט הזה היה לפני כמה שנים

בערוץ הסרטים... הוא לא עד כדי כך מוכר ובקושי נתקלתי בו. מתי ששידרו אותו בערוץ הסרטים (כשעוד הייתי בכבלים - לפני איזה 3 שנים בערך) אני זוכר שזאת הייתה הפעם הראשונה ששמעתי עליו. "אשת חיל מי ימצא" זה שמו המלא, אם אני לא טועה, וזה בהחלט סרט נחמד... למרות שאני לא ממש זוכר איך זלווגר הייתה בו.

זאת ועוד

ג'ק ניקולסון נהייה "הדבר הלעוס הבא"....מספיק עם הסגידה הזו. לא מזלזלת בכישרון, אין ספק. אבל היה לי נחמד לראות שבתחרות אחרת, את הפרס על מפעל החיים קיבל דווק ג'ין הקמן. אגב מפעל חיים, זוכרים שפיטר אוטול סירב לקבל אותו? בגלל שהוא עדיין עובד ופעיל? פיטר אוטול לדוגמא הוא אחד השחקנים האיכותיים ביותר שקיימים לדעתי...

מיצי007

New member
איי איי איי

פיטר אוטול... חברה שלי מטורפת עליו... שחקן מוכשר ומופלא,מקווה שהוא יעביר את הכישרון הזה לבן שלו. וג'ק ניקולסון,אכן נמאס עלי לראות אותו זוכה וזוכה וזוכה-הוא בהחלט כשרון גדול,אבל צריך לתת פתיח לדברים כמו אדריאן ברודי,או אדוארד נורטון שני שחקנים כל כך מוכשרים שפשוט למות מהם. גם דניאל דיי לואיס הוא שחקן מדהים וגם ניקולאס... רק צריך לתת פתיח לכשרונות "הלא מוכרים",למרות שאדוארד נורטון הפך ממש למלך הוליווד בשנים האחרונות,הוא עדיין לא מקבל מספיק הערכה לטעמי...וכך עוד הרבה שחקנים...רק בגלל האוסקר.

אוי - את זוכרת את "סוונגלי"?

סרט מדהים, אוטול פשוט שבר שם שיאים של משחק אמין לדעתי. לגבי דניאל דיי לואיס - הוא בהחט שחקן מדהים, אבל השאיפה שלו לדמות מאוד מאוד לשחקנים האמריקאים מורידה מאיכותו. וניקולאס? ניקולאס מהסחלב ניקולאס? זה שהפך לסיינטולוג בגלל אישתו?

מיצי007

New member
תלוי...

ראית את דניאל ב"כף רגלי השמאלית"-שם הוא הפגין כישרון אמיתי.... ועל מה את מדברת-ניקולאס מהסחלב?
אני אישית דיברתי על היפיפה המיוחד ניקולאס קייג'. ופיטר אוטול,בסוונגלי הוא היה מדהים!!! אני חושבת שאני בת ה18 היחידה שמכירה אותו...בנוסף לחברה שלי.

כן נו....ניקולאס קייג'

משחק עכשיו בסרט על תסריטאי שאין לו השראה. מר קייג' היקר משחק את אותה דמות בכל סרט שבו הוא משתתף. תמיד נורא ברור שזה הוא ואף פעם הדמות שלו לא מספיק משכנעת לטעמי. אין ספק דיי לואיס היה מ-ד-ה-י-ם בכף רגלי השמאלית וגם ב"בשם האב", עוד לא ראיתי את האחרון שלו, אבל הנאום שלו בטקס פרסי איגוד השחקנים היה פשוט...איך לאמר...דביק.

מיצי007

New member
כן מה לעשות

התחנפנות...חחחחח ככה זה שזוכים בפרס,יש כאלו שמשתנים יש כאלו שלא. כל הסרטים של דניאל דיי לואיס מדהימים...אין לכך שום עוררין-גם במתאגרף הוא היה מצויין. ובקשר לניקולאס,אני לא חושבת ככה...אולי בשנים האחרונות זה נהיה ככה- אבל עדיין אופי המשחק שלו מעולה ולטעמי הוא יכול לשחק דמויות מגוונות... למרות שמכל הדמויות שלו עדיין נובעת האישיות שלו של האיטלקי המתוסכל והסקסי...

Rivendell

New member
יש משהו נוסף שמאוד מטריד אותי

לפעמים אני חושבת שיש שחקנים מוכשרים מאוד שפשוט עושים תפקידים גרועים. קחו שניה את ליאונרדו דיקפריו. הסרט הראשון שלו פחות או יותר היה "מה עובר על גילברט". הוא שיחק שם את האח המפגר. הוא לא היה יפה, לא היה מטופח, אבל שיחק בצורה מדהימה. הוא ממש גרם לי לדמוע. אחרי זה הוא עשה המון תפקידי זבל. ג'ק מ"טיטאניק" לא ריגש אותי בגרוש. ממש הצטערתי לראות שבחור עם כזה כשרון מתבשבש ככה. אולי הוא נעשה מליונר, אבל אני יותר לא אשתכנע בקלות לראות סרטים שלו. ב"חלומות נעורים" אגב הוא קצת פיצה על זה.

למעלה