מה לבדוק ב-Treo אם קונים בחו"ל

עבור כל מה שאני צריך הטריאו עושה

יותר עבודה מאשר פוקט אחר. אני לא יכול להשתמש בסקייפ? מי צריך סקייפ כשאפשר להתקשר לכל העולם על חשבון העבודה (זה מזכיר לי את הלילה שבו עשיתי שיחת ועידה עם מזרח אסיה ומערב ארה"ב דרך הטריאו ביד אחת). טעינת דפים באופן מקבילי? - למרות שלא ניסיתי אני די בטוח שפאלם טוען דפים יותר מהר, אז בשביל מה צריך? (את האמת? אין לי ממש זמן לגלוש ובעבודה אולי אפשר להתקשר מכל העולם לכל העולם אבל לא מאשרים GPRS). ושוב - רוצה לעבוד? קנה פאלם. רוצה לשחק? (עדיין עדיף PSP)... רוצה לנווט? (עדיף פוקט בגלל המבחר והאפשרויות)

2cookie

New member
הרי ברור שכל רוכשי הטראו

עובדים בעבודה שמאפשרת להם להתקשר בחינם לכל העולם. איזו שאלה. פאלם לא טוען דפים מהר יותר מפוקט, וזה שלך אין זמן לא אומר שלאחרים חסר.. שיחות ועידה גם נוקיה 3100 יודע לעשות, ביזבזת כסף סתם אם קנית טראו 650 בשביל זה. לגבי משחקים, DELL X51V עם Bluetooth Gamepad מסוגל להריץ את כל משחקי ה-PSP וגם את כל משחקי ה-PPC וגם את כל משחקי הפאלם וגם את כל משחקי האמולטורים לכל הקונסולות הניידות שאי פעם יצאו וגם יש לו מסך מגע.. אני בעד ה-DELL למשחקים, לא שיכנעת אותי אחרת.

לגבי שיחת ועידה

כמובן שלא קניתי את המכשיר בשביל זה אבל דווקא הופתעתי לטובה מבחינת הממשק על מנת לעשות שיחת ועידה. כאשר תתחיל לעבוד ולהשתמש במכשיר לא כי אתה פריק של גאדג'טים אלא כי אתה רוצה מכשיר לעבודה - אתה תעדיף לקנות פאלם. בשונה מפוקט, אתה יכול להפעיל את הוורד או אקסל או אינטרנט או מה שלא יהיה כמה פעמים שתרצה באותה מהירות גבוהה. לגבי הX51 ומשחקים... זה קוקי כי יש לך זמן להתעסק עם זה. בעתיד, כשתעבוד ותרצה מדי פעם לשחק תעדיף את הדבר האמיתי והלא מסורבל. אתה עדיין בגיל שזמן<כסף. כשתגדל תבין שזמן>כסף.

הבעיה היא אחרת קוקי...

בפוקט - לא משנה מה אתה מריץ - מתישהו תצטרך לעשות SR. בפאלם - אם אתה מריץ תוכנה בדוקה - לא תצטרך לעולם לעשות SR.

2cookie

New member
העברית היא תוכנה מאד בדוקה, נכון?

איכשהו תמיד יש לי איתה ריסטים, לא משנה באיזה מכשיר או באיזו גירסה מדובר...

קוקי - אתה יותר צעיר ממני...

אני טענתי שהוא מספיק מהיר בשבילי אז. לא כתבתי שהוא הכי מהיר. חץ מזה... מאז התקדמתי בעבודה... בתפקיד הנוכחי אני צריך תגובתיות מהירה יותר, אמינות גדולה יותר ושירותיות גדולה יותר. לכן יש לי טריאו - הפעלה ביד אחת (באמצעות המקלדת), מכשיר משולב ותגובה מהירה. ודרך אגב... ה4700 עוד קיים אצלי.

2cookie

New member
../images/Emo26.gif

אם להיות כמוך זו תופעת לוואי של התבגרות, זיקנה היא באמת דבר נורא.

2cookie

New member
להתפטר?

ולוותר על הרכב הצמוד, הטיסות כל סופשבוע והמשכורת השמנה? אין סיכוי!

למעלה