מה לשבת? לקינוח גם תפוח...
עד כה
סלט חצילים קלויים עם טחינה בבלנדר , הרבה מיצלימון סחוטרי,בצל ופטרוזיליה מקוצצים היטב וקטן קטן בסכין
סלק צלוי בתנור יוגש עם תחמיץ קליל עתיר קורנית לימונית ושום
עוד חציל הופרש להיות לבסיס למוסקה משבבי סויה
בצק פריך עליו יונח קרם חמצמץ ונילי שעליו יונחו פלחי אפרסקים קטנים בזיגוג קינמון וסוכר ויוגש עם רוטב פרות אדומים- שזיפים/ דובדבנים או תותים לפי מה שאביא מהירקן
קיצות אפויות מתפוחי אדמה ,בצל וקישואים מגוררים על פומפיה ומודבקים בקמח חומוס.
בתכנון- שעועית ירוקה מאודה עם בצל מוזהב ומעט מלח.
פלאפלים ממשרה החומוסים והעדשים החומים יחד עם עלי מנגולד וזוקיני
לא יודעת מה עוד
ואצלכם?
עד כה
סלט חצילים קלויים עם טחינה בבלנדר , הרבה מיצלימון סחוטרי,בצל ופטרוזיליה מקוצצים היטב וקטן קטן בסכין
סלק צלוי בתנור יוגש עם תחמיץ קליל עתיר קורנית לימונית ושום
עוד חציל הופרש להיות לבסיס למוסקה משבבי סויה
בצק פריך עליו יונח קרם חמצמץ ונילי שעליו יונחו פלחי אפרסקים קטנים בזיגוג קינמון וסוכר ויוגש עם רוטב פרות אדומים- שזיפים/ דובדבנים או תותים לפי מה שאביא מהירקן
קיצות אפויות מתפוחי אדמה ,בצל וקישואים מגוררים על פומפיה ומודבקים בקמח חומוס.
בתכנון- שעועית ירוקה מאודה עם בצל מוזהב ומעט מלח.
פלאפלים ממשרה החומוסים והעדשים החומים יחד עם עלי מנגולד וזוקיני
לא יודעת מה עוד
ואצלכם?