מה מצפה לי במישפט על עקיפה בקוו-לבן 6406 ?

shaul5540

New member
מה מצפה לי במישפט על עקיפה בקוו-לבן 6406 ?

אתמול היה לי תור לרופא בשעה 1700 ואני ניתקעתי בפקקי-תנועה בשעה 1710 ברחוב קריניצי בר"ג לפני הצומת עם הרצל, כשהייתי צריך ליפנות שמאלה בהרצל לכיוון כיכר-אורדע.
כ - 30 או 40 מטר לפני הצומת, הרמזור היתחלף לירוק והרכב לפניי כניראה שהיה עסוק בחיפוש משהו על הריצפה, כי ציפצפתי לו חזק אבל הוא המשיך ליזחול במהירות המינימום של גיר אוטומטי כשהוא לא שועה לציפצופים שלי...
ראיתי שהנתיב השמאלי ריק לגמרי עד הרמזור והחלטתי בטיפשותי הרבה לעקוף אותו על הקוו הלבן ולחזור מייד למסלול הימני כדי להיצטרף ל 4 או 5 מכוניות שעוברות את הרמזור, אבל ברגע שיצאתי לעקיפה המהירה הופיע מולי בצומת משום-מקום שוטר-תנועה על אופנוע וסימן לי בתנועות פראיות לעצור בצד ימין על המידרכה וביגלל הציפצופים והתנועות הפראיות שלו קצת ניבהלתי ולא חזרתי מהר למסלול הימני, אלא נישארתי מולו על הנתיב השמאלי מחכה להוראות, עד שקצת נירגעתי ונסעתי ימינה לעמוד על המידרכה.
השוטר בא אליי וצרח עליי "רוצח" ואיך אני רוצה לעקוף 6 מכוניות על קוו לבן לפני רמזור?, לקח לי בנחישות את רשיון-הנהיגה ואמר לי להיתייצב במישטרת ר"ג בעוד שעה, כדי שקצין-התעבורה שם יאשר לו לישלול לי סופית את רשיון-הנהיגה עד המישפט בעוד חודשיים מהיום.
הבן שלי בן ה-18 שהתור אצל הרופא נועד לו היה איתי ברכב, הוא נהג מעולה כבר שנה וחצי והוא נידהם כמוני מהשקר של אותו שוטר על ניסיון עקיפת 6 מכוניות....
היתייצבתי אצל פקד-התעבורה החכם וההגון עם הבן שלי בשביל השלילה הסופית עד המישפט ולאחר שהוא שמע את הגירסה שלנו על הרכב שזחל לפניי ושיצאתי לעקוף אותו בילבד בנתיב שמאלי ריק עד הרמזור ולהיצטרף ל5מכוניות שעברו את הרמזור וגם לאחר שדרשנו מימנו שנינו להיבדק בפוליגרף או לחפש מצלמות של העירייה כדי ליראות מה שקרה בדיוק בניגוד להאשמה המטורפת של אותו שוטר, ה-פקד כניראה האמין לגירסה שלנו ולא לגירסת השוטר והחזיר לי את הרשיון עד המישפט, לאחר שראה גם שאני נוהג כבר 37שנים עם 7 עבירות תנועה הכי קלות, כמו חגורת-בטיחות או אי-איתות או ווישר שבור בחורף...
אני נהג מאוד זהיר ואחראי שעומד בצד כאשר מיתקשרים אליי, למרות שיש לי אחלה דיבורית ברכב, משום שאני יודע שלפעמים גם שיחה בדיבורית פוגעת בריכוז ולא בדיוק רואים מה נעשה בכביש, אלא שאני חושש מהשוטר הברברי הזה, שמיתכוון לבוא למישפט בעוד חודשיים ולהעיד שהוא ראה אותי יוצא לעקיפה של 6מכוניות 30מטר לפני הרמזור....במיוחד שהוא אפילו כתב בטופס ההזמנה למישפט את שמו של השופט וזה מדאיג אותי שאולי הם סחבקים והשופט יקבל את השקר שלו, כדי לא להעליב אותו....
מה עושים אדוני העורך-דין, כי ללא רשיון נהיגה אני אשאר גם ללא-פרנסה, מאחר ואני עוסק כשאני יכול לעבוד בתיווך-דירות באיזור המרכז ואני צריך את רכבי כדי להראות דירות כול היום ככה כבר 14שנים...בלי רכב אני אצטרך לפרנס את מישפחתי מקיצבת-נכות מלאה של 2,300שקל שאני מקבל ולזה מיתפלל אותו שוטר ברברי ושקרן, שיודע שאי-אפשר לאלץ אותו לעבור פוליגרף וכניראה גם יודע שאין מצלמות של העירייה באיזור הזה....
מה אני עושה עו"ד ארבל?, יש לך עיצה בשבילי?
שישי08/08שעה1730 – תודה לך מראש וסליחה על אורך ההודעה... – שאול

