מה כולם עושים? אוטמים???

שריק 7

New member
מה כולם עושים? אוטמים???

או אולי מרוקנים את ה"סופר" שבקרבת הבית? כי אין היום פעילות כאן, לאן העברתם אותה? אני, למשל, חולמת על עדלאידע
................... שרי

daud

New member
אני אישית לא אוטם ולא בסופר....

כל עניין המלחמה הזו ממש לא מזיז לי ו דרך אגב אני יודע שאני לא היחיד מבאי הפורום הזה שאפילו לא טרחו לרענן את המסיכה מאז המלחמה הקודמת.

שריק 7

New member
אכן- אתה לא היחיד...../images/Emo13.gif

מודה שאין לי שום כוונות להיות בשום חדר אטום!!!! את המסיכות ריענן בן-זוגי לפני שבועות אחדים. ומה? חושב שהמדינה השקיעה במסיכות????????? כולה- החליפו מזרק אטרופין
את מי זה יכול לעניין? שרי

ששרון

New member
../images/Emo4.gifשרי, השאלה איפה את גרה

דומני שהזכרת את הצפון, אז שם בהחלט יש סיבה מועטה מאוד לדאגה לעומת זאת, תושבי המרכז, בייחוד מקומות כמו רמת גן, גבעתיים, תל אביב וכו, בהחלט צריכים לדעתי להתכונן, לפחות להכין ממ"ד ראוי. לצערי אני נמנית אל אזורי המרכז גם... בשימחה היתי מתעלמת מכל הנושא אם לדוג היתי גרה באזור ירושלים טוב, מקווה שלא יהיה כלום, זה בטח לא תורם לשלוות הנפש שלי ....

daud

New member
שרון על תדאגי ../images/Emo13.gif

אני גר בדיוק בין שני המקומות שהכי רוצים לפגוע בהם פי גלילות והקריה, ואני אמור לשים עין על וילה של חבר ברמת גן אם תהייה מלחמה
ו אין לי לא חדר אטום ו לא מסיכה אז אפשר לומר שאני אישית חותם לך שיהיה בסדר

ששרון

New member
דויד../images/Emo8.gif

מהפה שלך לאלוהים???
מקווה שאתה צודק לגבי מיקום, אצלי זה לא בין פי גלילות ל... אלא זה כמעט על פי גלילות.... תבין לבד מכאן החששות (בייחוד שבמלחמה הקודמת הוא באמת ניסה להפיל שם טיל, אבל הטיל נפל למזלנו הגדול בים! ממש מימין לזה בקו אוירי ישר מה גם שיש לי אב שמאושפז כבר שבועיים בבית חולים שיבא, שזה אומר כל הזמן תורנויות סביב השעון, ועם מלחמה ברקע, זה הופך להיות מאוד מסובך כל העסק טוב, אני מקווה שיהיה בסדר ולגבי וילה ברמת גן=אני היתי מוותרת בתקופה זו
למרות שזה נשמע כיף... אלא אם כן מקום מגוריך בלאו הכי בעייתי, אז זה כבר לא משנה מבחינתך שרון

my last sony0

New member
אין שום וילה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה הכל הפנטזיות של סוני . 90% פנטזיות ו10% מילות קישור ו ו ו ו הגיע הזמן שתפסיקי להתרגש מהשטויות שלו. באינטרנט כל אחד יכול למכור מה שהוא רוצה ! באינטרנט כל הפנטזיונרים והשרלטנים חוגגים ! וזה שאת מרמת השרון כל אחד מבין. לא צריך להתבייש .

