מה לעשות?

een ogenblik

New member
פתרון מוצלח

האיש שלי ישמח לשמוע עליו. אתמול בערב, כשהנחתי לו לקרוא את השירשור, הוא התחיל להשמיע קולות מצוקה כאשר הגיע לקליגרפית האמנית ומעטפותיה. הדעה שלו הייתה חד משמעית נגד הליכה לאירוע שכזה, וזה עוד לפני העלבה/העלבות. לא שאני מצפה מזוג שמנת כזה להתרגש ממתנה שכזו, אבל אני מצהירה עליה כאל מרגשת ביותר.

מאד אהבתי את הרעיון של המתנה!

ממש יפה, ואני שומרת לי אותו... להזדמנות ראויה שפעם בטח תבוא. (מותר?) ומקווה שתצליחי באמת , גם לא להרוס את היחסים במקום העבודה, וגם לא למצוא עצמך מועלבת.

harpagon

New member
משהו על עכבר והר.............

היי בנות חביבות, עובר אורח שכמותי קרא את כול השירשור ודי תהה : חשבתן שאולי זה היה צעד של אדם נבוך מול מציאות חריגה לדיעותיו ואמונתו ? אולי לבני עמי הסטרייטים ישנה מבוכה גדולה שצריכה סיוע מכן ? יתכן ששיחה עם כוונות חיוביות במשקל כבד היתה מרגיעה מראש ? אולי בכלל זה הר שהפך לעכבר ?במקום דלעת שתהפוך למרכבה ? הרבה שאלות . וכנראה שלכול אחד ואחת מאיתנו ישנה תשובה אחרת וראו זה פלא - יתכן גם כי כול התשובות נכונות ...... שלכן .....הנבוך גם הוא לעיתים....

Skid McMarks™

New member
הגעתי מהדף הראשי..

אני מקווה שהתגובה שלי תהיה רלוונטית למרות שאני מגיעה מנקודת מבטח סרטייטית. מן התיאור שלך הבוס שלך נשמע לי אחלה של בנאדם. לא הרבה אנשים היו מתייחסים כל כך יפה לעובד שלהם, לא משנה מה נטיותיו המיניות. הוא עזר לה למצוא עבודה, המליץ עליה וכו', כל זאת על סמך העובדה שהוא מכיר אותך, לא אותה, ואת עובדת אצלו. הבעייה היא לא הוא, הוא מוכן לקבל את הנטיות המיניות שלך ואת הזהות המינית שלך, וגם את בת זוגך - הוא אפילו דואג לה למציאת עבודה ומתעניין וכו'. מצד שני - הוא מכיר את העולם בחוץ, הוא לא נאיבי, יהיו שם הרבה אנשים שיסתכלו בעין לא יפה עליכן - כי הם פרימיטיביים, בורים. זה עלול לגרום לו מבוכה מסויימת והוא יודע זאת. הוא מוכן בשבילך שתגיעו שתיכן אבל הוא ניסה להמנע מהעניין על מנת לחסוך מבוכה. הוא כנראה לא חשב בצורה מספקת על כמה שזה יעליב אותך - והוא מוכן למענך שתגיעו שתיכן למרות מה שזה יגרום לו - וזה יגרום כי אנשים הם בורים, במיוחד מעונבים בגילאים המבוגרים יותר. לדעתי את צריכה ללכת, לוותר לו הפעם - במיוחד כי הוא בעצמו מוכן לקבל אותך ואת בת זוגך, ואפילו מתעניין וכו' - ללכת לקראתו, כמו שהוא הלך כל כך הרבה פעמים לקראתך ועזר לך. just my two cents. איירין