shlang

New member
למה כל הסיפור הזה, למי יש חשק לקרוא את תלאותיך, יכולת

לקצר בכמה מילים, לא רלוונטי כמעט כל מה שכתבת, עברת 2 עבירות, צפירה שלא לצורך ועקיפה בקו לבן, את החשוב לא ציינת, ותק בנהיגה ומס' עבירות שיש לך. אין סיכוי שישלל רשיונך (תלוי במספר העבירות שלך)
אינני עו"ד

shaul5540

New member
אבל ידידי כתבתי במגילה את כול השאלות ששאלת אותי...

shaul5540

New member
ותק-37שנים -- עבירות-10קלות, אבל כת

כתבתי במגילה למה אני דואג, כי השוטר שיודע שאי-אפשר לאלץ אותו לפוליגרף וכניראה יודע גם שאין שם מצלמות באיזור הולך לשקר בעדות שלו ולהגיד שאני יצאתי לעקיפה מסוכנת ביותר של 6מכוניות על קוו לבן לפני הרמזור, בזמן שאני יצאתי לעקיפה של מכונית אחת שבקושי זזה למרות ציפצופיי, ככה הוא אמר לי שיעשה הברבר...ואני והבן שלי מוכנים לעבור פוליגרף על הגירסה שלנו.
אבל אם אין לך כוח ליקרוא ידידי למה אתה עונה לאנשים אני לא מבין...
&nbsp
&nbsp

shaul5540

New member
יש כאן בעייה של אמינות השוטר וביגלל זה האורך כי פירטתי מה קר

קרה בדיוק אצל קצין-התעבורה, מבין ידידי?
&nbsp

shlang

New member
ביום המשפט דבר עם התובע ונסה להגיע

איתו לעיסקת טיעון לפני המשפט ,מקסימון יטיל עליך קנס לפי סעיף עבירה מקל יותר (תלוי בחומרת העבירות הקודמות)
שכותבים הרבה מלל לא רלוונטי מפספסים את העיקר

shaul5540

New member
אמרתי לך שלנג, 37שנים ותק ומקסימום עש

עשר עבירות קלות, אבל הבעייה היא שהשוטר הולך לשקר במצח-נחושה וקצין-התעבורה בתחנה כניראה לא האמין לו וביגלל זה החזיר לי את הרשיון, אבל השוטר כתב בהזמנה את שמו של השופט, מזה?....מדאיג אותי שהשוטר הזה והשופט סחבקים.....מבין מה מדאיג אותי שלנג האדיב שלי?
&nbsp

shlang

New member
אין קשר בין השוטר לשופט, לשוטר יש

פנקס דוחות לזימון משפטי שבהם מצויין מראש תאריך ושם שופט, לשוטר אין כל נגיעה לזה, תעשה כפי שכתבתי, תדבר עם התובע לפני המשפט

shaul5540

New member
טוב שלנג כפארה, אז אני יכול ליש

לישון בשקט בלי סיוטים בחודשיים הקרובים, או כדאי לישון עם עיין אחת פתוחה?
בכול אופן תודה לך למרות שאתה מזה חסר-סבלנות ולא מוכן להבין שלפעמים גם בנאדם שהוא קצר ולעיניין צריך ליכתוב מגילה, בשביל להסביר בעייה מורכבת ולא שיגרתית...זה לא דוח שיגרתי כשהשוטר הולך לשקר עליך במצח נחושה בבית-מישפט!!!