daud

New member
תראי שרון

אני גר במקום הכי בעייתי בין פי גלילות לקרייה אבל אני חושב שרמת הסיכון שם וברמת גן היא שווה\נמוכה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מה שמדאיג אותי זה איך אני אגיע לשם כאשר תהייה אזעקה!!! פשוט מסיבות שלא קשורות לעניין שלנו חשוב לחבר שלי שאני אגיע לבית ביחד עם האזעקות או אפילו קודם!!! ו הוא אמרנם השאיר לי כסף למונית ו אפילו הרבה כסף למונית אבל אני ממש דואג לגבי ההיסטריה של האנשים בכבישים כאשר תהייה האזעקה!!! מה שמסכן אותנו הכי זו ההיסטריה אולי את לא יודעת אבל כבר היו למלחמה הזו 3 הרוגים!!! אם ושני ילדים שנחנקו כי ישנו בחדר האטום עם מנגל בוער לחימום!!! ו שרון הזמינו אותי להיות בהמון מקומות בארץ מאילת דרך ירושלים ועד לכפר יונה, יותר צפונה לא הזמינו אותי אם כי במלחמה הקודמת התקשרו אלי צדלניקי"ם ששירתתי איתם והציעו לי לבוא אליהם. אבל אני ממש בטוח שאין מה לדאוג בכל היסטריה חלק מסיבות פוליטיות ו חלק פשוט בגלל כיסוי תחת של הצבא והפוליטיקאים!!!

my last sony0

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתמשיך לחלום

באינטרנט כל אחד יכול למכור את השטויות שלו ביד נדיבה.

שריק 7

New member
שרון- אכן אני מהצפון,../images/Emo141.gif||סביון

ואת צודקת שיש לזה משמעות מרגיעה במידת מה... אולם אני מקווה שהפעם,במלחמה הזו,לא יהיה ביטוי לטילים בארץ. אמנם למדנו בעבר שהערכות של "מומחים" לא כ"כ קולעות, אך נראה לי שלעיראקים יהיה הפעם צורך ענק בלחימה בתוך גבולותיהם. כך שגם אם ישלחו לכאן סקאד- לא יהיו לו "חברים" רבים. ומכיוון שארה"ב אינה משתפת אותנו בתוכניותיה- זה מותיר את ישראל כבעלת יכולת חופשית לפעול להגנתה. משמע- גם חיל האוויר שלנו יכול לחסל להם משגרים. מקווה שהניתוח האסטראטגי שלי יהיה תקף- שרי

mira ker

New member
במלחמה הקודמת, נפלו טילים סביבי

אני גרה ברמת גן. כל החרדות של אז עולים וצפים שוב. אני מרגישה מתוחה מאוד. לקחתי חצי כדור משתן, כי זה מוריד לחץ דם גם. אני מרגישה כבר ישנונית, ואני הולכת לישון שוב. נראה ששום דבר לא מצליח להרגיע אותי מהאיום הזה. כל הגוף תפוס לי. קשה לי לנשום...הכל כואב לי. בקיצור אני מרגישה שאני מתפרקת...בעלי כבר סידר חדר אטום למרות שיש לנו מקלט אבל שום דבר לא מרגיע אותי. אני גרה בקומה החמישית ברב קומות. ולא בטוח שנוכל לרוץ למקלט. אני יורדת לאט במדרגות, ומעלית היא מחוץ לתחום. שיעבור מהר, מירה

שריק 7

New member
מירה- מאחלת לך לא להזדקק../images/Emo57.gif

למקלט או לחדר אטום במלחמה הזו!! נקווה שהאיום העירקי לא יכלול את שטח מדינת ישראל!!!!!! כל טוב- באופטימיות זהירה... שרי

