מה כולם עושים? אוטמים???

mira ker

New member
תגידו אפשר לשתות דיסה דרך הקשית

של המסיכה? נראה לי ששתיה דרך הקשית זאת תעסוקה לא רעה בזמן חבישת המסיכה בחדר האטום. במלחמה הקודמת לא הייתה לי קשית, מכאן אני מסיקה שהחליפו לנו מסיכות ולא נתנו לנו את הישנות. עכשיו באמת אנחנו מוגנים לגמרי. יהיה טוף מירה

tiaa1

New member
אני עוד לא מדדתי את המסיכה ולא

יודעת אם יש לי קשית....אחרי הטראומה לפני 12 שנה אני בהכחשה... אז לסיומו של יום רגוע להפליא אני מצרפת שתי קרעקטורות...לא חשוב שזה לא לעניין ולא עוסק בחיות מחמד לפי הגדרת האקדמיה ללשון...העיקר להמשיך לצחוקץץץ לילה טוב.

sayv

New member
גם כיף לי יותר כי...

אני הלכתי לישון בכלל ב-7... וניתקתי את כל הטלפונים... (טיפ קטן שמישהי קצת יותר ותיקה בפיברו נתנה לי, אחרי שסיפרתי לה שכל פעם שאני מצליחה לישון טוב איזו חברה בדיוק מתקשרת..)

daud

New member
הרעיון של לנתק הוא אדיר

אולי אני אעשה אותו בעצמי לפני חצי שעה חזרתי ממסיבת המד"ב
אני אולי אפרסם תמונות של התחפושת שלי בהמשך

yifatic

New member
מה זה אולי? חסר לך שלא תפרסם!!!

ואיזו רווקה קנתה אותך? ואת מי כמובן קנית לנו...?

daud

New member
לגבי המסיבה!!!

אז הגענו מעט מאוחר כי גם היית צריך להתחפש וגם נעלתי את הדלת עם המפתח בחוץ!!! התוצאה היתה שטיפסתי בסופת גשם על הקיר מהמרפסת של הקומה מתחתיי אלי הביתה ו עוד עם פיברו!!! ו מה שהכי משעשע זה שהתחפשתי לסייברנינג'ה!!!
בקיצור תארי לך את המחזה הסוריאליסטי שלי מטפס על הקיר בסופת גשם לבוש כנינג'ה
אז כאשר הגענו תחרות התחפושות כבר נגמרה וחבל כי אין ספק שאורן היה לוקח מקום ראשון ואני אולי מקום שני או מקום שלישי!!!
) ו ככה שנרשמנו למכירת הרווקים אחרונים ו מאחר והמכירה התקיימה בין פנילויות אחרות אז לא הגיע תורינו להמכר לפני שהלכנו ו חבל כי תיכננו להימכר כדבל דייט
)

yifatic

New member
נו, ואיפה התמונות?../images/Emo152.gif

רוצים לראות אותך ואת אורן!!! איך נראה סייבר נינג'ה בכלל?

daud

New member
התמונות....

התמונות עוד לא אצלי מתי שהוא הן בטח יעלו און ליין באיזה אתר, סייברנינג'ה זה נינג'ה עתידני, המצאה שאילתתי לפני במסיבה עם בגדים וציוד נינג'ה שיש לי ועם כל מיני חתיכות של חומרה שעבר זמנה
דרך אגב את ידעת שהארדיסק פתוח יכול להיות אחלה אבזם לחגורה!!!

daud

New member
את צודקת!!!

בכל מקרה פתחתי בחיפושים אחרי הארדיסק מת של מחשב נישא כי הם יותר קטנים אז אני רוצה לעשות ממנו אבזם לחגורה
)

daud

New member
אני נדלקתי על הרעיון!!!

