מה לבדוק ב-Treo אם קונים בחו"ל

AYELET1

New member
לא כזה סוד. קוקי ממליץ קבוע על פוקט

זהה לא חשוב שחלק גדול מהזמן בבעלותו פאלם בלבד (ע"ע ;130, פוסיל)
זה לא חשוב שאם כבר יש לו פוקט, אז זה הפוקט הכי איטי ומעצבן... (ע"ע MPX, KJAM)

ittays

New member
כמי שראה WinME מביפנוכו המילה פוקט

עודנה מעוררת בי טראומות ישנות וחשדנות קשה... (אולי בגלל זה אני לומד עכשיו להיות עובד סוציאלי...?
) נראה לי שרק בגלל שאתם בענין הגדג'טיסטי יכול להיות לכם בכלל ספק הפנטזיה להביא את Windows לכף היד עולה לכולנו במחירים קשים אם כי נראה שיש אנשים כמו קוקי וממי שנהנים מזה שלא לדבר על המחירים הקשים שאנחנו משלמים כבר שנים על Win גם במחשב האישי... בהגזמה קלה היתי אומר שהיתי מעדיף להביא את הפאלם למחשב האישי מאשר את Win לכף היד. מקוה שהצלחתי לחמם אותכם מספיק ושעכשיו יהיה לנו שמח פה כמה ימים...

2cookie

New member
Palm os? זו לא המערכת הפעלה ההיא

שהיתה אמורה להשתחרר מגירסה 5 כבר לפני 4 שנים? זו לא המערכת ההיא שעדיין מריצה רק תוכנה אחת בכל פעם? זו לא המערכת ההיא שיש לה סקס אפיל של מוכר אבטיחים? זו לא המערכת ההיא שאפילו מי שהמציאה אותה עומדת להיפטר ממנה? טוב נו, העיקר שעם Palm os אפשר לבצע שיחות סקייפ, לחבר כמה אמצעי BT בו זמנית או להשתמש במסנג'ר בעברית מבלי להוסיף את אנשי הקשר מחדש אחד אחד.... אה, את כל זה אי אפשר? אופס.

ittays

New member
בשביל ../images/Emo226.gifאפיל לקנות ולהחזיק../images/Emo205.gif?

אז זהו שבשביל קצת יותר סקס אפיל אני לא מוכן, לקנות, לסחוב ולהאכיל פיל תן לי סוס עבודה, לא גאון, אבל בנוי לעשות את העבודה, לא עושה קפה, אבל גם לא מתחכם איתי ואני יודע בדיוק מה לצפות ממנו. אנחנו פשוט באים ל PDA ממקום אחר לגמרי.

2cookie

New member
הויכוח הזה יכל להתקיים לגבי כל

תחום אחר, רכב, נדל"ן וכו'... יש אנשים שאוהבים עיצוב, וגם במחשבי כף יד. מוזרים כאלה.

libal

New member
יש לי גם מזה וגם מזה

מפאלם - טריאו 600 המושמץ על ידך וPPC מיו 201. מלבד GPS כל הפעולות אני עושה עם הפאלם הישן והטוב. מעניין למה...

התחלת?