נקודת מבט סטרייטית מתקבלת בברכה

אני מודה לך על עוד נקודה למחשבה, למרות שעכשיו אני קצת לחוצה מזה שאני מופיעה בדף הראשי. בשביל מה הייתי צריכה את זה? אוףףף! בכל אופן, דברייך דיי תואמים את מה שאני חושבת באשר ללמה עשה מה שעשה. תודה

pukiss

New member
אני אגיד לך בדיוק מה עלייך לעשות

א. הבוס ביחסים מאוד טובים איתך כפי שציינת לכן עלייך ללכת!! ב. חברתך היא כמו "בעלך" או "אישתך" (את מבינה למה אני מתכוונת), אין מה לעשות את לא זזה בלעדיה, ולכן עלייך ללכת!! ג. הבוס בעצמו אמר לך שתעשי מה שאת מרגישה לנכון, ואת סביר להניח מרגישה שעלייך לבוא עם בת זוגתך, ולכן עלייך ללכת!! ד. אל תתני לו להתייחס אלייך בצורה כזו, לא זוכרת מי אמרה פה, וזה היה נכון, הוא מכניס אותך לארון ומוציא אותך מתי שבא לו...אז עד כאן, לא עוד.. וכמובן שעלייך ללכת!!!

אלוֹהים

New member
אם כוונותיו רעות

הוא כבר יקבל את עונשו אני משתדל לעשות את עבודתי ותודה שהסבת את תשומת ליבי העניין יטופל

סתוית2

New member
מיז פיזי

חתונה פס חתונה. לא לרתוח. תופיעי חתיחה את ובת זוגך בגאווה וביכף ותהני כל הערב. שהוא והצביעות שלו יהדימו. תירקדו.תואכלו.ותהנו. כך מגיע לאנשים צבועים. ואת. אים את שלמה עים דרך חייך מה את עושה או ניפגעת מאנשים שמשחקים אותה טיפשים. שיהיה לכן ערב ניפלא

ScrewDriver

New member
הוא לא צבוע

הוא בסך הכל לא מרגיש בנוח שידחפו לו לארוע משפחתי חשוב, את הדגל הססגוני של הסובלנות והגאווה. מה לעשות, זה ארוע רגיש מאוד. אולי הוא לא בשל מספיק בשביל זה, אבל ממש לא מגיע לו שהיא תתעצבן עליו ככה, הוא מאוד מעריך אותה כבן אדם ולא צריך לבוא אליו בטענות או לקרוא לא צבוע. אולי תפסיקו כבר להעלב ולהתעצבן מכל דבר. זה מזכיר את היהודים הנויירוטים בארה"ב שכל כך רגישים, עד שהם מאשימים את הגויים באנטישמיות על כל פיפס הכי קטן. (חובש קסדה ויורד למקלט ממטר האבנים שעתיד להגיע לעברי).

לבריאות!

(לכבוד הגרעפס, ככה זה אמהות: מתרגשות מכל גרעפס). ו-קבל
, אם מתחשק לך... למרות שאבנים, לא תראה אצלינו. מקסימום נשאל בעדינות, אם יש, או היתה לך אי פעם בת-זוג? והאם היית רוצה להיות מוזמן לאירוע, חתונה נניח, בלעדיה? והאם היית הולך?

קראתי הכל ../images/Emo140.gif

נראה לי שאין זווית אחת שלא כוסתה בכל שלל התשובות שענו לך. אני כרגע בשלב קוראים בלבד (כמעט...) מעיין עצותי די יבש וכנראה שהחורף מכנס אותי בתוך עצמי. אז במקום עצות שולחת לך
(נגד הבוס...) ולסיום...

zubash

New member
מפחד?

היי TAKE IT EASY אני חושב שלמרות מודעותו לנושא (בעזרתך), בתת המודע, יחסים הומו-לסביים אינם נתפסים. הוא שומע אבל לא מבין. מה שניתן להסיק מיחסיכם הטובים. אולי פשוט תנסי להסביא את עצמך בצורה אחרת, בצורה כזו שלא ניסית עד היום. :)

2lee

New member
כנראה שההתעניינות שלו באה יותר ...

