התחלתי? מתי זה נגמר?
1. ההבדלים בין 5.2 ל-5.4 מינוריים. אתה יכול להזכיר כל מיני תוכנות צד שלישי שהפכו למובנות, זה ממש לא משנה את העובדה ש-PALM OS באשר היא לא מסוגלת להריץ יותר מתוכנה אחת בכל פעם פרט למקרים מיוחדים, ושהשטויות של העברית לא השתנו מאז הושקה OS5. לגבי WM, מבחינתי, שימוש במכשיר בלי סטיילוס בכלל זה שינוי שמצדיק לשנות קידומת. בטראו 600 זה לא היה טוב כמו ב-WM מהסיבה הפשוטה שמתכנתים לא התאימו את התוכנות שלהם לשימוש ביד אחת. נראה אותך מוצא ב-KJAM שלי תוכנה שאי אפשר להשתמש בה ביד אחת, כולל מינימו, סקייפ וכו'.... 2. כבר הזכרתי כמה חסרונות ליוניטאסקינג האידיוטי של פאלם, שמבחינתי הם מכריעים. פאלם לא טוענת דף אינטרנט ברקע. פאלם לא מאפשרת לצלם תוך כדי כל דבר אחר... והרשימה נמשכת. 3. הממשק של האייפוד לא יפה. מילא, אבל הוא גם לא שימושי. אין אייקונים, מוצגים מעט פריטים בכל מסך. גם ב-iPhone מוצגים מעט מדי פריטים. אז מה כן טוב? ממשק כמו ב-WM, שמנצל את המסך כמו שצריך, שמאפשר לעשות כמעט כל דבר כמעט מכל מקום במערכת, שמאפשר לראות ולעבוד עם התרעות כמו שצריך ולקבל תמיד אינפורמציה חיונית. אה כן, ו-WM עדיין נראית טוב. 4. המערכת עוברת עכשיו שינוי? בפעם הראשונה ששמעתי את זה אני חייב להודות שקצת התרשמתי. אחר כך התחלתי לאבד את הסבלנות והיום השינוי הזה מגוחך מבחינתי. כשזה יקרה נדבר. כרגע, WM היא מערכת מצוינת, והיא כל כך טובה שיש יצרני חומרה שמנסים להתחרות איתה ב-XP- ע"ע HTC ATHENA שמוגדר כ-UMPC למרות שהוא מריץ WM5. הגמישות של WINCE לא נוצלה עד תום עדיין ולכן אין סיבה להחליף אותה. כשיהיו מסכי XGA בגודל 3" אולי יהיה שווה לשקול לעשות שינוי משמעותי יותר במערכת... 5. אפשר לראות YOU TUBE עם פוקט ועם פאלם, ואם כבר עוסקים בזה, כמעט שכחתי שאין תוסף פלאש לאף דפדפן בפאלם, כבר הרבה הרבה זמן. סקייפ היא תוכנה משמעותית מאד, צד שלישי או לא. זה כמו להוציא מכשיר בלי דפדפן אינטרנט ולקוות שיום אחד מישהו יבנה דפדפן. 6. בוודאי שאפשר במכשירים החדשים. טראו 700W, 750.... אה, גם ב-680 וב-700P? מזל שמישהו נזכר להוסיף את הפיצ'ר הזה. 7. רוצה לעבוד בעברית? באמת דרישה מוזרה. לי יש 100 אנשי קשר וכן נאלצתי להוסיף אותם אחד אחד, וצ'אטופוס גם שיחררה לי את כל החסימות והוסיפה את כל מי שאי פעם מחקתי מהמסנג'ר. תוכנה נפלאה.