"שהיתה אמורה להשתחרר מגירסה 5 כבר לפני 4 שנים?" אל תיתפס למספרים. השינויים שחלו בפאלם בין 5.2 ל 5.4 הם גדולים יותר מהשינויים שחלו בין WM2003 לבין WM5. זה רק עניין שיווקי איך לקרוא למערכות ההפעלה ואיזה מספר לתת להן. "המערכת ההיא שעדיין מריצה רק תוכנה אחת בכל פעם" כן, וטוב שככה. תוכנות שאמורות לרוץ ברקע רצות ברקע. אם זה משיכת מיילים, קבלת התראות במסנג'ר ואחרות, משיכת עדכוני מזג אויר וכו. אז נכון שלא רץ וורד ברקע בזמן שאני עובד על מסמך באקסל. אבל בעצם, למה שירוץ וורד ברקע בזמן שאני עובד על מסמך באקסל? "המערכת ההיא שיש לה סקס אפיל של מוכר אבטיחים" מסכים. הממשק חייב להשתנות בשביל לפנות לקהל האייפודי שמעדיף דברים נוצצים ויפים על פני מכשירים שפשוט עובדים. "המערכת ההיא שאפילו מי שהמציאה אותה עומדת להיפטר ממנה" מי שהמציאה אותה נפטרה ממנה מזמן ועברה לייצר מכשירים גם עם המתחרה. המערכת עוברת עכשיו שינוי שיחליף את כל הלב שלה שלמשהו שאמור להיות יותר טוב (ALP). מה עדיף, להשאר עם קרנל של WinCE ורק לשנות ממשק? צריך מדי פעם לעשות שינוי מהותי של המערכת. ככה גם עושים לפעמים מיקרוסופט. שלא כמו בין w98 ל w95 אבל כן כמו מw98 ל winXP. "העיקר שעם Palm os אפשר לבצע שיחות סקייפ" ושעם פוקט אפשר לראות YouTube..... בוא לא נעשה השוואות לפי תוכנות צד ג'. זה הרי משתנה כל הזמן. "לחבר כמה אמצעי BT בו זמנית" כבר אפשר במכשירים החדשים "להשתמש במסנג'ר בעברית מבלי להוסיף את אנשי הקשר מחדש אחד אחד" אין שום בעיה. אני מקבל את כל אנשי הקשר שלי אוטומטית עם הגדרת החשבון. הבעיה היחידה שראיתי היא אצל מי שיש לו מעל 600 אנשי קשר, ורוצה לעבוד בעברית. אבל אדם כזה - מגיע לו

חכו שתראו את המסנג'ר שלי בצבא.

(למי שלא יודע, יש מסנג'ר צבאי (בתוך הדומין של צה"ל)) יש לו בו כמעט 200 איש.

haim9798

New member
כן , וכמה עצוב שעוד משתמשים בו

אבל בכל זאת , להגיע ל2000 איש במסנג'ר הצבאי ? זה כבר הגזמה פראית , לי יש 20 וגם זה די בלחץ , לא צריך יותר...

2cookie

New member
התחלתי? מתי זה נגמר?

1. ההבדלים בין 5.2 ל-5.4 מינוריים. אתה יכול להזכיר כל מיני תוכנות צד שלישי שהפכו למובנות, זה ממש לא משנה את העובדה ש-PALM OS באשר היא לא מסוגלת להריץ יותר מתוכנה אחת בכל פעם פרט למקרים מיוחדים, ושהשטויות של העברית לא השתנו מאז הושקה OS5. לגבי WM, מבחינתי, שימוש במכשיר בלי סטיילוס בכלל זה שינוי שמצדיק לשנות קידומת. בטראו 600 זה לא היה טוב כמו ב-WM מהסיבה הפשוטה שמתכנתים לא התאימו את התוכנות שלהם לשימוש ביד אחת. נראה אותך מוצא ב-KJAM שלי תוכנה שאי אפשר להשתמש בה ביד אחת, כולל מינימו, סקייפ וכו'.... 2. כבר הזכרתי כמה חסרונות ליוניטאסקינג האידיוטי של פאלם, שמבחינתי הם מכריעים. פאלם לא טוענת דף אינטרנט ברקע. פאלם לא מאפשרת לצלם תוך כדי כל דבר אחר... והרשימה נמשכת. 3. הממשק של האייפוד לא יפה. מילא, אבל הוא גם לא שימושי. אין אייקונים, מוצגים מעט פריטים בכל מסך. גם ב-iPhone מוצגים מעט מדי פריטים. אז מה כן טוב? ממשק כמו ב-WM, שמנצל את המסך כמו שצריך, שמאפשר לעשות כמעט כל דבר כמעט מכל מקום במערכת, שמאפשר לראות ולעבוד עם התרעות כמו שצריך ולקבל תמיד אינפורמציה חיונית. אה כן, ו-WM עדיין נראית טוב. 4. המערכת עוברת עכשיו שינוי? בפעם הראשונה ששמעתי את זה אני חייב להודות שקצת התרשמתי. אחר כך התחלתי לאבד את הסבלנות והיום השינוי הזה מגוחך מבחינתי. כשזה יקרה נדבר. כרגע, WM היא מערכת מצוינת, והיא כל כך טובה שיש יצרני חומרה שמנסים להתחרות איתה ב-XP- ע"ע HTC ATHENA שמוגדר כ-UMPC למרות שהוא מריץ WM5. הגמישות של WINCE לא נוצלה עד תום עדיין ולכן אין סיבה להחליף אותה. כשיהיו מסכי XGA בגודל 3" אולי יהיה שווה לשקול לעשות שינוי משמעותי יותר במערכת... 5. אפשר לראות YOU TUBE עם פוקט ועם פאלם, ואם כבר עוסקים בזה, כמעט שכחתי שאין תוסף פלאש לאף דפדפן בפאלם, כבר הרבה הרבה זמן. סקייפ היא תוכנה משמעותית מאד, צד שלישי או לא. זה כמו להוציא מכשיר בלי דפדפן אינטרנט ולקוות שיום אחד מישהו יבנה דפדפן. 6. בוודאי שאפשר במכשירים החדשים. טראו 700W, 750.... אה, גם ב-680 וב-700P? מזל שמישהו נזכר להוסיף את הפיצ'ר הזה. 7. רוצה לעבוד בעברית? באמת דרישה מוזרה. לי יש 100 אנשי קשר וכן נאלצתי להוסיף אותם אחד אחד, וצ'אטופוס גם שיחררה לי את כל החסימות והוסיפה את כל מי שאי פעם מחקתי מהמסנג'ר. תוכנה נפלאה.