daud

New member
היי מירה

אני דווקא רוב המלחמה הקודמת הייתי בירושלים, אבל היה לי יום אחד של מילואים ש הגעתי ו שיחררו אותי כי לא הבאתי מסיכה ו אח"כ המשכתי לת"א ולא לירושלים ו אני זוכר את המראות הסוריאליסטיים, איך שהגעתי לתחנה מרכזית ראיתי מלא פועלים זרים הולכים עם שמיכות ומסיכות אב"כ, אח"כ הלכתי לבית ל ידידה שלי ובררך ראיתי שליד הבית שלה יש פאב בשם קפה בגדד אז לקחתי אותה לשם. ישבנו שם שתינו ניהינינו ו כאשר חזרנו לכיוון הבית שלה הייתה אזעקה. חוץ מזה אני ממש זוכר כאשר הייתי בירושלים איך חגגנו כל המלחמה כאילו אין מחר, אז עדיין הייתי שותה אז אפשר לומר שביומיים שלושה הראשונים (עד שקראו לי למילואים) הייתי במסיבה שלא נגמרת, ישבנו בבית במדורגים בגבעה הצרפתית שנמצא בדיוק מעל צור באחר-כפר ערבי!!! כאשר הייתה אזעקה היינו יוצאים למרפסת הצופה אל הכפר כדי לראות את השיגורים של הפטריוטים מרמת רחל. כאשר הם היו יורים אז כל הערבים מצור באחר שהיו עומדים על הגגות היו מתלהבים מוחאים כפיים וצועקים "יא סאדם יא חביב אודרוב תודרוב תלא אביב" כי הם היו חושבים שאלו סקאדים ככה בלי קשר לזה שהיציאות היו מדרום לכיוון מזרח ולא להפך
ודרך אגב ביום הבודד של המילואים שהייתי בו נפל לא רחוק מאיתנו טיל, לכן שיחררו אותי כאשר ראו שאין לי מסיכה ושלא יכלו לספק לי אחת בלי יותר מדיי בלאגנים.
אז מירה הכל זה עניין של איך מסתכלים על הדברים
)

mira ker

New member
דאוד בימים כאלה אני מרגישה../images/Emo46.gif

שאני מזדקנת. עברתי את כל המלחמות מגיל 4. אף פעם לא פחדתי מאף מלחמה. אפילו שחברי למחזור בתיכון נהרגו. אבל מלחמת המפרץ הקודמת הייתה עבורי חלום בלהות כי היא נמשכה חודשים, וכל דיירי שכונת מגורי ברחו...השכונה הייתה כמו עיר רפאים. הסופר השכונתי היה ריק. תחושה מפחידה. בכדי להתאושש קצת, כי הייתי חייבת להיות במרכז, היות ועבדתי אז, נסעתי לסוף שבוע לירושלים.....ובאמת לא הרגשתי שום מתח בירושלים...אין פלא שחגגת בירושלים. צחקו ממני שם שאני הולכת עם המסכה צמודה אלי כמו איזו פליטה...אף אחד לא התרגש מההזעקה בירושלים. יום אחד לא אשכח, נפלו 3 סקאדים. אחד בבוקר ושנים אחרי הצהרים. לא ידעתי אם אוכל להכין לעצמי סטייק, ואם כן האם אוכל לאכול אותו לפני הסאקד או אחרי הסקאד, ואם אכין את הסטייק, האם אצליח לאכול אותו לפני הסקאד? או שאם לא אספיק אז מה זה שווה לאכול סטייק קר? וככה החלטתי שלא אכין סטייק. הסתפקתי בסתם סנדויץ ואכלתי אותו נורא מהר. גם לא ידעתי מתי להתרחץ, כדי שלא אצטרך לרוץ לחדר האטום עם מגבת ערומה ורטובה. בכלל הכל השתבש לי. בכל הימים הסתובבתי ברחובות אחרי העבודה....כי ככה הרגשתי בטוחה. ויש עוד המון סיפורים..... התחושות של אז שוב חוזרים אלי. זהו.... יהיה טוף מירה

daud

New member
תראי מירה.

