מה כולם עושים? אוטמים???

mira ker

New member
דאוד, אני יודעת שהסיפור שלך אמיתי

גם לי זה קרה בתקופה שלחצי המדינה היה פולסוואגנים. בייחוד בירושלים, שזה היה נחשב שם אוטו של אינטלקטואלים. .......... חחחחחחחחחחחחחחחח

daud

New member
התקופה שאינטלקטואלים היו עניים ../images/Emo13.gif

nikonit

New member
ותיזהרי שלא יסחבו לך אותו שוב....

לסוני, טיה, מירה ולכולם - זה נראה לכם אולי סיפור ישן, אבל לא מזמן קרה לידיד טוב שלי ממש אותו הדבר, בהבדל אחד - הרכב היה רנו קנגו, משנות יצור די עדכניות. והוא אפילו לא איבד את הרכב במגרש החניה, פשוט שני הקנגואים חנו צמודים זה לזה, והוא פשוט לא שם לב לאיזה הוא נכנס!!!! ואם זה לא מספיק, כשהוא גילה שזה לא הרכב הנכון, יצא ונעל... הגיע בעל הרכב השני, ושעל אותו למה הוא מתעסק עם הרכב שלו!!! העסק נרגע רק אחרי שהידיד שלי הראה לבעל הרכב השני שהוא באמת פותח את הרכב של האיש הזה במפתח של הרכב של הידיד שלי. אז בקיצור - הישמרו מעצי הבאובב... לילה טוב, ניקונית (משתתפת ותיקה מוואלה, שלא רוצה להזדהות כרגע)

ששרון

New member
הי לי סיפור זהה עם דשוו

כשהיתי קטנה, אימי לקחה דשוו של מישהו אחר בטעות... עד שגילינו כבר הינו בבית, איזה בלאגן היה למצוא את המכונית שלנו (שגם נלקחה על ידי הצד השני...) זה היה משעשע אבל הסתיים טוב

daud

New member
לנו היה מזל ../images/Emo13.gif

פשוט האוטו של חבר שלי היה כ"כ מלוכלך שלא יכולנו שלא לשים לב שזה לא אותו אוטו

mira ker

New member
שרון , מצחיק, אנחנו כנראה ממשיכים

את פורים. אני מתחילה לחשוב שהממשלה החליטה להאריך את חג הפורים. לאחר כל הפיאסקו של אתמול. השנה פורים ימשך כנראה עד פסח כולל תחפושת צמודה. השנה נאכל מצות בחדר האטום. אני מתפקעת מצחוק.....אתמול הייתי בחרדה איומה והיום בצחוק היסטרי. רק מהשאלות שאנשים שאלו בתוכנית של אודטה אפשר להתפקע. אחת נשרף לה האוטו לפני 9 חודשים עם המסכה שלה ושל בעלה. עד היום לא הצליחה לקבל מסכות אחרות למרות עשרות המכתבים ששלחה. בטוח שמזמן יש לה אוטו חדש אבל לא מסכות. אודטה הבטיחה טיפול אישי צמוד. מידי פעם אודטה לא מצליחה להסתיר חיוך מהרצינות של האנשים. אני חושבת שאני יורדת מהפסים. חחחחחחחחחחחחחחחח. ובנוסף לכל כואב לי הכל בגלל האביב. חג פורים שמח... מירה

ששרון

New member
מירה, שמחתי שאת לוקחת את זה

בהומור
האמת, היום בבוקר כבר הפנמתי את זה שהנה הכל התחיל מחדש, אפילו נהייתי טיפה אדישה ואז אחרי צהריים פתחתי לשמוע חדשות וראיתי שהפילו כבר 5 סקאדים על כווית... עוד פעם החששות עולים. טוב, אני מקווה שיהיה בסדר וד"ש לנכדים
שיעבור מהר לכולנו