מחרמנות ולא מאיזה תחושת אבהות או אכפתיות או שפשוט הוא חושש ל"פרובוקציות"ורוצה ל"כבד" את האנשים השמרנים באירוע

cha ching

New member
תשמעי, אני מבינה את הכאב.. הוא בהחל

ט פגע בך.. אבל אין סיבה לכעוס, אני חושבת שאת צריכה להבין אותו, לא לקבל(!) חס וחלילה, אבל אתם ביחסים טובים, הוא מתייחס אלייך יפה, הוא אוהב אותצך ואת בת הזוג שלך, אבל... אני הייתי מציעה לך לבוא, עם או בלי בת זוגתך... (ואני משערת שבלי לא בא בחשבון)... מקסימום תהיו שם חצי שעה- אבל תראו נוכחות. זה באמת כבוד להיות מוזמן לכזה דבר, וזה באמת יהיה כבוד בשביל הבוס שלך אם תבואי... שימי את הכבוד בצד ביום מיוחד כזה.. הרי (גם אם הוא אמר בלית ברירה) הוא אמר שאת יכולה לבוא איתה- אז תלכי!

blonda3

New member
הייתי הולכת ../images/Emo77.gif../images/Emo88.gif../images/Emo45.gif../images/Emo34.gif

עם החברה..... מאיך שסיפרת את הסיפור שלך אני לא הבנתי שחברתך לא הוזמנה.... מצטטת אותך "שאלתי אותו "תגיד, בכוונה כתבת כאן רק את השם שלי? אני מוזמנת לבד?" והוא ענה לי (בהסמקה ושפת גוף מאוד נבוכה שאני כבר מכירה) ענה לי: "
תבואי איך שאת מרגישה נוח
. כתבתי את השם שלך כי אני מכיר אותך ולא את החברה שלך..." ההה?!? השבתי לו שאנחנו זוג לכל דבר והאם זה מהווה בעיה מבחינתו שנבוא ביחד
והוא הגביר את הגוון האדום בפניו וענה שלא.
" אני חושבת שהרחקת לכת במחשבות שלך ובפירושים שנתת ל"מחשבות שלו" שבעצם אינך יכולה לדעת אם הוא בכלל חשב אותן (וכאן את מזכירה לי את עצמי...כי גם אני כזאת...) לפי מה שסיפרת הוא לא נתן לך הזמנה ואמר לך אני מבקש ממך לא להביא את חברתך כי..... הוא נתן לך הזמנה עבורך וכמקובל-כרווקה,זכותך להביא את מי שאת רוצה... ובעצם השאלה שלך כלפיו אולי את הבכת אותו(עובדה שהוא הסמיק) כי אולי הוא לא היה מוכן לשאלה אולי הוא בכלל לא חשב עם מי תבואי, אולי זה בכלל לא מעניין אותו כי זה ענינך הפרטי.... כשקראתי אותך היתה לי הרגשה שה"פחדים שלך"....ולא שלו..... קפצו להם מהתת מודע קדימה (אני לא פסיכולוגית-רק תחושה) ועשו לך "באלאגן בראש" בין הרגש והשכל.... והכל כביכול יצא עליו...... אני במקומך היתי הולכת עם החברה, אלא אם בד"כ אתן לא נוהגות להופיע ביחד בארועים משפחתיים וכו'... אבל אם כן-אז בהחלט! זאת הדרך שלכן "להצהיר" שאתן ביחד. גם אני כאשה גרושה כאשר מזמינים אותי מזמינים אותי לבד גם כשיש לי חבר ומשאירים לי את ההחלטה האם ועם מי לבוא. ואחת הסיבות שיכולה להיות היא דווקא הרצון להמנע מאי נעימות כי אם נניח רבתן או נפרדתן.... אין לי מושג מה מצבכן ה"רישמי" כי אני רק אורחת פה.... (חברות, חיות ביחד או לחוד, נשואות, או...) אז אני מקווה שהארתי משהו ושכן תלכי וכן תהני מהארוע. וד"א תתפלאי כמה הומולסביים מוסתרים בארון יש בין כל האנשים המעונבים וה"ליבראלים" שהבוס שלך מסתובב ביניהם....

BOOGY BOOGY

New member
אני חושבת...

שהכי כדאי לקבל את הכל בנחת רוח (הרי אנחנו לא יכולים לשלוט על בורות או על חוסר הבנה) וללכת לחתונה ביחד עם ארוסתך (רק עשיה וסובלנות והבנה, יכולה לגבור על הבורות ולהביא הבנה) ולרקוד ולשתות ולשמוח בשמחתם. זהו. בחיוך.