בכלל אני אוהב את הרעיון של מיחזור של פריטים דיגיטאליים לפריטי לבוש אז אני מתכוון לנסות ולהשיג הארדיסקים קטנים של מחשב נישא לצורך העניין

mira ker

New member
דאוד, אם בבט"ל יקראו את הסיפור

יבטלו מייד את הקיצבה.....אתה כותב כל כך מצחיק, שאני ממש רואה אותך מטפס על הקיר. פיברו או לא. רק חבל שלא יצא לך דבל דייט. חחחחחחחחחחחחחחח עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה (למי שעדיין מאמין) מירה

daud

New member
רק שמימיילא אני לא מקבל קיצבה ../images/Emo13.gif

כדי להוציא קיצבה מבט"ל צריך הרבה כסף לחוות דעת משפטיות
הקיצבאות נועדו שיש לו כסף
)

sarche

New member
היי לכולם! פורים שמח!

גם אני וגם המחשב היינו בנפילה בימים האחרונים: המחשב היה בתיקון, וחזר כחדש, ואני - לא (הלוואי שהיתה מעבדה שמתקנת בני אדם כמו מחשבים...). אגב, מסתבר שוירוס פגע במחשב.... דאוד, לא חייבים חוות דעת משפטית לבט"ל- אפשר להביא מכתב מהרופא המטפל, בלי לשלם יותר מ- 17 ש"ח שמשלמים לביקור אצל רופא מומחה (במאוחדת לפחות). צריך להוכיח שבחודשים האחרונים לא השתכרת משום מקום, להביא תלושי משכורת לפי מה שהם דורשים, מכתב מרופא מומחה ומסמכים רפואיים רבים ככל האפשר, להתייצב בועדה רפואית ובעקרון זהו. אהבתי את הסיפור על הסייבר נינג'ה - מעניין יהיה לראות את התמונות!! אגב, באחד השרשורים דיברת על פתרון ישר אבל עקום, משהו כזה בהקשר לפקרוויזורי, ועדיין לא הבנתי...

daud

New member
סרצ'ה פרה פרה ../images/Emo13.gif

כבר הייתי בבט"ל גם בוועדה ראשונה וגם בעירעור!!! הבאתי ערימות של מכתבי רופאים המאבחנים אותי כחולה בפיברו ותשישות זה לא הזיז להם ב5 דקות הם החליטו שהם יודעים יותר מכל הרופאים שמטפלים בי שנתיים ויותר
מצד שני נאמר לי שאם הייתה לי חוות דעת משפטית אז הם לא היו מעיזים לפסוק בניגוד לה כי ההבדל בין חוות דעת כזו לרגילה היא שחוות דעת משפטית אומרת שהרופא שחתום עליה מוכן להגן עליה בבית משפט מול כל מי שחולק על קביעתו!!! ו לגבי ה"דרך העקומה" היתתה באותו יום תקלה למשך ככמה דקות או שעות שבגללה אי אפשר היה להכניס הודעה חדשה עם תוכן לפורום אז אני בדקתי אם אפשר להצמיד הודעה עם תוכן להודעה חדשה בלי תוכן ו התשובה היתה כן בזה אני מתכוון ל"דרך העקומה"

sarche

New member
מעניין מה הקטע של בט"ל....

אני מניחה שהיית בבט"ל תל אביב, וכנראה ששם קשה יותר. בירושלים לא עשו לי בעיות... אמנם קצבה חלקית ולזמן מוגבל, אבל התייחסו בכבוד רב. אולי כדאי לך לשקול לחזור לירושלים... אגב, קראתי באחד השרשורים סיפור שכתבת על המלחמה הקודמת. דיברת על המדורגים של הגבעה הצרפתית שמשקיפים על צור באחר, ועל רמת רחל. אז יש בעיה - הגבעה הצרפתית נמצאת בקצה השני של העיר, ורמת רחל וצור באחר בקצה השני... כנראה שהתכוונת לשכונה אחרת והתבלבל לך... גרת בירושלים פעם או שרק למדת כאן?

למעלה