מה מצפה לי במישפט על עקיפה בקוו-לבן 6406 ?

בחיים. לא

אמרתי קנס בלבד. מעולם. לא נתתי תחזית על תוצאת משפט. וכמו שנאמר בשיר. הכל פתוח......

shaul5540

New member
אי-אפשר לידרוש לעבור פוליגרף אני והבן שלי עו"ד ארבל?

אין דבר כזה בישראל?
&nbsp

גבע אבי

New member
השתדלתי מאוד אבל קשה לי להתאפק

כמות החורים בסיפור שלך גדולה יותר מחצי קילו גבינה שוויצרית:
1. אין דבר כזה לרשום את שם השופט בטופס ההזמנה לדין. כתבתי עשרות כאלה. תאריך, שעה והמילים "שופט תורן"
2. אין דבר כזה שימוע תוך שעה. לוקח רשיון ומזמן למחרת לקצין לשם שימוע
אבל מה זה משנה?
אתה הודית ב:
1. עקיפה על קו לבן,
2. צפירה שלא לצורך
3. ועוד משהו שנקא "קיפוח זכות"
4. לא קראתי עד הסוף את תאורך אבל הייתי מנחש שגם אפשר להוסיף לך עבירת נתיבים
כל השאר ניחושים והשמצות הגובלים בלשון הרע (שוטר שקרן וכו') - אין לזה משקל מול הראיות שאתה מודה בהן (וגם בינינו, אין קשר)
על זה אתה הולך לשלם.
מבחינתי - כמה שיותר. אולי תלמד מזה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
תיקון קטן

לעיתים, כשיש קצין זמין, השמוע יכול להיות תוך שעה, במקרים שאפשרי הקצין אפילו מגיע לשטח לעשות לנהג את השימוע במקום.

shaul5540

New member
אני מאחל לך שתיפגש עם השוטר הזה בכביש ואולי תילמד לקח מר גבע

shaul5540

New member
אני מאחל לך שתיפגש עם השוטר הזה בכביש ואולי תילמד לקח מר גבע

shaul5540

New member
גבע לא מאמין לי שנפגשתי עם הקצין אחרי שעה...זה ברור

שמשהו לא בסדר עם אדון גבע....
&nbsp

גבע אבי

New member
מודה ועוזב ירוחם

מאחר ואני מתנדב הרחק מהמרחב, אני מזמן אנשים לשימוע בתחנה, לא אל אתר.
לגבי " משהו לא בסדר" וגו' , נו טוב, אפשר להתווכח אבל אני מוותר לך מראש.
רק בקשה קטנה אחת:
תחזור לכאן לספר לפורום הנכבד איך זה נגמר

shaul5540

New member
איך אתה רוצה שאני אגיב על זה שאתה לא מאמין לדב

לדבריי שהוזמנתי לקצין בתחנה אחרי שעה?
מה, זה בית-מישפט כאן שבאתי לשקר?, ביחיאת גבע?
&nbsp

גבע אבי

New member
אל תגיב. ואם הגבת? לא הבנת מה כתבתי!

רגע, אתה אומר שאתה משקר בבית משפט?

קרא שוב והיטב , את הודעתי הקודמת כולל הכותרת והפתיח.

התנצלותך מתקבלת מראש

shaul5540

New member
אתה מיתבטא לא ברור גבע, לא הבנתי אות

אותך, מי כתב שהוא הולך לשקר בבית-מישפט?
&nbsp

shaul5540

New member
אני לא יודע איזו הודעה קראת, אבל כתבתי בפירוש שהשוטר המוזר

שמאשים אותי בנסיון לעקוף 6מכוניות נוסעות בבת-אחת על קוו-לבן בדרך לא-פנויה הולך לשקר בבית-המישפט, מאחר ואני יצאתי לעקוף מכונית אחת תקועה לפניי שלא היתייחסה לציפצופיי, כשהנתיב השמאלי היה ריק לגמרי מימני ועד הרמזור ולהיצטרף לשאר 5המכוניות שעוברות את הרמזור....
הוא הולך לשקר בבית-המישפט ואני והבן שלי הולכים לומר את האמת בילבד ולידרוש להיבדק עליה בפוליגרף, כפי שדרשנו אצל הקצין שהחזיר לי את הרשיון....עברית פשוטה וקלה להבנה, איך היגעת למסקנה שאני הולך לשקר בבית-המישפט מר גבע?
&nbsp