shaul5540

New member

בכול אופן תודה לך למרות שאתה מזה חסר-סבלנות ולא מוכן להבין שלפעמים גם בנאדם שהוא קצר ולעיניין צריך ליכתוב מגילה, בשביל להסביר בעייה מורכבת ולא שיגרתית...זה לא דוח שיגרתי כשהשוטר הולך לשקר עליך במצח נחושה בבית-מישפט!!!

shaul5540

New member

חצי עצה

מפיך אני שומע רק את חצי הסיפור זו הגירסה אותה אתה רואה בעיניך ולנגד עיני אין את פרוט הדברים שרשם השוטר זכותך לצלם במשטרה לפני הדיון את עותקו. הפנימי של כתב האישום.
גם ללא קריאת כתב האדום עצמו כל מילה תהיה בלתי מקצועית

shaul5540

New member
אתם כאילו מיסתלבטים עליי?, העו"ד אומ

אומר קנס בילבד ומתחתיו כותב לי ברזיליי המומחה שמינימום 3חודשים שלילה?...
אז תגידו לי שהעונש יהייה בין 10שקלים קנס, לבין שלילת רשיון לצמיתות ואז אני אבין מה מצפה לי....
&nbsp
&nbsp

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
הבנת הנקרא

עורך הדין, מנהל הפורום אמר: "קנס בלבד לא בבית ספרנו"
על עקיפה מעבר לקו הפרדה רציף ועוד בסמוך לצומת - לא מתקבל על הדעת שהשופט יסתפק בקנס בלבד, טרם הגיעו ימות המשיח
ואשר לקצין שהחזיר את רשיונך - הוא לא עשה זאת משום שלא האמין לשוטר אלא משום ששוכנע שבשלב זה המשך נהיגתך לא מהווה סכנה והוא לא רצה לפגוע בפרנסתך, ואין לזה שום השפעה על מה שהשופט יפסוק.

shaul5540

New member
באמת?, דברים כאלה כמו שהשוטר המוזר אומר שעשיתי כמ

כמו לצאת לעקיפה על קוו-לבן של 6 או 7 מכוניות ברחוב קריניצי בר"ג, עושים רק אלכוהוליסטים או מסוממים או חולי-נפש רציניים....
אז האופציה שהקצין האמין לי ולבני ולא לשוטר, נראית הרבה יותר הגיונית מהאופציה שהקצין האמין לשוטר ונתן לאדם מסוכן לחזור לכביש למשך חודשיים עד המישפט. (הרי לא שיחדתי אותו או משהו כזה).
&nbsp

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
לא הבנתי.

יצאת לעקיפה על קו לבן או לא?
היו לפנייך כמה מכוניותנ או לא?
אתה כתבת שכן עקפת על קו לבן, שכן היו לפנייך כמה מכוניות
זו עבירה חמורה שאתה מודה בה.
-
ולעניין הקצין - מאין אתה יודע למי האמין הקצין?
מובטחני שהוא האמין לשוטר - לולא היה מאמין לו היה מבטל את הדו"ח, וומודיע לך שהמשפט מבוטל, השוטר הזמינך לקצין כדי שהקצין יחליט אם לשלול רשיונך במקום ל 30 יום והקצין החליט מסיבות שאיני יודע לא לשלול במקום אלא לתת לשופט להחליט למי הוא מאמין , עבור עבירה חמורה כזאת (שאתה מודה בביצועה) אין בסמכות שוטר להעניש אלא בסמכות בית משפט בלבד (כי שוטר לא רשאי לפסול רשיון נהיגה של אזרח), ובמקום לחפש צידוקים ולהטיל רפש באחרים כדאי , במידה ופסילה מפריעה לך יותר מכל דבר אחר, שתיקח עורך דין טוב, זה אמנם יעלה כמה אלפי שקלים אך, בהסתברות גדולה, עשוי לקצר לך את תקופת הפסילה..
ולא חשוב מה שהשוטר אמר, אם ברצונך בחוות דעת נוספת - סרוק לכאן את מה שהוא כתב, ובעיקר במה האשים אותך ומה נסיבות העבירה.

למעלה