תחזיקו מעמד... ../images/Emo140.gif

כן.. במלחמה הקודמת בלילה שנפלו טילים נסעתי בכביש חיפה-עכו בדרך חזרה מהלימודים,אחרי שנשארתי לבד במעבדה עד 7 בערב כי הייתי באמצע ניסוי,הייתי שאנן לחלוטין עד ששמעתי שנפלו טילים במפרץ חיפה יותר מאוחר... שבועיים אחר כך טסתי ללונדון - בלי קשר למלחמה משהו אישי - ונחשו מי היה איתי במטוס? אדון ביבי ושרל'ה... תראו יש לי נסיון לא קטן עם קטיושות שעפו לי מעל הראש במשך עשור בערך- כמה נפלו במרחק של כמה עשרות מטרים ממני.. לא נעים... ואתה נוסע כמה קילומטרים דרומה וכלום אף אחד ברחוב לא יודע מה עובר עליך... אפילו לא מדווחים בחדשות כל עוד אף אחד לא נפגע... אבל הכי מפחיד שאחרי שנולדו לי ילדים והם בגן ועפות קטיושות פתאום ללא אזהרה זה היה ממש מפחיד... האמת די נשחקתי מכל זה.. רוצה לחיות קצת בשקט... טוב כאן טפו טפו טפו שקט בנתיים - מספיק צפון כדי להיות רגועיםמהסקדים מספיק דרום כדי לא לשמוע נ.מ. של חיזבללה... שימשיך להיות שקט גם אצלכם..

ששרון

New member
הי בועז../images/Emo29.gif

הצטערתי לשמוע על החוויות הלא נעימות באמת, אנו "אנשי המרכז", נוטים לשכוח שיש אנשים במדינה, כמו שדרות, או בייחוד ישובי הצפון, שסובלים מקטיושות, ודומותיהם, באופן תכוף. זו התנסות קשה, ואני מאחלת שלא תפתח שום חזית, לא בצפון, לא מעירק ושהכל יעבור בשלום, ולא ב -
לילה טוב ש

daud

New member
אני עכשיו ברמת גן ו....

משעמם כאן ממש ממש משעמם
לא התכוונתי להישאר כאן אבלנראה לי שהפסדתי את האוטובוס האחרון אז אני כניראה אשאר לישון

mira ker

New member
היי בועז, סיפור ממש מבהיל עם

הקטיושות. אחרי שטעמתי סאקדים מסביבי במלחמה הקודמת, אני יכולה להבין את החרדה מהקטיושות. רק השריקה שלהם עושה חררה. סיפרת שעבדת אז במעבדה, זה נשמע כמו משהו מהמדעים המדויקים. אני ביולוגית והתחום מוכר לי. מה אתה עשית אז? יהיה טוף מירה

mira ker

New member
הצלחת לפחות להגיע לתארי מתקדם

במתטמטיקה פיסיקה? מה קרה שהפסקת? כושר הריכוז שלך ירד? לא יכולת לעבור למחקר תיאורטי? אם אתה חושב שאלה שאלות יותר מדי אישיות אתה לא חייב לענות....מצטערת. יהיה טוף מירה

