מה לעשות?

לא יכולה לעשות לו דווקא

זה יהיה ממש להיתקע לו כמו עצם בגרון, ולמרות הכל - ממש לא מגיע לו! ברור לי שאין לו מושג מהי הדרך ה"תקינה" לנהוג לפיה, אבל הוא יכול היה לשאול אותי למשל או אפילו לתת לי הזמנה "ריקה" - בלי לכתוב כלום ולתת לי לעשות מה שנראה לי הולם (כמו שאמר לי "תעשי מה שנוח לך") הוא כבר יודע כמה ייצוגית אני יכולה להיות (עלאק), כי ראה את זה במסגרת העבודה. מעולם לא עשיתי לו פדיחות. העובדה שטרח וכתב מה שכתב מעידה על כוונתו המפורשת ואני לא יכולה להתעלם ממנה. ותודה על הניסון לעודד.

נועה רז

New member
אני הייתי הולכת

עם דוביבת כמובן (זאת אומרת, עם הגר). אני יודעת שאת(ן) בנות אדם ולא סמן פוליטי, אבל אני חושבת שיש אמירה מאוד חשובה בלהגיע לאירוע כזה ולסמן, בעצם הגעתכן, את ה"נורמליות" (אני שונאת את המילה הזו) של מערכת היחסים שלכן. אני גם בטוחה שלאחר שיראה איזה זוג מקסים אתן ביחד, גם מחוץ למקום העבודה, האודם מהפנים שלו ירד מאוד מהר. הרבה פעמים בני אדם נתפסים לקונספציות שגויות, אני חושבת שזה המקרה. נועה.

יש משהו במה שאת אומרת

אני אחשוב על זה, למרות שכרגע זה נראה לי לא מתאים. אבל אולי זה מה ש"נכון" לעשות. תודה.

הליויתן

New member
קראתי עוד ועוד,ולא יכול להתאפק

נראה לי מתאור השיחה שלך אתו שהאיש היה נבוך מאד,שהוא מאד מכבד ומעריך אותך ואת זוגתך,ושהוא יותר מ"יצא מעורו"בשביל כן לכבד אותך ואת הזוגיות שלך,שלמרות שמאד מסקרנת אותו כנראה,מנוגדת מאד להשקפת עולמו. למעשה,העביר אלייך את אפשרות הבחירה על כל נגזרותיהיתכן והוא מעריך כאיש ציבור(אם הוא כזה) שהדבר אפילו יפגע בו,ועוד ביום שמחתו,אך הוא כיבד אותך די בידיעה שאת אורחת רצויה וכל שתחליטי הוא יקבל! עכשיו נותר לך לעניות דעתי לחשוב על זה גם כך,להרגע ולהחליט את מה שיגיד לך ליבך! בהצלחה

a n a t i 3 2

New member
גם אני הייתי הולכת...

שאלת במפורש אם את צריכה להגיע לבד.. והוא ענה לך שתבואי איך שנוח לך, שאלת האם זה מהווה בעיה שתבואו ביחד.. והוא ענה שלא! אז למה לעסוק בספקולציות בקשר לגוון פניו ולצורת גופו המשתנה?

כי הוא "מרח" אותי. לא התכוון באמת

ותאמיני לי - אני יודעת מתי הוא הוא "מורח" אנשים. הוא הבהיר מפורשות בכך שכתב מה שכתב על ההזמנה שהוא רוצה אותי שם לבד. אם באמת היה רוצה שאבוא איך שנוח לי היה משאיר את ההזמנה ריקה ומניח לי לחשוב לבד מה נוח לי. אבל תודה.

וככל שאני קוראת את השירשור יותר

אני מבינה ש הוא פטרוני והוא מפחד מפדיחות שאת תעשי לו כאילו הוא אבא שלך ואת בת 3. והוא ממש מעצבן אותי. הוא באמת יותר ויותר נראה לי מסוג האנשים של פרטי וציבורי ועכשיו אני מבינה שהוא גם מאוד פטרוני (מה שאת עושה פה בעבודה חופשי אבל בחוץ התנהגי נא בהתאם למקובל שהרי מה שאת עושה זה אומר משהו עלי ) ואם לי היו עושים את זה במקום העבודה הייתי שוקלת תביעה על הפליה על רקע העדפה מינית.