אני לא מאמין שאני נגרר לזה....

1. השינוי בין 5.2 ל 5.4 הוא משמעותי לפחות כמו השינוי מ WM2003 ל WM5. לא רק האפשרות לעשות הכל ביד אחת. גם ניהול זיכרון שונה מהיסוד (כזה שמצריך שינוי חומרה), גם מבנה שונה לבסיסי הנתונים של PIM ושינוי של האפליקציות המובנות. אני בשום אופן לא הייתי מצדיק אפילו שינוי מינורי במערכת הפעלה רק בשביל שיפור הממשק לעבודה ללא סטיילוס. זה מבחינתי שינוי ממשק בדיוק כמו שהתקנת לונצ'ר היא שינוי ממשק. 2. במכשירי סוני, אפשר לצלם תוך כדי דברים אחרים. לא ניכנס לזה אבל מה שאתה רואה כחיסרון, אני רואה כיתרון. אני מעדיף לחכות עוד שניה שדף אינטרנט יעלה מולי מאשר שדפדפן האינטרנט ישאר פתוח גם יממה אחרי שהפסיק לעניין אותי הדף שהוא מציג (אלא אם כן התקנתי תוכנה צד ג' או עשיתי ריסט). 3. אייפוד הוא דוגמה למכשיר עם פונקציונליות ירודה אבל עיצוב טוב, מה שגרם למליונים לקנות אותו ולא את המתחרים. השיא הוא באייפוד suffle. מה שטענתי זה שיש אנשים שיקנו מכשיר רק כי הוא יפה. אני לא. 4. הסיבה שיש עכשיו יותר ויותר מכשירים עם WinCE לדורותיו היא לא בגלל שהמערכת טובה. זה בגלל שרק עכשיו התחילה לצאת חומרה זולה שתוכל לסחוב עליה את הדרישות ההיסטריות של מערכת ההפעלה. 5. אני עדיין טוען שבאף אחד מהמפגשים אף אחד לא הצליח להדגים לי שיחה נורמלית בסקייפ. למרות שזו כזו תוכנה נחוצה. תמיד השיחות מקוטעות רועשות ולא מובנות. 6. המערכת מתקדמת מה יש? רוצה להשוות פאלם של היום לפוקט של לפני שלוש שנים? משווים את המכשירים הנוכחיים. 7. לך גם התאבד הטראו כשניסית לשנות תאריך. לי לא הייתה שום בעיה עם צ'אטופוס בעברית והוא עובד לי מצויין.

למעלה