מה זה וויל סמית לא מועמד לכלום

מאטריקס

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

למה נראה לך שהם דווקא יבחרו בכאלו שזכו כבר פעם בפרס
לא נראה לי שזה כל כך משנה להם אם הזוכה הוא חדש או אחד שכבר זכה בעבר... זה לא עניין שאם הם בוחרים בו הם מרוויחים משהו. לפעמים הם בוחרים כמו שצריך לבחור, לפי איכות ורמת המשחק או הקולנוע ולפעמים הם נכנסים לעניינים אחרים, כמו בשנה שעברה עם השחורים (שלפי דעתי זה די "הפליה" כלפי הלבנים!) או מה שעשוי לקרות השנה עם רומן פולנסקי. לגבי אדוארד נורטון - אני לא יכול להגיד לך כלום, ואני לא בעדו או בעד האקדמיה כי לפי דעתי הוא דווקא לא שחקן מיוחד במינו עד כדי כך... אני אישית לא כל כך מחבב אותו ומוצא בו משהו מיוחד ולא איזה ניצוץ קולנועי מרתק ומרהיב במיוחד.... אבל כל אחד והטעם שלו!

מיצי007

New member
תראה,תשמע

לקטע של אדוארד נורטון לא נכנס כי אני די פסיכופטית בקטע הזה ואני חושבת שהוא כשרון קולנועי מדהים. ואני חושבת שהאקדמיה פשוט אוהבת ללכת על דברים "בטוחים" מה שנקרא,הם מאוד יאהבו לתת לג'ק ניקולסון את הפרס...או לשחקן יותר וותיק מאדריאן ברודי שזאת הפעם הראשונה שלו-מה שאומר שיש לו עוד הרבה זמן להתייסר והוא יכול לחכות לפרס הזה עוד שנים רבות,ולצבור מועמדיות שונות...

iKilledKenny

New member
כן הפסנתרן סרט שמאוד רציתי לראות

אבל פשוט לא היה לי כל כך מזל
אני אגיד ואחזור שוב על מה שנאמר כאן כמה פעמים אוסקר זה לא עניין של כישרון...האמתי שלדעתי זה די להפך(למרות שלא תמיד)... אני אישית מעדיפה הרבה יותר סרטים עצמאים (שלרוב שאין סיכוי שיזכו או אפילו יהיו מועמדים).

perrinat

New member
אני בעד קתרין זיטה ג'ונס../images/Emo103.gif

לפי דעתי שחקנית טובה, וגם נראת לא רע בכלל
אגב, היא בחודש התשיעי להריונה- ותראו משהו

הגב' ג'ונס היא אולי קישוט נאה

על זרועו של דגלאס. אבל לא יותר. עוד תוצר של התעשיה שכל הזמן מגייסת פנים יפות במקום איכות.

מיצי007

New member
נכון ולא נכון

יש הרבה שחקנים צעירים שהם מעולים ביותר... אני מצטערת שאני לא מתנתקת מזה אבל ראי ערך אדוארד נורטון.

אוי נו די....

זה כזה תרגיל תקשורתי צפוי. כאילו שעדיף להיות בטקס מאשר לצפות ללידה במקום רגוע. יעעעק.

perrinat

New member
דווקא מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

תכנס לספר השיאים של גינס..... והתינוק יקבל מתנה - כניסה לסרטים חינם לכל החיים.......

פיכס....

מה מעולה? היה הרבה יותר מעולה אם היא תהיה מועמדת בזכות היכולות ולא בזכות המודעות למצבה ההריוני. אם היית נותנת לי את הבחירה אגב - קווין לאטיפה לוקחת אותה ברוורס

מיצי007

New member
את חושבת?

אני חושבת דווקא שלקת'רין זיטה ג'ונס יש כישרון מופלא במיוחד במחזמר הזה... קווין לטיפה אכן לוקחת אותה בסיבוב,היא שחקנית קומית מעולה...

היה לי עצוב מאוד לראות

שקווין לטיפה לא לקחה את הפרס בטקס איגוד השחקנים. חבורת צבועים שכמוהם. האכזבה על פניה היתה משהו שאי אפשר לפספס, ממש כמו את הפלצנות של ריצ'רד גיר כשאמר "אני מייצג את האסכולה מהבוגרת" ...יה, רייט....

movie man

New member
לאונרדו דה קרקפיון../images/Emo13.gif

לא מגיע לו אוסקר, הוא לא יודע לשחק, אפילו בכנופיות ניו-יורק ובתפוס אותי אם תוכל הוא מראה סימנים כלושים של משחק. אבל שחקן של אוסקריםם הוא בטח לא!!!

מיצי007

New member
אוסקר זה לא משהו שצריך

כל כך להתגאות בו בשנים האחרונות... לא תמיד נותנים אותו למי שהכי טוב.

למעלה