זואיzoe

New member
גם אני חושבת כמוך../images/Emo45.gif

אם אין צורך אמיתי לעשות עניין, אז לא כדאי. מה גם שזה מקום העבודה שלה וזו בעיה אם יתחילו לפרצף שם אח"כ..היא והוא.... אני לא הייתי מתגרה.

אני הייתי הולכת עם הזוגית

תראי החברה לא תמיד יודעת מה לעשות,להיפגע ממנו זה סימן שהוא חשוב לך ,אחרת דההה היית נפגעת? חוץ מזה חשוב לשחק את המשחק ככה זה חבל שעל גבי העלבונות והעקרונות תוציאי עצמך מהכלל,תעירי דובים משנתם או תפתחי תיבת פנדורה. לאנשים בסביבה לא תמיד ברור יחסי הגומלין ,זה לא מובן מאליו. למשל אני והשותף להורות,לא תמיד החברים שלי מזמינים את האבא לאירועים שבעיני חשוב שהוא יהיה גם שם,אז אני מזמינה ולא כועסת עליהם ככה זה העולם הנורמלי הוא לא העולם שלך או שלי. ותמסרי לו מזל טוב .

דעתי כזו

בהרבה מקרים אנחנו לפעמים מקבלים הזמנה לבד למרות שיודעים שיש לנו בן זוג, למשל זוג שהתגרש, מקבל את ההזמנה על שם זוגתו או להיפך למרות שיודעים שכבר לכל אחד יש חבר חדש וכו' וכו'. עצתי היא כזו - אל תעשי מזה עניין, תלכי עם החברה שלך - בגדול - אל תדפקי חשבון, אל תשאלי אותו בכלל, חברתך זו זוגתך ותבואי איתה סוף. כך אני הייתי נוהגת. בהצלחה והלואי ותעשי מה שאמרתי וששום דבר לא יפריע לך.

תות בר

New member
בתור מי שערכה חתונה לא מזמן....

ישבתי וקראתי כמחצית מהתגובות (עד שהתעייפתי) רק כדי לראות שאף אחד לא ציין בפנייך עובדה פשוטה. כשמזמינים לחתונה יש המון שיקולים כלכליים, במיוחד אם זה ארוע גדול. ובכלל חתונה זה בלבול מוח אחד גדול. לא חשוב כמה חשוב הבוס שלך, אני מאמינה שגם לזוג שמתחתן היה מה להגיד בנושא מי יוזמן לחתונתם. אצלי היו המון "חברים מהעבודה" של ההורים. כך שבלי קשר להעדפותיהם המיניות של האורחים, אני העדפתי אישית שיבואו כמה שפחות. לא נעים אבל באמת לא עניין אותי לראות אנשים שאני לעולם לא אראה מעבר לחתונה. רובם אגב הוזמנו מתוך מחוייבות או רצון לשמור על קשרים טובים. חוצזה היתה מישהי שהוזמנה והגיעה עם חברה שאינה בת זוגה. בטח היו עוד כאלה זוגות. אבל בכל מקרה - את באמת חושבת שזה מטריד מישהו אם הן בנות זוג או לא? מה אני מנסה להגיד? שאנחנו, כהטרוסקסואליים, לא כאלה מתוחכמים כמו שאת חושבת. הרבה מהמחשבות שרצות לך בראש נובעות מהמטען שאת מביאה לסיטואציה. וזוג הטרוסקסואלי שמתמזמז בטירוף על רחבת הריקודים מכובד מזוג הומוסקסואלי? אני היתי הולכת לבד כי ההזמנה לא סתם הופנתה לאדם בודד כמו שלא סתם לא נתנו לך הזמנה פלצנית שנכתבה ע"י מעצב (אכן פלצני...). את יכולה להבין למה הוא הסמיק? אני חושבת שאת באמת לא יכולה לדעת מה השיקול לכתוב רק את שמך על ההזמנה. רק חשוב שתקחי בחשבון שיכול להיות שהעובדה שאת לסבית בכלל לא היתה במע' השיקולים. סורי שיצא ארוך....

למעלה