הכל עניין של עד כמה אתה מוכן להידבק בהיסטריה של אנשים אחרים. עד היום אין שום סיבה להניח שהמלחמה תגיע לכאן לפחות לא ברמה של ירי עלינו ו גם אם יהיה ירי אז אין שום סיבה לחשוב שהוא יגיע דווקא אליך היו טילים גם בירושלים (חני יודע על אחד שנפל ליד רמות היכן שהיום יש מחלף) והיה אפילו טיל שנפל ליד חברון (יש עליו בדיחה נחמדה). בקיצור זה שאנשים בורחים זה לא אומר כלום אני יודע לפחות על שני שכנים מהכניסה שלי שברחו אבל עדיין זו לא סיבה לחשוב שיש למה!!! לא רק שאם תהייה אזעקה אני אגיע לרמת גן, אני גם אגיע למקום בלי חדר אטום בלי לקחת איתי מסיכה!!! למה כי אין לי מסיכה
יותר נכון יש לי את אותהמסיכה מהמלךחמה הקודמת
) ו לגבי הסטייק הכל עניין של הסתכלות אז מה הסיפור הגדול אני ניהניתי מהמלחמה הקודמת בעיקר בגלל המצב של "סוף העולם" והעניין של להנות בכל יום מה שיותר כי אולי לא יהיה מחר
בקיצור במקומך הייתי אוכל שני סטייקים
)

mira ker

New member
דאוד, החרדה לא נעלמה, אבל לפחות

צחקתי. אתה מצחיק שזה פחד. החלטתי היום שאני הולכת להיות עם הנכדים. הנכד האמצעי הוא אינו בר שליטה. כולו מעל שנה וחצי, וכבר מפעיל את המדיח, את מכונת הכביסה. דוחף אצבעות לגרון על מנת להקיא. נכנס עם בגדים לאמבטיה לאחר שאחיו יצא ממנה על מנת להתרחץ. דוחף את הראש לתוך האסלה. שותה מים מהאסלה עם היד. אוכל מהריצפה אחרי שזורק את האוכל. מסתובב עם הסלולרי ועונה לכל צלצול בג'יבריש. אי אפשר לכעוס עליו. כי הוא חייכן, עם חיוך משגע, בלונדיני מתולתל עם עיניים כחולות, עם מבט תמים וממזרי. כשמרימים אותו הוא מחבק אותך כאילו אתה אהבתו היחידה. בקיצור מקסימון. דאוד אתה בטח היית תינוק כזה. יהיה טוף מירה

daud

New member
מירה אני ממש לא מבין אותך

יש לך כזה נכד ואת דואגת בגלל טילים וחומרי לחימה כימיים ??? לפי התיאור שלך מדובר בסקאד שמתרוצץ לך בבית
והוא עוד ילד מה יהיה בעוד כמה שנים ???

וואו .. שודד אמיתי ... ../images/Emo66.gif

מזכיר לי קצת את הבן שלי : הוא כיבס לי יומן אלקטרוני יקר במכונת כביסה כשהיה בן שנה, פעם עצרתי אותו ברגע האחרון מלאכול מרבה רגליים ממש גדול, אם אני נותן לו להתקרב למחשב הוא תוקע אותו תוך 10 שניות במקרה הטוב,ובמקרה הפחות טוב משנה הגדרות שלוקח לי שעות אחר כך לגלות איך להחזיר,את הטלויזיה הוא מתכנת מחדש אם נותנים לו להתקרב,את הוידאו העיף לרצפה כשהכניס לו קלטת וכל השקע נתלש,מפעיל את המיקרו, כל דבר הוא מפרק,קופץ ממשענות של ספות לרצפה,מטפס על המסלעה שבגובה 5 מטר ועוד ועוד.. צריך כל הזמן להשגיח עליו וללמד אותו... ויש לו כזה חיוך ממזרי שקונה אותך אז אי אפשר לכעוס.. ממש מזכיר.. הוא גם מצחיק:למשל הוא עובר לידי יום אחד ואומר לי "אתה יודע אתה מוכר לי מאיפשהו.." והוא עוד לא בן שלוש.. מה עוד מצפה לנו... וההלם הכי גדול היה שחשבנו אחרי הבת היותר גדולה שאנחנו כבר מנוסים רק אחר כך הבנו שהיא כזו עדינה ואין מה להשוות... טוב , אבל הרבה אושר הם מביאים הזעטוטים האלה... מה היינו עושים בלעדיהם...

למעלה