nShor

New member
רוצה להגיב גם אני

מבינה לגמרי את העלבון שלך. כשאדם משמעותי בחיינו מתעלם מחלק משמעותי אחר בחיינו, יש בזה משהו מאוד פוגע. בעיקר כשמשתמע שאת לא מנסה להסתיר את הלסביUת בכלל. אבל - למרות העלבון, הייתי הולכת. בזוג. הולכת כי צריך, אבל לא רק. הולכת עם אשתי כי בלעדיה לא מרגישה בנוח. הולכת עם אשתי כי אם לא נוח לו שנבוא ביחד - אחריותו להגיד ולעמוד במבוכה שכרוכה בזה. לא תפקידי לדאוג לנעימות שלו. (מה עוד שנתת לו הזדמנות לומר שלא נוח לו). הולכת גם כי יש לזה ערך עצום - ל"נורמליות" שבה מגיע זוג לסביות לאירוע כזה - שמרני. וסיפור - חבר טוב שלי התחתן לפני שנה וחצי. בגלל שהוא חבר טוב ואני אוהבת אותו מאוד, היה חשוב לי לשאול. כל אחד אחר - לא הייתי טורחת. אבל ידעתי שהוא קצת שמרן וקשה, ולא רציתי לגרום לו אי-נוחות בערב החתונה שלו. אמרתי שאלא אם הוא אומר אחרת, אשתי (שאז עוד לא היתה אשתי) ואני נבוא נטורל. כלומר - נתנהג כמו שאנחנו מתנהגות תמיד. כך שכל הדודות יוכלו לראות שיש לסביות בין הצעירים. לא שהתכוונו להזדיין על השולחנות, אבל בד"כ מאוד ברור שאנחנו יחד. לא מתאמצות להסתיר את זה. בקיצור - אמרתי שאם זה מפריע לו, אפשר להתנהג אחרת, אבל שמתי את זה מאוד ברור שהבחירה היא שלו, ושינוי ההתנהגות, אם יהיה, יהיה בשבילו. והוא אמר שאין לו שום בעיה. אז באנו, והיינו טבעיות, והיה נפלא. ובגלל שהעליתי את השאלה מראש, גם לא הייתי צריכה לדאוג כל הזמן שמא ההתנהגות שלנו מפריעה לו. ולמה אני מספרת את זה - כדי להדגיש שהאחריות עליו. נתת לו הזדמנות לסרב, הוא החליט שיותר חשוב לו לשמור על יחסים טובים איתך, ולא לפגוע בך, מאשר להחביא אותך בארון. מכאן והלאה - עזבי אותו. תעשי מה שאת מרגישה.

תודה וברוכה הבאה

איך מבטאים את הניק שלך? אחותי במקרה קפצה אליי לעבודה לרגע והתלחששתי איתה על העניין. היא הזכירה לי משהו (שקשור למה שסיפרת) שממש שכחתי: לפני שנתיים חברה טובה שלי שעבדה כאן (וכבר לא) נישאה בחתונה סטרייטית-רפורמית צנועה שהוזמנו אליה רק קומץ מהעבודה. הבוס שלי לא היה שם, אבל כמה קולגות אחרים כן. היות והיינו חברות טובות, בנות אותו גיל בערך, היא הזמינה אותי ואת דוביבת כזוג בשיא הטבעיות ועוד טרחה להדגיש שהיא מצפה שנהיה הכי טבעיות ולא נרגיש צורך להצניע את עצמנו בשביל איזו סבתא. בחורה מקסימה (אוףףף, עכשיו אני מתגעגעת). מדהים כמה אף אחד בחתונה לא הסתכל עלינו במבט עקום כשרקדנו סלואו צמוד או כשהתנשנו (בעדינות). ממש לא היוונו אטרקציה. חודשים לחאר מכן שמעתי שאחת מהקולגות (נחש, שאף אחד לא סובל) לכלכה עליי באוזניי מי שלא היה שם שהתנהגתי בפרובוקטיביות. אחותי העלתה סברה שאולי השמועה על הפרובוקטיביות שלי הגיעה לאוזניו והוא חשש שאני הולכת לעשות לו פדיחות. הוא הרי לא שמע על כמה כו-לם התייחסו אלינו ב"נורמאליות" (גם אני שונאת את הביטוי, נועה), ולא יודע למה היא התכוונה כשלכלכה על פרובוקציות שלא נבראו. כרגע נראה לי שאני צריכה להחליט אם אני רוצה ללכת - ואז לבוא עם מאי מכל הסיבות הטובות (לא בשביל "להראות" לו, אלא בשביל להדגים לכל ה"חשובים" האלו איך נראה זוג לסבי אמיתי ואיזו "פרובוקציות" לסביות באמת מהוות בחתונות) או אם אני לא רוצה ללכת - ואז לכתוב משהו בדומה למה שהציעה een ogenblik (ואיך מבטאים את הניק שלך? - מה יש לכם מניקים בלתי אפשריים, באמת?). המון תודה ותמשיכו להזרים לי רעיונות. אתם עוזרים לי כמו שאין לכם מושג!

een ogenblik

New member
../images/Emo32.gif ניק

השם שלי בהולנדית, ומשמעותו רגע. ה-een בכינוי, גם אם נכון מבחינת ביטוי הולנדי, הוא עדין סרח עודף ממנו אפשר להתעלם. השם מבוטא "אוֹחֶנְבְּלִיק", ומילולית הוא מורכב משתי מילים ogen-עיניים, blik-מבט. אני עונה לכל כינוי המכיל - ogenblik, אוחנבליק, אוחן, עוגן, רגע, הרף, מיצמוצית, מבטית.

בשקט

New member
צודקת, הניק באמת היה בלתי אפשרי

ולכן, אחרי הרבה זמן שאני רוצה לעשות את זה - הוא הוחלף. תודה על קבלת הפנים - קוראת הרבה, כותבת מעט. רעיונות נוספים אין לי כרגע, אבל בטוחה שתמצאי את הדרך שמתאימה לך. ערב נעים.

תתחדשי ../images/Emo140.gif

ככה היא מיז פיגי - מצליחה לא פעם לגרום לנו להתרענן... סנור היה מישו מעמק החיות המוזרות, לא?

אהההה

שיצילחו לך ההזרעות (במהרה בימנו אמן), ותתחילי לראות תכניות לילדים ב"הופ"... כבר תתודעי אליהם

אהההההההההה

ד"ר סוס !!! עוד שנה, וגם הוא יכנס למדפינו... אני כבר לא יכולה להתאפק... ספריו היו מהאהובים עליי ביותר !

למעלה