אני כל על הזמן מתקדם... ../images/Emo13.gif

השאלה לאן... לא אני לא איש של תארים ופורמליות, עולם האקדמיה המלא מרפקים,תחרות ולחץ אף פעם לא משך אותי.. אני רואה את אח שלי,ביולוג חוקר בניורולוגיה(ניורוביולוג)-פרופסור עמית במכון מחקר בארה"ב ומה שעובר עליו ממש לא מדבר עלי ורק מחזק מה שחשבתי כל השנים. תמיד חשבתי על איינשטיין שעשה תואר ראשון ואחר כך עבד כפקיד פשוט במשרד פטנטים עד שצץ לו רעיון על רכיבה על קרני אור...
אם יש לך רעיונות טובים לא צריך תארים בשביל זה. גולואה חשב על תורת השדות בגיל 17 וכתב את כולה לפני שמת בדו קרב טפשי. ויש עוד הרבה דוגמאות.תארים וכבוד לא מדברים אלי. אני מורה פשוט בתיכון עם תואר ראשון... כך רציתי מהתחלה - אני אוהב ללמד וחינוך - קשר עם בני נוער. יחד עם זאת - כן נהיה לי קשה יותר ויותר עם השנים בגלל המחלה- כושר ריכוז,חולשה ,כאבים,כאבי גרון שלא נפסקים...מה שלא עודד אותי להמשיך ללמוד במקביל להוראה... לא איפשר למעשה- החזקתי בציפורניים.. עכשו אני חושב שהמחלה התחילה להשפיע עלי כבר באוניברסיטה,והקשתה עלי ללמוד ולחיות. אני אוהב לקרוא וללמד את עצמי מה שמעניין אותי- זה מה שמושך אותי באמת. אפילו התחלתי תואר ראשון נוסף - במדעי המחשב -אחרי שחליתי - והפסקתי כי מצבי לא איפשר לי - הרגשתי ממש רע... אולי אמשיך בו אחרי שאבריא כי זה עדיין מעניין אותי. הרבה דברים מעניינים אותי, נראה. אולי אמשיך ללמוד לתואר שני ושלישי אבל רק אם זה יעניין אותי לא בשביל קריירה - אני אוהב ללמוד בכל נושא: עכשיו למשל אני קורא מחקרים על אנתרופולוגיה,אבולוציה ומוצא האדם, בבית הספר למדתי 5 יחידות ביולוגיה וכמיה, בגיל 8 למדתי קורס במחשבים בטכניון, בגילאי 9-12 למדתי קורסים בביולוגיה וזואולוגיה במכון הביולוגי בחיפה, בגיל 22 קראתי את כל כתבי פרויד... ועוד הרבה דברים שונים במשך השנים. לקחתי כמה קורסים בפילוסופיה במקביל לתואר הראשון שלי- יובל שטייניץ לימד אותי שני קורסים -אז חשבתי שהוא נחמד... לא מזמן קראתי את ה tao te ching שזה בערך התנ"ך של תורת הטאו הסינית ובסיס לפילוספיה שלהם.(זה לא ארוך). אפשר להגיד שהכל מעניין אותי. כל פעם יש לי "שגעון" אחר ואני קורא בנושא עד שמספיק לי ואני עובר למשהו אחר... למשל בגיל 17 נדלקתי על דוסטויבסקי וקראתי כל ספר שלו שפורסם בעברית... אבל הכי חשוב לי כרגע... להבריא - כל השאר נראה לי לא רלוונטי כרגע והעולם יראה לי אחרת לגמרי אחרי שאבריא...
ואת? - פרופסורית לגנטיקה? ביי בועז.

mira ker

New member
בועז, אהבתי לקרוא על חייך.

אתה איש רנסנס אמיתי. הכל מעניין אותך. ולפי דעתי אתה גם מחונן. אני גם אוהבת להתפרש על המון שטחים, אבל לצערי אני לא מספיקה כמוך. אני מחפשת משהו ש"יתפוס" אותי חזק, כמו שבזמנו אהבתי עד כלות את הביולוגיה, והיה לי ברור שאמשיך לדוקטורט, אבל לא יצא כי חליתי. לאחר מכן, מצאתי עבודה שגם מאוד אהבתי, עסקים בתחום הביולוגיה. ועכשיו אני בפנסיה מוקדמת, ומחפשת משהו חדש שיתפוש אותי חזק. בינתיים מסתלבטת על חופש ללא דאגות פרנסה. לוקסוס אמיתי. בינתיים אני "מתה" על המחשב ועל האפשרויות שלו. יהיה טוב מירה

מרוצה

New member
../images/Emo9.gifהיי בועז,

בורכת בכשרון נפלא. יכולת הלימוד, העצמי, לימוד בכלל נהדר. הלוואי ותחזור לך הבריאות כדי שלא נפספס מישהו שיכול לעזור אחרי שכבר היית בצד שלנו. בהצלחה.

daud

New member
מצות בחדר האטום!!!!

אני כבר מעדיף לצאת החוצה לכימי ולביולוגי
)

למעלה