מה זה וויל סמית לא מועמד לכלום

אין בו שום דב, בבחור

עיניים כחולות לא עושות אותך שחקן מי יודע כמה. אני לא מסכימה איתך לגבי "מה עובר על גילברט", אני חושבת שגם שם, הוא היה בפירוש בינוני.

Rivendell

New member
לטעמי, שם הוא עשה עבודה טובה.

טובה מאוד אפילו. אבל על טעם ועל ריח
ובעיני גם הוא נראה כמו עכברון. לא יעזור כלום.

חחח../images/Emo6.gif

עכברון זה לא קצת קיצוני? ועוד לא ענית לי על מי לדעתך שוות קומה ליוסטון (חוץ ממריל סטריפ האגדית)

Rivendell

New member
כי זאת שאלה ממש קשה.

הממממממ יש את השחקנית הבריטית ההיא, ששכחתי את שמה עכשיו לצערי. היא שיחקה את המלכה ב"שייקספיר מאוהב". היא נהדרת. מעבר לזה, תני לי כמה דקות לגרד את התאים האפורים ואני אודיע לך.

מיצי007

New member
ג'ודי דנץ'?

היא מעולה! שחקנית ענקית לדורותיה. יש לה כישרון מדהים לטעמי,גם בקומדיות שם היא הכי בולטת לטעמי...פשוט הסגנון משחק שלה בקומדיות כבר דבר שמשעשע לראות על המסך.

שיט! אני לא מצליחה לזכור את הפנים

שלה...איזה בעסה.... אני עדיין לא מצאתי אייקונה טובה שתענה לשאלה שלי עצמי. (חחח, בושות).

Rivendell

New member
כןןן! ראיתי אותה חי

בתיאטרון בלונדון לפני כמה שנים. היא שיחקה ב "Amy's view" באלדוויץ', ויצא לי ללכת. מאז אני מאוהבת בה.

Rivendell

New member
אכן, חי. ותשתחווי לה, לא לי.

היא האלוהית. אבל באמת אלוהית. לא ידעתי אז איזו זכות זאת היתה, אבל היום אני יודעת להעריך את זה.

מיצי007

New member
מי אמר שעיניים כחולות עושות

אותך לשחקן טוב? לא אני בהחלט... אני מסתמכת קודם כל על הכשרון ולא על המראה. ובמה עובר על גילברט הוא היה טוב מאוד,לא בינוני...

נו שוין, סליחה על הבנאליות אבל

דסטין הופמן באיש הגשם, השאיר אותו באבק, אם כבר מדברים על תפקיד של מפגר או אוטיסט, את יודעת מה, אפילו השחקן ששיחק ב"אלג'רנון" (לא זוכרת את שמו) היה הרבה יותר טוב...

מיצי007

New member
דסטין הופמן

אחחחחח,אם כבר מדברים על שחקנים מעולים. ואני רוצה לחפש את הבנאדם הזה שאמר לו ולג'ין הקמן שלא יצא מהם כלום.

מיצי007

New member
נכון

ליאונרדו דיקפריו הוא דוגמא מצוינת... הוא אחד שגם האוסקר הוא נגדו כל הזמן,לא מעמיד אותו על כלום. תיראי-יומני נעורים לטעמי זה סרט מעולה,והמשחק שלו פשוט מעולה שם. מה עובר על גילברט זה אחד הסרטים הטובים שראיתי,ואחד האהובים עלי וגם שם הוא היה מעולה. ונכון בסרטים האלו,הוא לא היה יפיוף,והוא לא היה ממש סלבריטי... זה פשוט בחירה גרועה בקריירה. וזה קורה לשחקנים הטובים ביותר,מה לעשות.תראי לדוגמא עוד שחקן-כריסטיאן בייל,שלפני כן פשוט היה שחקן איכות,ובשנתיים האחרונות ההצלחה עלתה לו לראש והוא פשוט עשה זבלונים. כך גם ליאו,הוא עשה זבלונים ועכשיו הוא חוזר לעצמו ומתחיל לעשות סרטי איכות.למרות שדניאל דיי לואיס גנב לו את ההצגה בכנופיות ניו יורק הוא עדיין עשה תפקיד מעולה.

hirshfe

New member
צר לי לתקן אותך

אבל ליאונרדו היה מעומד על מה עובר על גילברט לאוסקר. מעמדות בצדק. שהלכה באותה שנה, שלא בצדק לטומי לי ג'ונס על הנמלט, ראלף פיינס היה מעומד באותה שנה על שנידלר, וגם פיט פוסטלרייט (איות ?Postlethwaite ) שגילם את אבא של דניאל דיי לואיס בשם האב. לכל אחד מהשלושה ההם הגיע באותה שנה יותר מטומי ליי ג'ונס. זאת לדעתי הבעיה של אקדמיה. שנותנים את פרסים לאנשים הנכונים על הסרט הלא נכון. ראה מקרה טומי לי גונס - הנמלט דנזל ווישנגטון שנה שעברה על טריינג דיי. פול ניומן על צבע הכסף סטיבן שפילברג על רשימת שינדלר. אני מאמין שגם השנה זה יקרה עם ג'ון סי. ריילי על שיקגו ו/או מרטין סקורסזה על כנופיות ניו-יורק.

מיצי007

New member
בדיוק מה שאני חושבת

ורק תיקון אחד...לא אמרתי שהוא לא היה מועמד על כלום פשוט האוסקר הוא אנטי אליו בנוגע לסרטים שבהם הוא משחק תפקידים ראשיים-ראה מקרה טיטאניק. בדיוק מה שאמרתי על דנזל...על הסרט הזה לא ממש הגיע לו לזכות,לעומת הסרט שאליו היה מועמד לפני שלוש שנים. הם פשוט נותנים את האוסקר לאנשים הנכונים על הסרטים הלא נכונים. אבל גם זה לא תמיד נכון,ראה מקרה ג'וליה רוברטס...

מאטריקס

New member
דווקא יש לי הרגשה שלברודי יעניקו

השנה דווקא אוסקר... לעומת זאת לרומן פולנסקי המסכן, שעשה עבודה כל כך מרהיבה וטובה שראוי לו עליו פרס שכזה בטוח שלא ייתנו כלום... הרי ארה"ב כולה נגדו, מחכה לתפוס אותו ולהכניס לו כמה שנים בכלא - וכמו שבערך כבר אפרת אמרה, במקום טקס קולנוע יש לנו פה טקס פוליטי...

מיצי007

New member
גם יכול להיות

כי הם יודעים להפתיע,זה בטוח... למרות שיש להם פספוסים במקרים של "הענקת פרסים" לאדם הנכון... כמו לדוגמא אדוארד נורטון עם אמריקה X ועם פחד ראשוני שבשניהם היה מועמד,והוא מפגין כשרון מדהים שם והוא לא זכה. אבל אולי בגלל שזה סרט על השואה והכל זה יזכה ליותר הכרה. מצד שני-האקדמיה אוהבת ללכת על דברים בטוחים מה שנקרא,זאת אומרת זוכים בשנים עברו אם יש להם את האופציה כמו ג'ק ניקולסון השנה. אני אישית מתה שאדריאן ברודי יזכה...הוא שחקן מדהים מבחינתי,הוא הצליח לעשות את התפקיד הזה על הצד הטוב ביותר.

למעלה