מה כולם עושים? אוטמים???

daud

New member
שמע אחדמ"ש לגבי היומן האלקטרוני

אז יש לי בבית שלושה פאלמים שבורים ואני לא ילד
טוב לפחות היה לך גיבוי ליומן ???

my last sony0

New member
תמיד יש לו מכל דבר כמויות ../images/Emo41.gif

באינטרנט אפשר לספר מה שרוצים גן עדן למתחזים ולפנטזיונרים.

mira ker

New member
דאוד, איך פאלם יכול להיות שבור?

לי היה פאלם IIIe הוא כבר לא אצלי, כי מסרתי אותו לבני שהוא מנהל מכירות. נכון שזה פאלם ישן אבל הוא עדיין עובד. שכחתי למלא את הבטריה, וכל העברית נמחקה. כלנית לא היו מוכנים לעלות את העברית ללא תשלום. אז נשאר רק אנגלית. נדמה לי שהוא אפילו נפל לי מהיד. ולא קרה לו כלום. יהיה טוף מירה

daud

New member
המסכים ממש שבירים ../images/Emo13.gif

אחד אפילו נשבר מלהיות לי בכיס
את הראשון אפילו פרסמתי לפני כמה שנים טובות באתר שמיוחד לעניין קוראים לו ביתה הקברות לפאלמים
אני מצרף קישור למקום המנוחה האחרונה של פאלמים ושאר מחשבי כף יד ומצרף את תנחומיי
וזר פרחים

mira ker

New member
תמיד אמרתי שפאלם הוא צעצוע

עדין מדי לבנים. הסתכלתי על הפאלמים החמודים באתר ששלחת, ובאמת חשבתי כמה חבל לתת את זה לבנים. בנות היו מטפלות בזה ביתר עדינות. זה כזה צעצוע חמוד שממש היה לי חבל למסור אותו לבני. המון שיחקתי בו וכתבתי כל מיני דברים. אחלה של דבר. היום אני לא זקוקה לזה יותר. יהיה טוף מירה

mira ker

New member
בועז, יש לי 3 נכדים בנים.../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אחרי טירונות כזאת, אם תבוא בת, זה יהיה משב רוח מרענן לבן שלי. בינתיים הם מגיעים אלינו כל שבת לצהרים. נמצאים 3 שעות שאחריהם אני זקוקה לשינה של יום. אבל הם מביאים המון שמחה וצחוקים. וזה באמת כייף. יהיה טוף מירה

sayv

New member
אני בכלל ישנתי...../images/Emo1.gif

ובימים האחרונים, לא ממש מרגישה טוב, וקצת עסוקה בלימודים.. ולכן- לא ממש פה.. לא אטמתי ולא החלפתי ומסרבת להכנס ללחץ מזה.

daud

New member
כיף לך אותי העירו טלפונים........

של אנשים שלא ידעו שהלכתי לישון בשמונה בבוקר.

daud

New member
ועכשיו לאמבטיה עם שמן זית....

ו אח"כ אני מקווה שלמסיבת פורים
)

sayv

New member
יש את הפרק הזה בסיינפלד..

כשקריימר נרדם בג'קוזי עם החמאה... זה נשמע אותו דבר קצת..

daud

New member
אני וקריימר שתי טיפות מים ../images/Emo13.gif

דרך אגב במשרדים של אי.סי.קיו. יש תמונה ממוסגרת של קריימר בכניסה כניראה את לא היחידה שאוהבת את סיינפלד

ששרון

New member
אני גיליתי אותם עוד כשזה לא היה ...

בכלל פופולארי זה היה בפעם הראשונה ששדרו אותם בישראל, כשעוד בארה"ב לא דברו עליהם כמעט... הם היו די בתחילת הדרך. אני זוכרת שבמקרה נפלתי על אחד הפרקים הראשונים של הסדרה , כשהם הולכים לאיבוד במגרש חנייה, כי אף אחד לא זוכר איפה המכונית. את ג'רי עוצרים על השתנה בציבור שם... ובכלל , סאגה שלימה... מאחר ולאבד מכוניות במגרש חניה זו מיומנות שפתחתי לשיאים
, כ"כ הזדהתי עם הפרק שאמרתי לעצמי-מה זו הסדרה הגאונית הזו? אני חייבת לעקוב, מאז נצמדנו אני ובן הזוג ועוד כמה חברים שהדבקנו בדיבוק ובלענו בצמא כל פרק. להפתעתנו... הסידרה הפכה לסדרה בת רייטינג שיא איזה שנתיים אחר"כ, כמובן שמאוד שמחנו, כי זו לטעמי הקומדיה הגאונית ביותר שקיימת (ממשיכת וודי אלן של תחילת הדרך...) ש

daud

New member
אם מדברים על לאבד ../images/Emo73.gif אז....

פעם קצת אחרי השיחרור שלי או מעט לפני הגיוס אני וחבר שלי איבדנו בירושלים את המכונית שלו פולקסוואגן צהובה אז התחלנו לחפש הבסתובבנו והסתובבנו והסתובבנו עד שמצאנו את הממכונית, פתחנו אותה נכנסנו פנימה התיישבנו אני לא זוכר אם הספקנו לנסות להתניע לפני שגילינו שאנחנו בכלל במכונית אחרת
פשוט אז היו עדיין הרבה פולקסוואגנים ומסתבר שאמנם אין לכולן את אותו מנעול אבל בין כולן מסתובבים כמה סוגים של מנעולים זהים ו במקרה לזו היה אותו מנעול
) אולי לכן היא הייתה ידועה כמכונית חסכונית

tiaa1

New member
../images/Emo9.gifאההה זה אתם הייתם שניסיתם

ל"סחוב" לי את הפולקסוואגן היקרה שלי.....

daud

New member
טיה וכולם אתם מוזמנים לפענח את זה:

לא ניסינו לגנוב זו הייתה טעות
פשוט ראינו
ובאופן
מאטי נכנסנו ל
כי גם היה לו
מפתח ואז ראינו שזה לא
שחיפשנו אז מאחר ואנחנו אנשים שבאופן
מטי מצייתים לחוק אז אז
מאטית יצאנו מה
והלכנו לחפש את ה
שלנו את מבינה ??? פשוט שניהם ניראו
דבר והיה להם
מפתח
או בתרגום פשוט: פשוט ראינו אותו אוטו ובאופן אוטומאטי נכנסנו לאוטו כי היה להם אותו מפתח ואז ראינו שזה לא אותו אוטו שחיפשנו אז מאחר שאנחנו אנשים שבאופן אוטומאטי מצייתים לחוק אז אוטומאטית יצאנו מהאוטו והלכנו לחפש את האוטו שלנו. את מבינה??? פשוט שניהם ניראו אותו דבר והיה להם אותו מפתח
)

למעלה