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
שני דברים

1. בכתב האישום לא נאמר שניסית לעקוף 6 מכוניות
כתוב בו שעקפת על קו לבן רציף - התואיל בבקשה לצלם ולהראות לכולנו?

2. הנה ציטוט מדברייך שממנו מובן שאתה מתכוון לשקר בבית המשפט: "מה, זה בית-מישפט כאן שבאתי לשקר?, ביחיאת גבע?"

ואולי בכל זאת תוכל לצלם לכאן את כתב האישום (תוכל למחוק פרטים המזהים אותך)

בנוסף - בית המשפט לא ישלח אותך לבדיקת פוליגרף (וספר לנו כאן מה בכתב האישום שרשם השוטר אינו אמת - ומה הוא מתכוון להעיד בבית המשפט אינך יכול לדעת, אז אל תאשימו מראש בשקר) בנוסף - עד שיקרא השוטר להעיד הוא ישכח את המקרה וירענן זכרונו לפי מה שכתב - מה שכתוב הוא מה שיעיד - אז בבקשה, הבא לכאן מה שכתוב, מילה במילה - וספר לנו מה מתוך זה הוא שקר

shaul5540

New member
היתכוונתי לומר למר גבע שחושב שאני משקר כאן בפורום, שכאן בפו

בפורום זה לא בית-מישפט ולכן אין לי שום סיבה לשקר לו על כך שהשוטר הזמין אותי לקצין שלו שעה אחרי שעצר אותי בכביש.
התכוונתי שאולי בבית-מישפט אנשים משקרים כמו שהשוטר שעצר אותי הולך לעשות שם בעוד חודשיים, כשהוא הולך להעיד שיצאתי לעקוף 6מכוניות שעוברות את הרמזור בירוק, בזמן שאני יצאתי לעקוף מכונית אחת שזחלה לפניי ולהיכנס מאחורי 5 המכוניות שכבר עוברות את הרמזור הירוק ובטוח שהוא ראה היטב את הפער שניפער בין המכונית התקועה בזחילה איטית של גיר ב-DRIVE בלי גאז לפניי לשאר 5 המכוניות שעוברות את הרמזור הירוק, כאשר הוא היתנפל עליי בתנועות יד שמאל מטורפות וסירנה קטלנית וגרם לי לעצור בשבילו בנתיב השמאלי...מבין ברזיליי מה הוא עשה?, תרגיל ההפחדה וההבהלה הזה כניראה עבד לו לא רק עליי וככה בלמתי בנתיב השמאלי הריק ולא הספקתי לחזור לנתיב הימני מאחורי 5 המכוניות שעוברות את הרמזור.
על הבלימה שלי בנתיב השמאלי ביגלל תרגיל ההפחדה שלו, הוא הולך לחגוג ולשקר בבית-המישפט.
סרקתי את מה שהשוטר הזה כתב, אבל לא ראיתי שום אפשרות לצרף את הקובץ לתגובה שלי.
&nbsp

shaul5540

New member
וזה שהקצין החזיר לי את הרשיון, זה לא אומ

אומר שהוא האמין לגירסה שלי עם האוטו היחידי הזוחל לפניי שהיתכוונתי לעקוף ולא האמין לגירסה המשוגעת של השוטר, שאומר שיצאתי לעקוף 6 או 7 מכוניות?, אם אני הייתי מאמין לגירסה הזאת של השוטר המוזר, בחיים לא הייתי מחזיר את הרשיון לנהג עו"ד ארבל...
&nbsp

למעלה